תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אספר בקצרה עד כמה שאפשר. היו לי שלושה HD במחשב. שניים בחיבור SATA בגדלים של 500GB , 320GB כשמערכת ההפעלה על ה 500GB ועוד הארד דיסק ישן של 80GB בחיבור IDE. ההארד דיסק של ה 500GB הפסיק לעבוד וקניתי חדש של 2TB, התקנתי עליו וינדוס והכל היה בסדר. היום רציתי לנתק את ה HD של ה 80GB כי חבל על החשמל שהוא לוקח וגם כי יש לי הארד דיסק גדול יותר בחיבור SATA שיושב בצד. ניתקתי אותו מהמחשב ולהפתעתי קיבלתי מסך של Boot Failure והוינדוס לא עלה. ניסיתי לנתק גם את ההארד דיסק של ה 320GB ועדיין המחשב בשלו - boot failure . ניסיתי גם לנתק את כל הכבלים של כל ההארדיסקים האחרים וגם של כונן ה DVD! כלומר, מה שנשאר מחובר זה כבל חשמל אחד מהספק אל ה HD של ה 2TB וכבל SATA אחד מה HD של ה 2TB ללוח האם.…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX660 ובמחשב הקודם שלי ראו HD יותר טוב... אני לא יודע למה, שום דבר לא חד, השחור מפוקסל בדקתי את זה עם BS PLAYER, וסירטונים בYOUTUBE הורדתי את הקודקים האלה: K-CODE CCCP וגם DIVX מחקתי, הורדתי והתקנתי מחדש את כל החבילה של הדרייברים לכרטיס מסך ופשוט לא רואים טוב, שיחקתי עם האפשרויות בפאנל של הכרטיס אבל זה לא מתקדם ולא מזכיר כמו בATI (במחשב הקודם שלי היה לי ATI) אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד,שמתי לב בזמן האחרון שתדר הNB קופץ ואיתו גם תדר הזיכרון ביחד,הזכרונות עובדים על 1600MHZ,תדר הסטוק שלהם הוא 1333MHZ,וזה קרה גם ב1333MHZ. ככל שתדר הזיכרונות יורד מ800 כך גם הNB יורד וזה משפיע על התדר גם.. איפה הבעיה ואיף אפשר לתקן אותה ???
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים גם את הרילטק. ומאז אני שומע ציפצוף מעצבן כזה. ניסיתי לחבר את האוזניות ללוח אם בשביל לראות אם זה בעיה ברמקולים או בכבלים. אבל גם שם אני שומע ציפצוף מציק. החיבור בלוח אם יכול להיות נדפק ? או שיש דרך לסדר את זה? תודה מראש חגי. עריכה: עכשיו ניסתי לחבר את הרמקולים וגם את האוזניות לחיבור הקידמי במחשב וגם שם נשמע הצפצוץ המעצבן.(לכן זה נראה לי בעיה בהגדרה או משהו בסגנון).
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב שנקנה לפני בערך 6-7. מחשב ישן שבזמנו היה נחשב לשיא הטכנולוגיה, ועד היום מחזיק לא רע (כמובן ששדרגתי כרטיס מסך, זכרונות ודיסק קשיח). מפרט בצד. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. אני מודע שזה יכול להיות בגלל התיישנות הרכיבים, אבל בכל זאת ארצה שתעזרו לי לגלות מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. כרגע אני חייל אז קניית מחשב לא אופציה, ואני צריך להחזיק עם המחשב הזה לפחות עוד שנה. אז מה הבעיות: 1. המחשב קופא, פשוט המסך נתקע במצב ומסויים והמחשב לא מגיב. זה קורה בעיקר כמה דקות אחרי שמדליקים את המחשב. כמו כן זה יכול גם לקרות סתם במהלך עבודה שגרתית עם המחשב, אפילו לא בזמן מאמץ. חשבתי אולי המחשב מתחמם מידי, אך הטמפ' של הרכיבים נראית לי סבירה ולא גבוהה מידי. 2. למחשב לוקח די הרב…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי אחת ליומיים בערך. מה קורס? תודה מראש! הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 2012-12-07 10:43:58 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\120812-5584-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002C5E57D, 0xFFFFF88008E7A580, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indi…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מערכת הפעלה XP SP3 32BIT כרטיס המסך הינו 8800GS של NVIDIA לא משנה מה אני עושה,רוצה להתקין WIN 7/8 או גרסא 32/64 ביט לא ניתן להתקין. רק XP אני יכול להתקין. עשיתי המון בדיקות=MEMTEST יצא תקין לחלוטין עשיתי גם בדיקות להארד דיסק מהבוט,כולל תוכנה לתיקון סקטורים פגומים והכל יצא תקין לחלוטין כאשר המחשב עולה לאחר הפירמוט של XP הכל עובד נהדר הבעיה מתחילה כאשר אני מתקין דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA לכרטיס 8800GS לאחר ההתקנה המחשב מבקש ריסטרט וכשהוא עולה הכל נמרח על המסך,רואים פסים מוזרים,המחשב נתקע ולאחר דקה בערך מתקבל מסך כחול (BSOD) עם השגיאה NV4_DISP. נכנסתי לSAFE MODE והסרתי כל זכר לדרייבר,הפעלה מחדש,ושוב הכל תקין רק זז לאט כי אין כרטיס מסך. ניסיתי להכנס לא…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ? ???
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה הטמפ המומצלת לכרטיס מסך במאמץ ובמנוחה? הכרטיס מסך של AMD חיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי AMD 6870HD http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6870/pages/amd-radeon-hd-6870-overview.aspx#4
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב נכבה לי אחרי שאני משחק איזה 30 דקות במשחקי מחשב (BATTLEFIELD 3, STARCRAFT2 וכו'). בהתחלה הייתי בטוח שזה התחממות אבל עכשיו נראה שלא. מסתבר שתמיד שאני מגיע לאותו איזור ב3 ASSASSIN CREED המחשב פשוט נכבה ועולה מחדש. גם אם לא שיחקתי הרבה זמן ופשוט הגעתי לאותו איזור. אין לי מושג מה זה אבל יכול להיות שזה הכרטיס מסך\דרייברים\הארד דיסק\ספק. איך אני יכול לגלות מה הסיבה לכיבוי הפתאומי של המחשב? יש תוכנה שאני יכול להתקין? זה נשמר איפשהו? אני חייב לציין שאין מסך כחול לפני, המחשב פשוט נכבה. יש לי וינדוס 7 GTX 570 I7 2660k המחשב עבד סבבה במשך 9 חודשים, עד שלפני 3 חודשים כל התופעות האלה התחילו. למישהו יש מושג איך אני יכול לגלות מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-