עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e.t,

התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yirmi_opp,

יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by xtreme21,

אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DavidBD,

שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by asaf92,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עברתי דירה לא מזמן וזאת פעם ראשונה שאני מחבר את הכל ולפני זה רציתי לנקות את המחשב מאבק. אתמול בלילה פתחתי את המחשב כדי לנקות ועזרו לי פה בפורום לגבי איזה כבל שהתנתק והכל סבבה, היום בבוקר קמתי כדי לחבר את הכל לחשמל עם המסך ולראות שהכל עובד פיקס אבל יש בעיה. המחשב עובד, המסך עובד אבל אני לא רואה כלום על המסך רק שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל על הלוח אם יש נורות אחת מהן דולקת בצבע אדום והשנייה בירוק, עכשיו אני לא זוכר אם זה היה פעם. יכול להיות שזה קשור לזה? על הדיסק של הדרייבר שלי כתוב לוח אם Intel Desktop Boards DQ45CB and DQ45EK

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yam Biton,

אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dwking3,

תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול פשוט (על הלוח) עם שלוש יציאות: Line In, Line Out, Microphone. שמעתי שיש אפשרות "לקמבן" ביניהן, כך שכולן למשל יהיו Line Out. האם אפשר לעשות את זה? אם כן, אז דרך איפה? ביוס או תוכנה מיוחדת? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TAMIRRR013,

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by duk4u,

אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moshed3,

יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itech,

יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…

20. מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by razos,

היי אני חדש אז קודם כל שלום חח ויש לי בעיה.... המחשב שלי פשוט בעמצה שאני בדברים עושה לי מסך כחול עם כיתוב עליו ואז עושה לעצמו ריסט כלומר נכבה ונדלק לבד כזה.. עשיתי איפוש לאינטרנט וזה לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The-Devil,

בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by _dudi_,

הי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה יש שוליים ענקיים בצדדים ואין מושג איך להגדיל את המסך יש לי את הדרייבר האחרון של Nvidia מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי כבר USB של משהו לחבר למחשב...אני מחבר אותו והוא אומר לי USB DONT RECOGNIZE אז אחרי כמה שניות הוא מתקין לי את עצמו לבד (בXP הכל טוב :\). אז כמו שאמרתי הוא מתקין את עצמו לבד ואומר שההתקן מוכן לשימוש ונמצא כ"unknown device" בקטגרויית USB במנהל התקנים.. אחרי שאני מתקין דרך הדיסק שקיבלתי עם המוצר לא משתנה שוב דבר...לא מודיע כלום על התקן חדש או זיהוי חדש מה לעשות :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eliil1,

המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים