תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה בדיוק קשור כי אני בעצמי לא בטוח מה הגורם לבעיה, לכן אני מעריך כי זה הפורום המתאים. הבעיה היא כזו, המחשב פועל לאט מאוד (אגב הוא היה פועל לאט גם כאשר עוד התקנתי את ה-XP בפעם הראשונה.. אך הפעם זה ממש שובר גבולות.) כאשר לחצתי על ctr+alt+del (מנהל המשימות) ובחרתי בביצועים.. השימוש במעבד היה כמעט עד הסוף.. כלומר הוא נע בין ה-80 ל-100. והכל נתקע.. אני ניקיתי את התוכניות שפועלות, ובזיכרון הפנימי לא נראתה בעיה כלשהי. אתמול הוא נשאר על ה-90 פלוס ואז התחיל לפתוח לי חלונות של שגיאה וסגירת יישומים. אמרתי לעצמי המעבד בסכנה.. וכיביתי את המחשב. בעוד שהמחשב מתכבה היה רעש של מעין קריסת מערכת כזו.. (המחשב עדיין פועל...) אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכל המהירות וכל זה.. ו…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי דיסק 80 ג'יגה של wd, וכתוב לי שיש רק 74.5. אני יודע שצריך להיות קצת פחות אבל 5 וחצי ג'יגה נראה קצת יותר מידי, זה צריך להיות ככה? שאני בוחר את כל הקבצים שבו (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה מראה שתפוס 59.3 ג'יגה, אבל במאפיינים של הדיסק כתוב שתפוס 63.5 ג'יגה, איך מתקנים את זה? יש לי גם קצת זיכרון פנוי (מ256), למטמון מערכת זה לוקח 80-115 מגה למה זה בדיוק? טנקס
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ש לי מקלדת של turbowin עם מקשי מדיה (לא יודע דגם), הם עובדים עם WMP גם כשהיא ממוזערת\מאחורי חלון אחר, עם תוכנות אחרות (foobar, winamp) המקשים עובדים רק שהתוכנה בחלון פתוח ואין עליו חלונות אחרים יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המקלדת אחרח השלב עלייה של הBIOS לא מגיבה בשלב העלייה אם אני לוחץ DEL אני מגיע לBIOS ויכול לעשות מה שאני רוצה אבל עם אני לוחץ F12 לסדר עלייה של הכוננים אז הוא לא מגיב אז אני לא יכול להתקין ווינדוס והמחשב סתם עומד בפינה ומחכה לי שאני יטפל בו נסיתי שתי מקלדות וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של מיקרוסופט Intellitype Pro עכשיו הכל סבבה אבל משום מה המקלדת הקצתה לעצמה כל מיני שימושים למקשי הF למשל F4 פותח קובץ חדש F11 שומר וכו'. עכשיו אני לא אוהב את הדברים האלה אז נכנסתי לתוכנה של המקלדת וביטלתי את כל התכונות שהם עושים עכשיו קורה שבמחקים שמצריכים שימוש במקשי הF הם פשוט לא מגיבים גם לפני שביטלתי את התכונות פשוט לא קרה כלום כשלחצתי עליהם במשחקים. מישהו יכול לפתור את המצב?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את הבעיה הזו בהקרנת סרטים אחרי שמציבים את הסרט בנקודה חדשה מתקבלת תמונה מפוקסלת אחרי כמה שניות התמונה מסתדרת ומתייצבת מישהו מכיר פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקי חברה אני מנסה לצרוב שירים ואז אחרי 5 שניות של צריבה קופץ שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/bigfart50/eror.JPG הדיסק נישאר ריק לא קורה לו כלום בבקשה תעזרו.. אני יודע שזה לא המקום כי פה זה רק חומרה אבל אולי איכשהו זה קשור לחומרה..
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-