עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by visu,

קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by segev21,

קודם כל שלום המליצו לי על הפורום הזה ואני כבר התייאשתי מלחפש תשובה לבעיה הזאת אז אתם תקוותי היחידה חחחחח אז אני יסביר: יש לי מחשב נייד מסוג acer ויש לי מערכת קולנוע בייתי מסוג lg 5 רמקולים וסאב עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת למחשב אבל שהשמעו בה סטריו של 5 רמקולים ולא של 2 אני מחבר את המערכת למחשב בקבל של 2 בננות לרסיבר וחיבור aux למחשב עכשיו אני שומע בכל ה5 רמקולים אבל במחשב יש לי רק אופצייה של סטריו 2 רמקולים אז הוא לא יכל לבצע אפקטים של 5 רמקולים ואין לי אפשרות אחרת לשנות מ 2 רמקולים מה שכן יש לי באפשרויות שמע יש 2 סוגים רמקולים digital output ברמקולים יש לי רק אפשרות של סטריו 2 רמקולים בדיגיטל הזה יש לי אפשרות ל 5.1 הבעיה זאת שאני מגדיר את הדיגיטל אני לא שומע כלום אנ…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  5. לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by visu,

יש לי עכשיו כרטיס מסך HD 6850 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה כדי שיהיה יותר טוב בביצועי גיימינג ויש לי את הספק כוח הזה http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 אז רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד HD 6850 אחד,האם הספק כוח הזה יוכל להתמודד עם שני כרטיסי 6850?

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by LIRON1,

שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by liron.nv,

שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום לכולם, לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך מאחר ולא הצלחתי לאתר את מקור הבעיה... אז ככה: המחשב פועל בסדר גמור ללא איטיות או כל בעיה אחרת, אך כאשר מנסים להכניס אותו למצב שינה או לכבות אותו, זה נראה כאילו מתבצע תהליך כלשהו המסך כבה אך המחשב ממשיך לעבוד(הארדיסקים מאווררים וכ'ו..) כאשר מנסים להוציא אותו ממצב שינה כלום לא עוזר עד שלא מנתקים את החשמל מהספק.. הנה פעולות שביצעתי על מנת לבדוק את מקור התקלה: *החלפתי ספק עם ספק אחר *ניסיתי לשלול בעיית תוכנה הרצתי UBUNTU LIVE וניסיתי להכניס למצב שינה(אותה בעיה...) *עידכנתי ביוס לגירסא אחרונה, ניסיתי גם לבצע לו איפוס(דרך התפריט וגם הוצאתי את הבטריה) למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! מפרט המחשב:

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb

13. שלום רב, ישנם מספר אתרים שה Chrome חושב שהם לא אמינים, והם כן כי אחד מהם זה השרת שלי. הוא כותב משהו כמו "אישור האבטחה של האתר אינו אמין" ואז צריך ללחוץ על "המשך בכל זאת" או "חזרה לחוף מבטחים"<-- לא מבין את הבדיחות האלה של גוגל.. מישהו יודע איך מוסיפים אתרים שיהיו אמינים במקום שההודעה הזאת תקפוץ כל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by hindo,

בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jonnyboy,

אז ככה.. חיברתי את הכבל אינטרנט (ראוי לציין שאף פעם לא השתמשתי בכבל, תמיד השתמשתי בUSB עם כרטיס רשת חיצוני ואז היום החלטתי לקדוח חור ולהעביר כבל מהראוטר למחשב) למחשב וראיתי שהמנורה שליד החיבור במחשב נדלקה. מנורה ירוקה. אבל פשוט לא היה אינטרנט, זה במחשב הראה לי כמו את הסמל של חיבור אינטרנט עם איקס אדום עליו. אז רציתי לראות אולי זה בעיה בראוטר אולי זה בעיה בחיבור אולי בכבל, אז ניסיתי להעביר את הכבל חיבורים על הראוטר, עדיין לא עבד, ניסיתי לחבר את אותו הכבל למחשב אחר וזה כן עבד. למה המחשב שלי לא מזהה את הכבל? ובהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס רשת אבל האור הירוק אמור לסמל שהכל תקין, לא?

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. Started by vitali02,

לאחר פירוק הכרטיס מסך ובעיה אחרת שהייתה המחשב לא נדלק בסוף הגעתי למסקנה שזה הספק כח.. לקחתי את הטסטר לספק כח כשחיברתי את ה24 PIN הספק התחיל לעבוד אבל כשחיברתי לטסטר את ה PIN4 זה הראה שיש בעיה... וכשחיברתי את הHHD ואת ה4 PIN נוצר מין קצר והספק הפסיק לפעול יש דרך לתקן את התקלה או שהספק הלך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by roe10,

היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. היי, התקנתי את הדרייבר של LOGITECH MX518 שלי מחדש כי החלפתי לDEATHADDER והחזרתי חזרה לMX518,את הדרייבר הורדתי מהאתר הראשי כמובן. ההתקנה הייתה מהירה מאוד אבל אחרי ההתקנה פשוט לא הופיעה התיקייה של הדרייבר במחשב,והדרייבר פשוט "לא נמצא",ניסיתי להתקין מחדש,לעשות ריסטארט ומה לא.. עדיין לא מופיע הדרייבר... מה אפשר לעשות ? ע:איך שהוא סידרתי חלק מהבעיה,הצלחתי להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שאין לי אפשרות לשנות DPI,כמו שהייתה לי קודם...(כאילו מדובר על דרייבר אחר...)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום, הבנתי שבווינדוס 7 יש הגבלה של תווית (אותיות) שניתן לכתוב בשם של קובץ כשאני פותח תיקיה חדשה בשולחן העבודה אני לא יכול לרשום בשם את השם הארוך שאני רוצה (תיאור תוכן התיקיה) וגם אם אני מצליח ואני מנסה להעביר לתיקיה אחרת אז כותב לי ששם ארוך מידי לפעמים אם יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה לדוגמא AAA->bbb-ccc אז לתוך תיקיה C אני כבר לא יכול להכניס קבצים כי השם הכולל של התיקיה הוא "AAAbbbccc" וזה שם ארוך מידי (בפועל יש הרבה יותר תווים) בקיצור מקווה שהבנתם, בכל מקרה איך אפשר להכניס יותר תוווים? בנוסף לזה אם אני מנסה להעביר את הקבצים כגיבוי לדיסק קשיח אני לא יכול לעשות את זה כי כמעט כל השמות ארוכים מידי סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

שלום בזמן האחרון קרה לי משהו דיי מוזר במשחק HITMAN שיחקתי עד כה בסדר גמור והיום אני נכנס ונגיד אני נכנס למעלית או חדר או משהו אני שומע מהאוזניות לא מהמחשב כזה סאונד ZZZZ Z Z ZZ כאילו משהו נתקע כזה וזה עובד על 2 FPS ממש ככה לא יודע ואז אחרי כמה שניות זה עובד והכל כזה טס במשחק כאילו זה משלים מה שהיה אמור להיות בזמן ה 2 FPS זה קרה לי גם לאחרונה ב FARCRY 3.. משהו יודע אולי מה הבעיה ? בחיים לא היה לי דבר כזה יש לי HD6870

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. Started by Kak,

אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים