תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשקע של ide2 הלוח פשוט לא מזהה שום פריט שאני מכניס לשם, למשל עד עכשיו היה מחובר לide1 ההרדיסק ול2 סידירום וצורב, פתאום הכל הכוננים נעלמו ואני לא מצליח לחבר שום דבר לשם החלפתי כבל לא עוזר ניסיתי בכל הדרכים של המסטר וסלב גם לא עוזר פשוט לא מזהה, אם אני מחליף ושם את הצורב/סידירום בide1 זה מזהה, ניסיתי גם לאפס את הביוס גם לא עוזר מישהו יודע מה זה יכול להיות ? דרך אגב זה הלוח אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655TX%20Ultra.htm#
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם במחשב שלי ללא פירמוט המחשב. רציתי לדעת אם זה דבר הלכתי שיש קונפליקטים (רסטרים ,קצת מסכים כחולים) אמרו לי שלאחר פירמוט והתקנת דיסק הלוח לא יהיו בעיות מהסוג הזה. זה נכון? האם ביכלל צריכים להיות בעיות כאלה או שזה מנסיבות אחרות . תודה רבה ויום טוב. עריכה: פירמטתי הכל בסדר עכשיו , תודה לכולם על העירנות
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S800D-X שהיה לו זיכרון של 512MB DDR 400 Mhz של חברת VT. אתמול הוספתי זיכרון של Micron 512MB DDR 400 Mhz. ברגע שהוספתי אותו והדלקתי את המחשב המחשב צפצף בסדרות של 3 ציפצופים ולא הפסיק. כיביתי והדלקתי שוב והמחשב ציפצף כך בשנית. כיביתי והדלקתי בפעם השלישית והמחשב נדלק, זיהה את הזיכרון בלי בעיה. אחרי שהמחשב עולה במידה ואני עושה RESTART הצפצופים חוזרים, שוב, עד ההפעלה השלישית המחשב לא עולה. ניסיתי לשנות את מיקום הזיכרון להחליף בניהם... כלום ! מה יכולה להיות הבעיה ? שהרי המחשב עולה ומזהה את הזיכרון ועובד איתו אפילו טוב יותר מאשר שהיה בלי. יש לציין שכאשר המחשב עולה אני מקבל הודעה "Overcloaking Failed" ואני מעולם לא ביצעתי אובר קלוגינג …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה -------…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מפרט AMD3000 עם לוח K8NF-9 כרטיס 6600 GT טמפ' מנוחה 48 CPU 39 הבעיה: אני משחק למשל 20 דקות ב GTA ואז המסך נכבה והדבר היחיד שעוזר הוא ריסטרט נ.ב בתקנתי דריורים מה הדיסקים שבאו עם החומרה וגם את הדרוירים גירסא 6.66 לAMD ןNIVIA
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…
-
- 7 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , אתמול , חזרתי מותש מהבית חולים , הלכתי לישון , ואחרי איזה שעה אני פתאום שומע רעש מוזר , אני לא בדיוק יכול להגדיר אותו , אבל זה היה מעין בום חשמלי כזה . לא יחסתי לזה כל חשיבות , אבל אחר כך , ניסיתי להדליק את המחשב אבל פשוט לא הצלחתי , הוא פשוט לא נדלק. מה לדעתכם יכל לקרות , ואיזה רכיב הוא הדפוק? יכול להיות שאם הספק נשרף , הוא שרף יחד איתו את הלוח אם? (המחשב היה מכובה כאשר זה קרה). תודה. עריכה : עוד קצת אינפורמציה : המערכת: AMD 3000+ (עם היטסטיק מקורי) Twinmoss 1024MB DDR 3200 GigaByte GeForce 6600GT GigaByte K8NF9 מארז מסדרת 6A עם ספק HEC 300 לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי המחשב בכלל לא נדלק , זה לא שהוא נדלק ופשוט אין תמונה , אין פשוט זרימת חשמל.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כמעט שנה ויש לי הרגשה שההארדיסק שלי עומד למות או שיש בו בעיה ואני צריך להחליף אותו (80 גיגה sata.) פעם שנייה ביומיים שאני מתקין ווינדוס ואחרי כמה הפעלות שלו הוא לא עולה ואומר שחסר קובץ בסיסטם 32 1- אני רוצה לדעת אם הבעיה שהצגתי קשורה באמת להארד דיסק 2- אם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם ההארדיסק תקין בבקשה אני צריך תשובה דיי דחוף תודה....
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-