תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נכון ב- MX500 יש את הכפתורים הצדיים האלו, שמשמשים ל- 'אחורה' ו- 'קדימה' בווינדוס? אז ניקח משחק פשוט, כמו Enemy Territory, מבוסס מנוע Quake3. המקש הספציפי שאני רוצה להשתמש בו הוא כפתור ה- 'אחורה' הגדול, שמיוצג במשחק כ- mouse4, ונגיד אני רוצה לעשות לו בינד (bind) שישמש אותי באיזושהי פעולה במשחק. כמו למשל, לירות ברובה עם המקש הזה (bind mouse4 attack+). אז ככה, ניסיתי כמה פעמים עם המקש הזה, אבל הוא לא עובד. ככה גם הכפתורים המעצבנים האלו מתחת ומעל לגלגלת. כל השאר עובדים. מה שגיליתי - שהבינד עובדת בלי דרייברים מותקנים, אבל אני לא יכול להסיר אותם, כי הם מוסיפים המון שזה פשוט מדהים. בקרוב אני קונה MX310 ו- MX700 אז זה די חשוב לי. מישהו יכול לעזור לי? אם אין לכם פיתרון, מספיק שתת…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחר עבודה מאומצת בתכנות גרפיות, דו ממד ותלת ממד לאורך זמן, המחשב קורס ומראה את השגיאה הבאה: IRQL NOT LESS OR EQUAL הבנתי ממקור אחד שייתכן וזה קשור לדרייברים לא מעודכנים (כרטיס רשת), במקום אחר ראיתי התייחסות לזיכרון RAM ואפילו לא מעט אופציות. במערכת (זאת שמופיעה בפרופיל) מותקן סלוט אחד של זיכרון 16GB DDR4-2400 CORSAIR - אני לא יודע אם זה קשור, אך הוא מותקן בסלוט 5# (השאר ריקים). אשמח להכוונה. 7-7820X ASUS primex299-AEVGA 1070 AC3.0 FTW.16GB DDR3 DRAM 2400MHz VengeanceNH D15 - NoctuaSSD 250 SAMSUNG EVOTOSHIBA 1TANTEC 650W ECO
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש במקלדת את המקשי כיבוי והשהייה והם ממש מעצבנים שלוחצים עליהם בטעות... יש שיטה לבטל אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביצעתי שידרוג ספק. הספק הקודם שהיה ברשותי הוא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M והספק החדש שהורכב הוא: Corsair CP-9020044-NA Platinum AX860 Modular כשאני מפעיל את המחשב, לאחר הפוסט אני מקבל את ההודעה הזו. חיפשתי קצת בגוגל מה הבעיה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. שאר מפרט המחשב הוא: לוח אם: Asus maximus HERO VIII מעבד: Skylake 6700K 4.5GHZ קירור נוזלי - Crosair H-60 זכרונות: G.Skill 32GB 2400MHZ (2x16) כרטיס מסך: EVGA 970GTX 4GB FTW צורב של LG דיסקים קשיחים - 2 SSD, וHDD אחד מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראש מור בן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש, אבל הוא לא מזהה את הCD למרות שהוא עובד, נפתח ונסגר וכו'. הוא אפילו לא מראה את האייקון שלו בMy Computers, ואני פשוט לא יכול להתקין דרייברים. איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק עם תמונות וכל הזמן הוא נתקע...פותח לי רק חלק קטן מהתמונות ואז הוא לא מגיב יותר....יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה..?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-