תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס. קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול. השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת. השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר ש…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל ככה: אתמול ניסיתי לפרמט וינדוס על מחשב ישן, ובאמצא ההתקנה המחשב נכבה. כשניסיתי להדליק אותו מחדש, המחשב ציפצף ציפצוף מוזר כזה ולא עלה. היום קיבלתי מחשב ישן בלי דיסק קשיח, העברתי את הדיסק הקשיח של המחשב הקודם, והיתה אותה בעיה, המחשב ציפצף ולא עלה. הייתי בטוח שזה בעיה בכונן הקשיח, עד שחיברתי כונן חדש לגמרי שנקנה לפני יומיים, וזה גם ציפצף ככה. אז מה הבעיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הטמפ' של ה GPU שלי היא 61 מעלות ואני חושב שזה הרבה מדי מדי. האם זה נקרא טמפ' גבוהה מדי או רגילה? הנה תמונה : http://img441.imageshack.us/img441/7949/asbe9.png
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
החלפתי את מסך המחשב ל פנסוניק TH-L32C4M בחיבור HDMI ואני לא מצליח להכניס את המסך לגבולות כך ש שורת התחל חתוכה. והקטע העליון של החלונות מוסתר שיניתי רזולוציה ניסיתי את כל האפשרויות מערכת הפעלה וינדוס 7 אין פה אפשרויות כמו במסך רגיל להזיז את התמונה מעלה מטה וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הבעיה לא קשורה למחשבים אבל עדייןןןןןןן! חפני שבועיים הטלוויזיה בחדר שלי הצחילה לעשות בעיות היא יושבת על ברקן (אם זה משנה משהו) כשהאור דולק הטלוויזיה מוארת ובסדר וכשאני מכבה את האור המסך ניהיה כהה יותר ולא רק אור של נורה אלא אם אני סוגר את החלון אז יש יירידה כזאת הצבע מתחיל מהבהיר שהוא היה לרדת בהדרגה עד שניה כהה וכשאני פותח אותו דבר הדרגה עד שניהיה בהיר למישהו יש מושג למההההההההההההה??????????????
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקע חודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבה נ.ב מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מחשב נייד עם מסך 4K,האם יש אפשרות לחבר אליו את הנייח ולהשתמש רק במסך של הנייד?(כ מסך GTX1060) ניסיתי לחבר דרך הכבל HDMI וללחוץ על צפיה במסך המשני דרך כפתור הווינדווס+P..לא עבד.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום המחשב LENOVO LIGION Y530 נקנה לפני מס חודשים ולאחרונה הווינדוס עולה ממש לאט ,כמה דק לפחות , לאחר מכן המחשב כבר רץ יחסית רגיל . על המחשב מותקן נורטון אנטי וירוס וSTEAM עם משחק אחד בגדול אז לא אמורה להיות בעיה של עומס על הדיסק קשיח. אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! קניתי לפטופ חדש בצפייה לקבל 120 ג'יגה ולהפתעתי קיבלתי בפנים 2 הארד דיסקים של 53 ג'יגה... האם הדבר ייתכן? מה ההסבר ההגיוני לזה? יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני משחק, בהתחלה הוא נותן ארור, אחרי זה שוב מפעיל את המשחק ואז המחשב פשוט קורס ונכבה. שתי שאלות: האם יש לווינדוס איזשהו לוג שבו הוא מראה מה הסיבה הרשמית שהוא קרס בגללה? האפשרות של החומרה גם כן עולה, המפרט הוא pentium 2.4 GF6600GT 3*256MB mushkin 400ddr ספק HEC400Watt חדש (דרך אגב הכרטיס מסך מקורר פסיבית) איך אני בודק אם הבעיה היא בחומרה? לדעתי הבעיה היא תוכנתית, איך אני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-