עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by aviv512,

שלום, יש לי שאלה קטנה בחיבור מארז ללוח אם, חיברתי את הכל , מה שנשאר לחבר זה שני חוטים (+,-) של power led , עכשיו לפי התרשים של הלוח אם יש 2 מקומות שאפשר לחבר , ליד הspeaker או ליד השאר החוטים-ה power switch ,hdd וכו'.. , מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by The Ball,

הורדתי קובץ DRIVER UPDATE של הכרטיס קול שלי והסיומת שלו זה LIB איך אני פותח אותו? מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה מתחיל עכשיו לעשות בעיות - למשל ביכולת להתחבר ישירות לגוגל דרייב, שכבר לא נתמך יותר בווינדוס 10 מפאת גילו (10 שנים!), ורכיביו, הוא אפילו לא מאפשר התקנת windows health check… מה ממליצים לעשות - יש איך לעקוף את הבעיה/לשדרג או לקנות מחשב חדש? מפרט המחשב הוא: תודה מראש למסייעים!!!!!

8. היי חבריה, קראתי כי קיים כרטיס לבדיקת לוח אם תקול,האם כדאי לרכוש? האם הוא אמין? תודה

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. ???

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by ohad007,

שלום ברשותי כונן קשיח 500 גיגה של סגייט ככל הנראה הוא לא תקין והמערכת הפעלה לא עובדת עליו ככה בפתאומיות זה קרה. חיברתי את הכונן עם מחבר יו אס בי חיצוני והמחשבים שחיברתי אותו אליהם מזהים אותו וכאילו טוענים את המידע אך לקראת הסוף זה נתקע והמסך של המחשב שלי נתקע ללא תגובה. יש דרך איכשהו לנסות להכנס לכונן ולהוציא חומרים?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by mzn,

שלום כיום יש לי מזגן, מחשב נייד ומסך חיצוני מחוברים למפצל אחד. מדי פעם, המזגן לוקח פיק של חשמל מסוים, והמסך החיצוני נכבה ל3 שניות בערך. הבנתי שזה נורמלי ולא בעייתי. כעת, אני רוצה לחבר למפצל הזה את השילוב הבא - מחשב נייח עם ספק 650W, מזגן, ו-3 מסכים חיצונים של 24' בערך. האם כל אלו מחוברים למפצל אחד זה מסוכן? המזגן עצמו הוא של טורנדו והוא ממש פשוט, 1 או 1.25 כ"ס.

12. Started by berner,

חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת. הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, וא…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Guy950,

היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by elio1,

עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by yacovmateo,

ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by pikachu,

היי יש לי לא מעט נסיון בענייני חומרה, ולפני ימים ספורים , קניתי כרטיס IEEE 1934 לצורך דגימת וידאו. נו..מה יכול להיות פשוט יותר מזה, כרטיס PCI - מכבים המחשב, פותחים המארז, משתילים הכרטיס לסלוט PCI פנוי, מדליקים , צופים בWINDOWS איך היא מזהה חומרה חדשה..והכל אמור להיות בסדר, רק ש..בנקודה הזו- אחרי שהמערכת הפעלה הודיעה לי, שזוהתה חומרה חדשה (בקר IEEE 1934) לא מתקבלת הודעת שגיאה וגם לא הודעת אישור כדוגמאת:"הרכיב החדש מותקן ומוכן לשימוש". בבדיקה של מנהל ההתקנים, הכרטיס מופיע עם סימן קרעאה צהוב עליו, לאמור:"יש בעיה...הרכיב לא עובד".(קוד 10) טוב...לא אמרתי נואש והתקנתי הכרטיס על מחשב נוסף בעל מפרט שונה ו..אותו דבר בדיוק. אז..האם אני צריך דרייבר לכרטיס כזה? או שאוליי...הכרטיס …

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  20. התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by WildFire,

כמו שכתבתי למעלה, המחשב שלי נתקע בתדירות גבוהה מאוד, מספר פעמים ביום תוך כדי עבודה או כשאני משאיר אותו דולק. עד שהמסך לא עובר לסטנדביי הוא מציג תמונה, אבל לאחר שהוא עובר לסטנדביי ואני מזיז את העכבר/לוחץ על משהו במקלדת הוא לא זז [גם הנוורת של num lock, caps lock וscroll lock אינן מגיבות]. אין שום תיעוד בminidump. סרקתי את המחשב עם הnod32 וwindows defender ולא קיבלתי תוצאות לכן אני חושב שמדובר בבעיה חומרתית. אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורות, הן היו גבוהות יותר בקיץ וליתר ביטחון פתחתי את דלת המארז והגברתי את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כדי לשלול את זה. התקיעה לא עוברת ללא ריסט. מה אתם מציעים לעשות?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by matu89,

שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by matanyaniv,

לפני שבוע קניתי מסך MAG 796 FD2 אני מאוד מרוצה ממנו אבל אתמול קרה משהו מוזר: הוא התחיל להשמיע רעש של צפצןף ארוך(כמו אלה שלפעמים מצלצלים לנו באוזניים) אחרי שכיביתי אותו נפסק מייד הרעש... אם הדלקתי אותו מיד הרעש היה ממשיך אבל אם אני נותן לו "לנוח" חצי דקה הרעש נחלש\ נעלם (לפעמים הוא גם מתחזק שוב) למה הוא עושה רעשים כאלה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.