עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by ctx,

לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofir123,

שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BeBest,

אהלן, יש לי במחשב השני לוח אם Gigabyte EP41-UD3L יש שם בעייה מוזרה מאז שהחלפתי ספק כוח. קודם כל הסיבה להחלפת ספק כוח היא כי הקודם פשוט נדם. המחשב פעל בצורה תקינה עד שלפתע נכבה וסירב להידלק.. לא היה לי כוח לבדוק את תקינות הספק מכיוון שמדובר בספק ג'נרי אבל הוא פשוט סירב לעלות. לכן החלפתי לספק אחר ששכב אצלי עוד מימי המחשב הישן יותר, של Thermaltake 430W (אני לא זוכר דגם ספציפי אבל לא בעייה לבדוק אם צריך). בכל אופן, מאז שהחלפתי את הספק, בהפעלה של המחשב הוא מרסט את עצמו בערך 4-5 פעמים ורק אז ממשיך לPOST ועובר אותו בצורה תקינה. יש לציין שאין שום צפצופים המעידים על בעייה כלשהי ברכיבים כמו RAM, מעבד וכו' (הספיקר עובד בדוק ב-100%). כרגע האופציה היחידה שחשבתי עליה היא שהלוח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Yehuda Sameach,

יש לי מסך דל U2711 , כבר כמה שנים, הייתי מאד מרוצה ממנו. התחילו להופיע לי כתמים שחורים בצידי המסך. האם ניתן לתיקון? אם לא ניתן לתיקון, איזה מסך מומלץ לקחת עבור עיבוד תמונות בפוטושופ ברמה גבוהה? ראיתי את הנתונים למסך Dell U3219Q דל מה דעתכם עליו? התקציב גמיש תודה מראש על התגובה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  8. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. חבר'ה שלום, חייב עזרה לדעת מה גורם למסך לעבור למצב לא פועל(מנורה כתומה) ברגע שהווינדוס אמור לעלות. ניסיתי גם להעלות את המחשב במצב בטוח,,,לא עזר, בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by alex15,

יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by The Terminator,

רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by kobi3211,

שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by udi,

יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Alonzz,

אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by Big_White,

SEAGATE 7200.11 500 GB SATA ויש עליו מידע מאוד יקר ערך של מחקרים וכאלה יש רעיונות מה עושים?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by tomy669,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן מס' שנים ללא אחריות, נדלק לסירוגין. הכוונה שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה, המאווררים מתחילים לעבוד ומפסיקים והמחשב לא מצליח להיכנס לפעולה תקינה של הפעלה לפעמים אני כן מצליח להדליק את המחשב אבל זה ממש לא נוח.. ביצעתי מס' דברים בכדי למצוא את הגורם לבעיה והם: החלפה בין כפתור כיבוי/הדלקה לבין כפתור RESET- לא עזר. בדיקה של ספק כוח במעבדת מחשבים הראתה כי הספק תקין. נאמר לי כי ככל הנראה אחד הרכיבים האלקטרונים בלוח האם תקול- קבל או כל רכיב אחר. יש לי מעט ידע באלקטרוניקה והייתי שמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל להכווין אותי כדי למצוא את הרכיב הדפוק ולהחליפו לבד כיוון שמעבדות מחשבים לא מתעסקים עם זה. יש לי מכשירי מדידה ודרכים למצוא את הרכיב אך אין לי מושג באיז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dror12345,

שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eyaler,

שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by chiff,

שלום . היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב . לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע. כמה שאלות: הספק שלי מספיק הוא enermax חדש ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות... הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים . ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב. למישהו רעיונות? האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי? ת…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.