תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק קשיח מ ide ל חיבור ATA וזה לא מצליח מה ההגדרות הנכונות בביוס ואיך מעדכנים ביוס מדובר על מחשב נייח ibm פנטיום 4 ליבה כפולה תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בזמן כיבוי המחשב דרך הווינדוס 7 המחשב נכבה ולאחר כמה שניות מפעיל את עצמו לבד (כמו בהפעלה מחדש) חשבתי שיש וירוס וחיפשתי עם תוכנת אנטי וירוס ולא מצאתי , לבסוף מחקתי את הווינדוס והעליתי הכל מחדש אבל הבעיה נשארה. מה יכול להיות הסיבה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820 והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש. וכמה voltage יש לו בדרך כלל?? הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לכם כאילו בעיות שאפשר לפתור אותם בשניות, אני יכול להגיד לכם שהייתי גם במצב שלכם, לא ידעתי מה לעשות, אבל בסופו של דבר אחרי יומיים שזה כמעט רגיל, אני פותר את הבעייה, ואין לי בעייה לעזור לכם, אבל אני די חדש בפורום עצמו, והוא כבר התמלא במיליון שאלות שלא נענו, אבל תאמינו לי אני אשתדל, יש לי הרבה ניסיון עם XP ואני אוכל לעזור לכם המון, תסמכו עליי, ותרוויחו, תאמינו לי. אני מקווה שאני אקבל תגובות נחמדות על זה..
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הקדמה כבר כמה ימים שהמחשב שלי נתקע באמצע גלישה. זה מתבטא ברעש מהרמקולים, כולל עכבר ומקלדת שלא מגיבים. יציאה ממצב זה מתאפשרת רק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או הוצאת התקע. אתמול לראשונה הוא לא עלה גם אחרי ריסט. כלומר, בהפעלה הוא מחפש משהו, מאווררים עובדים ואחרי 5 שניות הוא חוזר על הפעולה ולא מפסיק. אתמול פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה הבעיה כולל איפוס לביוס. רק אחרי שהוצאתי אחד מהדיסקים הקשיחים, המחשב הסכים לעלות. החזרתי את כל החומרה שהוצאתי חזרה למקום כולל הדיסק "הבעייתי" כי רציתי לראות אם הוא באמת תקול. למרבה הפלא הוא עובד חלק ( נכון לעכשיו). השאלה שלי: מה עוד אני יכול לבדוק כדי שבעיה זו לא תחזור?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-