עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danielbarki,

קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב פנטיום 3 שני דיסקים קשיחים בנפחים שונים שאחד בעל נפח של 20 ג'יגה והני בעל 40 ג'יגה אין לי מושג מי מבין שניהם הוא המסטר אבל אני רוצה לזרוק את זה בעל ה20 ג'יגה נפח ולהשאיר רק את ה40... איך צריך לשים את הכובע כדי שהדיסק הקשיח יהיה מסטר..??אם אפשר להוסיף תמונה שיהיה ברור אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by ~SeReGa~,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ZoBy,

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by ETB,

היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by vitali02,

יש לי בעיה עם דיסק קשיח חדש של Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX הבעיה שהביוס לא מזהה אותו אבל דיסק קשיח אחר הוא כן מזהה... והוא גם מזהה את הכונן דיסקים מה הבעיה פה?? תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by intel suck,

שלום הווינדוס לא עובד הוא אומר שיש לי בעיה עם אחד הכוננים ואומר לי לנתק אחד מהם או לעשות ריסטארט מה לעשות זה וירוס? הווינדוס לא עולה זה מגיע לשלב שזה טוען את הכוננים לפני עליית הלוגו של הווינדוס דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: תודה רבה רבה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by manorking,

יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by matityahoo,

בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Omer DA,

לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by ben007,

שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום אנשים.. אז ככה הזמנתי מחשב חדש... AMD 2500 512 RAM EPOX 8RDA3 עכשיו הרכבתי את המחשב הכל סבבה, הדלקתי אותו בפעם הראשונה עלה (אין מערכת הפעלה או משהו) אחרי זה כיביתי הפעלתי מחדש וזהו כלום, אין תגובה, המאוורר מסתובב לשניה וזהו.. מה יכולה להיות הבעיה... אני לחוץ פה ממש מחשב חדש וכבר לא עובד!!! עזרה בבקשה אשנשים!!!! :'( :'( :'( [הכותרת נערכה, מומלץ שתקרא את חוקי הפורום בנידון]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AntiVir Guard,

כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by davideliy,

שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by mattanh0,

זאת בעיה שהתחילה לפני כחודש, היתי רואה סרטים במחשב בוא נגיד שהמחשב היה פועל לפחות 3 שעות ברצף, ואז הוא היה מתחיל להוציא רעש מטריד , כאילו חלק בתוך המחשב לא יושב טוב והוא רוטט על המארז . אז כמו מטומטם דפקתי על המחשב כמה פעמים חזק ופתאום נהיה מסך כחול . כיביתי והדלקתי ואז הבעיה נהיתה קבועה. כל כמה שעות המחשב היה מתחיל להוציא רעש , לא היתי מתייחס בתקווה שזה יעבור... אבל אז המחשב היה קופא והיתי צריך לעשות ריסטרט. עד שאתמול זה קרה שוב, ומאז שאני מנסה להדליק את המחשב פשוט אין צפצופים . זורם רק חשמל אבל המסך לא נדלק. שום דבר לא קורה.מה שניסיתי לעשות זה להוציא תבטריה CMOS . הוצאתי את הזכרונות . ניסיתי לשחק קצת עם הלוח אם. אבל שום דבר לא עזר לי ...מה אתם ממליצים לעשות.? ??? ??? ??…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  18. יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by vitali02,

כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by Buffer,

הבעיה התחילה מזמן כל פעם שאני נכנס למשחק המחשב מתכבה, בעבר נתנו לי מדריך לבדוק קבצים LOG וכאלה והתברר שאלה הדרייברים של הכרטיס מסך שעושים בעיות, התקנתי מחדש וזה פתר את הבעיה. הבעיה עכשיו היא שזה חוזר על עצמו וכל הזמן זה קורה וצריך להתקין מחדש את הדרייברים. זה ממש סיוט אפשר לעשות משהו בנושא? המפרט הוא כמו שמפורט בפרטים. תודה =]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PRO וכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לי שיש בעיה CODE 100 ובסוף Bad partition table מה אני עושה?!!? נב ניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by Big_S,

אתמול היו לי בעיות עם המחשב ונאצלתי לפרמט את C אחרי שפירמטתי והתקנתי את ווינדוס המילניום הווינדוס זיהה לי רק את את המקום שהיה לי ב C בלי עוד שני כוננים שהיו לי באחד היה 40 גיגה ובשני 10 איך אני יכול להחזיר את המקום האבוד ? [ערכתי את הכותרת, אני מבקש לקרוא את חוקי הפורום ולהקפיד לרשום כותרת אינפורמטיבית בפעם הבאה.]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.