תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את Google Chrome ומשום מה הוא באנגלית. איך אני משנה אותו לעיברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חווה איטיות בלתי רגילה ומרגיזה ביותר (למשל, לא ניתן לבצע scrolling בצורה נורמלית עם Azureus ברקע וכמה טאבים פתוחים בכרום בלבד). בתחילה חשבתי שהבעיה נוצרה בשל העובדה שלא נותר די מקום להתנהלות הזיכרון הוירטואלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543026), אולם אז גיליתי שמערכת ההפעלה מוגדרת לאחסן אותו במחיצה אחרת לפי רצונה, היכן שיש מקום די הצורך. כשאני מנסה לחשוב מתי החלה האיטיות, נדמה לי שאני יכול לקשר אותה עם החלפת רכיב חומרה: התקנתי כרטיס קול אחר ונעזרתי באיזה פתרון צד שלישי על מנת לזהות אותו כהלכה תחת מערכת ההפעלה חלונות 7. לאחר מיכן הסרתי את רכיב החומרה הזה יחד עם כל חבילת התוכנה שלו וה-fix המדובר; חזרתי אל כרטיס הקול הקודם. אלא שאני חושש שאולי …
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני מתקן מחשב של חבר ואני רוצה להעלות את המערכת הפעלה דרך USB או הכונן האופטי. (ולא דרך ה-HD) שיניתי את ההגדרות המתאימות בביוס - ולא הצלחתי. יש עוד דרך להעלות מערכת הפעלה ללא שימוש ב-HD? תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתקתי את החוטים שמחוברים ללוח אם כי המחשב לא נדלק בלחיצה על הכפתור (אם זאת יש נורה ירוקה של חשמל על הלוח אם, כלומר יש חשמל בלוח אם): Power sw reset sw HDD LED וכעת אני לא יודע באיזה סדר לחבר אותם ללוח אם. מישהו יודע מה הסדר ואיך לחבר אותם ? יש לי לוח אם של אינטל D495GNT תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לוח אם . יש בו 3 דיסקים קשיחים שאני לא מצליח להפעיל אותם כי לא הבנתי את כל הקטע של ה-raid לפי מה שהבנתי עד עכשיו צריך להתקין את הדרייברים במהלך ההתקנה של הוינדוס (f6) אני צודק ? ולמה יש בכלל את ה-raid הזה במחשב פרטי ? שמתי לב שחסרים לשני דיסקים את הצ'ופצ'יקים הלבנים הקטנים שקובעים כמו ב-IDE את המאסטר והסלב זה משנה ? אתם יכולים לתת לי מדריך איך להתעסק עם כל ה-raid הזה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המערכת Microlab X13 לפני כ-9 וחצי חודשים, ב-1/1/12. מסתבר, שכשניתקתי או חיברתי את אחד הרמקולים, משהו בחיבור שם נשבר והוא לא עובד. האם יש דרך פשוטה לשלוף את מה שנשאר בתוך החיבור ולתקן את הרמקול בדרך זולה, או שעליי להפעיל אחריות? מצורפות תמונות.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך לא נפתח לי האתר ניסיתי לעשות מקש ימני ו Ctrl כדי שיהיה לי open with.. אבל לא רואים את ה open with מה אפשר לעשות ? זה כבר קרה לי לפני שנה ופרמטתי את המחשב והכל הסתדר ועכשיו שוב זה קורה בדיוק אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב לפטופ של חברת LENOVO והוא מגיע עם FREE DOS יש לי התקנה של ווינדוס 7 על דיסק וכשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה וישר קופץ לחלון של הFREE DOS גם כשאני עושה BOOT ע"י לחיצה על F12, שם את הכונן דיסקים בעדיפות ראשונה דרך הF2 עדיין לא מגיב ובחלון של הFREE DOS הוא מבקש להכניס תאריך שעה ואז מופיעה לי הפקודה C:\ אשמח לעזרה בברכה,
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, לפני יומיים במהלך משחק מחשב (גרפיקה לא כבדה במיוחד) קרס המחשב והראה מסך כחול למספר שניות ואחר כך ביצע ריסט אוטומטי. לאחר מכן הציג מסך שאומר שארעה שגיאה בהעלאת הווינדוס ונתן לי 2 אפשרויות: 1) repair 2) start windows normally לאחר שנתקע במסך Starting windows במשך למעלה מ-20 דקות, ביצעתי ריסט ובחרתי באפשרות הראשונה ריפר. המחשב הציג מסך שחור עם סמן העכבר בלבד למשך יותר מחצי שעה. החלטתי לנסות ולהעלותו במצב בטוח Safe mode אך כאשר הוא הציג את הלוגים של כניסה לסייף מוד הוא נתקע על הקובץ c:/widowns/system32/drivers/CLASSPNP.SYS ולאחר כ-10 דקות מופיע מסך כחול לעשירית שניה (כך שאני לא מצליח לקרוא מה רשום שם) ומבוצע ריסט אוטומטי. - סיסטם ריפר לא מוצ…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב חברים. במחשב שלי ישנו לוח אם מסוג: Gigabyte GA-P35-DS3L אשר תומך לפי הקישור למעלה ב 8GB זיכרון (4 סלוטים סה"כ), כלומר בכל אחד מהם אני יכול לשים עד 4x2GB. יש לי כרגע 2x2GB פרוסים על שני סלוטים, הוספתי עוד 2x2GB אבל משום מה במחשב זה מראה לי את כל הזכרונות על הסלוטים, אבל תאחלס ב CPU USAGE מראה לי 3.5GB. לפני ההוספה היה מראה לי ב CPU USAGE סה"כ זיכרון של 4GB, לאחר ההוספה מראה לי סה"כ 3.5GB, גם לאחר שהורדתי את הזכרונות החדשים עדיין מראה לי 3.5GB במקום 4GB כמו שהיה. ניסיתי לשים את ארבעתם ביחד לא השתנה, הורדתי אחד לא השתנה, שיחקתי איתם בין הסלוטים השונים בכל מיני וריאציות ועדיין לא משתנה כלום. כל הזיכרונות שיש לי הם מסוג: KVR800D2N6/2G כולם אותו דגם, אותה מהירות, …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאפשר להבין מהכותרת, בזמן האחרון מופיעות שלל תופעות/תקלות בלפטופ, ועוד לא מניתי לגמרי את כולן. הלפטופ שלי הוא DELL Inspiron N5010 4504AW7 והוא ברשותי כמעט כשנתיים (מנובמבר 2010) א. נתחיל בזה שלפני כחודש פתאום עלתה הודעה בקשר לסוללה של הלפטופ - יש בעיה עם הסוללה, יש לשקול להחליפה. זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על האייקון של הסוללה למעטה: http://imageshack.us/photo/my-images/443/batterysucks.jpg/ לא התרגשתי כל כך כי סה"כ המחשב מתפקד, והרי במילא אני 99% מהזמן מחובר עם הלפטופ לחשמל (ואני לא אתפלא אם בגלל זה זה קרה מלכתחילה - מין טעינת יתר או משהו כזה) בכל מקרה זו בעיה אחת. ב. יש לי היום מלא קריסות של פלאש/שוקווייב בגוגל כרום (לא בדקתי באמת אם יש בעיה ספציפית עם ג…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-