תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, אני אחד שמתחזק את המחשב ודואג לחיי הקשיחים שלי בקנאות ובהקפדה מאחר ומדובר במחשב שעליו אני מאחסן לא רק את העבודות והפרויקטים שלי (הייתי עצמאי בעבר) אלא שהמחשב הזה משמש אותי גם לאחסון תמונות ווידאו של המשפחה וכמובן גם מסמכים... בעבר היה לי גיבוי לכונן הספציפי וגם UPS אבל הUPS מת מזמן והגיבוי גם... מאחר ואני כבר לא עצמאי מזה 4 שנים, לא דאגתי לגבות את התכנים האלה לצערי ומלבד פה ושם לעשות איחוי לדיסק הקשיח הזה לא ממש דאגתי לו... חשוב לציין שמדובר בקשיח בנפח 500 גיגה ששימש אך ורק לאחסון עבודות, מסמכים ותמונות \ וידאו משפחתיים.מערכת ההפעלה יושבת בקשיח אחר שמיועד רק למערכות הפעלה כי בכוונה מראש הייתי מוכן לתרחיש שאם הקשיח של מערכת ההפעלה קורס, אז שלא יקח איתו גם…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הקירור Noctua NH-D14 שמתאים בעקרון לתושבות 1156, 775, 1366 ולא מצויין שום מידע נוסף לגבי ה 1155 האם הוא יתאים ? אני זוכר שראיתי בעבר שהחיבורים 1155 ו 1156 הם אותו חיבור בדיוק מבחינת תאימות הקירור של המעבד בנוסף יש לי את הספק כוח SeaSonic S12D 850 חיבור אחד של שמונה פינים וחיבור שני של 4+4 פינים מצורף תמונה איזה מהם אמור בפועל להתחבר ללוח אם (למעבד) ומה ההבדל ביניהם ? למה יש שתיים ? עריכה: לפי מה שהבנתי במידה ואני משתמש בלוח אם עם מעבד אחד יש צורך להשתמש ב 4+4 (או רק ב-4 במידה והלוח אם לא דורש 8), האם אני צודק? * נ.ב. זה לא חיבור ל PCI-E בוודאות (יש לי 4 חיבורים אחרים שרשום עליהם במפורש PCI-E)
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס הרחבה כזה: http://ksp.co.il/?uin=13814 כדי לשפר ביצועי SSD ולקבל תאימות ל-USB3 לצורכי גיבוי. יש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp לאיזה חריץ אני צריך לחבר את הבקר כדי לקבל מקסימום ביצועים? חוץ מזה, הרעיון של בקר מתאים לצרכים שתיארתי לעיל? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי OS מסוג win xp. היום, בעודי עובד במחשב, נפתח לפתע חלון כלשהו מספר רב של פעמים והחלון הפתוח ב 20 ורסיות בערך, נראה על המסך כחפיסת קלפים, כל קלף מוגבה בגובה חצי שורת כותרת מזה שלפניו. במקביל, הופיעה על המסך הודעת הזהרה שקיים פגם בדיסק ו\או ב NTFS ונתבקשתי לאתחל את המחשב. אחר האיתחול קיבלתי מסך כחול ללא צלמיות ותפריט התחל היה ריק. איתחלתי שוב את המחשב וכלום לא עלה. הכנסתי דיסק התקנה של win x ואיתחלתי את המחשב מ ה CD. דיסק ההתקנה ביצע בדיקות והעלה הודעה שכפי הנראה וירוס פגע בדיסק והוא יצא מכלל פעולה. התבקשתי לעשות chkdsk /f. שאלה: האם chkdsk/f מנקה וירוס מ boot sector? ושאלת מליון הדולר: איך אני עושה chkdsk /f במצב בו הדיסק אינו נגיש? אין לי עוד כונן עם גישה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב לפני כשבוע ולא התייחסתי לזה שאין לי CD ROM שאמור להופיע במחשב שלי מכיוון שלא השתמשתי בדיסקים, (יש לי DELL 5520) אז ניסיתי לפתור את הבעיה מחקתי את ההתקן דרך מנהל ההתקנים עשיתי ריסטרט לא עזר, ניסיתי דרך פותר הבעיות של הווינדואוס לא עזר. מה רק לא עשיתי הוא עדיין מראה את התמונות הבאות אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-