תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תאור הבעיה: התקנת מסך חדש - מסך טלויזיה למחשב ממתי התחילה הבעיה:מהיום, מרגע ההתקנה. האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי. מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WINDOWS 7 64BIT הערות נוספות: התקנתי כרטיס מסך חדש GTX 770 ויחד איתו שמתי מסך טלויזיה חדש בחיבור HDMI. כל הדרייברים הותקנה בהצלחה אבל איכות התמונה + הרזלוציה מאד נמוכים. מסך טלויזיה: TOSHIBA להלן תמונות: http://prntscr.com/4a5rsw
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה. דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה שבמהלך שימוש רגיל במחשב, ללא שום הרצת תוכניות כבדות, לפתע פתאום הכל קופא, סמן העכבר נתקע ושום לחיצה עליו או על המקלדת לא עוזרת. מסך המחשב ממשיך להיות דלוק ולהראות את מה שזה לא יהיה, אבל פשוט אין לי שום שליטה על המתרחש ואך ורק כיבוי ידני של המחשב והדלקה מחדש מטפלת בבעיה. הקיפאון הזה קורה באופן רנדומלי לחלוטין ונדמה שאיננו תלוי כלל בעומס על המחשב שכן הוא יכול לקרות אף בעת שימוש פשוט בדפדפן. יהיה לי קשה גם להראות את הבעיה לחנות טיפול במחשבים שכן הסיכוי שייתקע להם בדיוק בעת הבדיקה מאוד נמוך. זה יכול לקרות לפעמים אחת לשבוע ולפעמים כמה פעמים ביום, מרגיש רנדומלי לחלוטין. מה נדמה לכם יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוסף של גוגל כרום, תרגום. כשאני לוחץ על תרגום, זה מתרגם לי לאנגלית בתור ברירת המחדל, אני צריך לעבור ידנית לצורך תרגום עברית. נכנסתי להגדרות - מתקדם - שפות, במטרה להגדיר את זה לעברית, אבל לא ניתן לבחור העדפות שפה שם. מסומן בכחול "הוסף שפות", אבל בלחיצה על זה זה לא מגיב ולא נפתח כלום. האם יש פתרון לזה? היה לי את זה גם לפני ההתקנה של הדפדפן מחדש, וגם כעת לאחר התקנה מחודשת. מצ"ב תמונה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6 אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשב עכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעה כל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-