עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג, חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה. רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר) וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי. רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק. כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aaak,

היי המחשב שלי סופר ישן מע הפעלה WIN 10, לצערי התקנתי AVIRA מאז יש לי בעיות לא רק של איטיות אלא שהמחשב מפסיק לעבוד לי- הTOOLBAR ריק, אין לי גישה לחיפוש או לכפתור של ה"התחל"(ווינקי) ועכשיו המחשב גם לא מזהה את היוזר שלי כADMIN לא נותן לי לבצע הרשאות של ADMIN (כמו למחוק או להסיר תוכנה) או אפילו את האפשרות של RUN AS ADMIN HELP! סופר דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המחשב כל הזמן עושה לי ריסטים , משהו כמו 6 פעמים ביום. סרקתי וירוסים עם קספרסקי , אד אוור , ספייבוט , ואין כלום. וגם עם HijackThis , והכל תקין. האנטי וירוס לא מוצא וירוסים , הספיי וורים אצלי נבדקים מידי יום. הקבצי טמפ מוסרים כל יום , ואין לי מושג מה גורם למחשב לאתחל את עצמו , תוך כדי עבודה , בזמן משחקים או סתם גלישה ברשת. חשבתי שזה החום של המעבד ובדקתי עם תוכנה בשם speed fan ואני לא מבין את הנתונים שלה : temp1 : 39c temp 2: 34c temp3 : 56 c עם נורית אדומה לידו. hd0 : 33c hd1: 36c מה הבדיקה שלה אומרת ? תוצאות תקינות ? מה גורם למחשב שלי לעשות ריסטים ? אם אין לי וירוסים ? או טרויינים ? גם הסרתי את האפשרות של ריסרט אוטומטי מהלוח בקרה , במקרה של בעיה. אם אני אתקין את הווינד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי את כרטיס המסך הזה, שנרכש לפני כחודשיים והוכנס למחשב ותיק יחסית כבן שנתיים שמעולם לא חווה בעיות יציבות כלשהן, ולאחרונה גם הועבר למחשב חדש. מאז שהתקנתי את הכרטיס המחשב התחיל להתקע ו/או להתרסט באופן עקבי. אני בטוח לחלוטין שהכרטיס הוא הגורם לבעיה (בין היתר ניתן להיווכח מה event log) , השאלה שלי היא כיצד ניתן להוכיח באופן חד משמעי שזו אכן הבעיה לחנות בה נקנה הכרטיס (KSP), לאור העובדה שהנ"ל מתנערים מאחריות מאחר שטוענים שבבדיקה אצלם המחשב נמצא יציב? FYI פעולות שעשיתי עד כה: 1. עדכון ביוס 2. מעבר בין גרסאות שונות של Catalyst 3. התקנת Vista (בנוסף ל- XP pro SP3) 4. התקנת הכרטיס במחשב חדש לחלוטין. בכל שינוי שעשיתי המחשב הגיב קצת שונה - זה נע בין ריסטים קבועים מיד לפני הכניסה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חבר שלי בטעות (ממש טעות שנעשתה בטיפשות) עשה פרטישנים חדשים על דיסק קיים !!! האם יש אפשרות לשחזר את המידע שהיה על הדיסק (בטוח שכן ) השאלה איך? פשוט בדיסק יש המון תמונות שלא ניתן לשחזר ועד כל מיני דברים אישיים (לא פורנו ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הצ'יפסט: VT82C693A יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו ניסיתי להוריד את ה 4 IN 1 של VIA ולא עזר אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Liran -,

אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אלכס גולד,

מה יכול להיות הסיבה שבתקופה האחרונה כאני פותח גוגל משורת המשימות (אצלי זה מוצמד לשורת המשימות) נפתח עוד איקון כמו בתמונה שצירפתי Doc1.pdf

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by VENUM,

היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ויקטור חדווי,

אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.