תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מחזיק בווינדוס ויסטה + ווינוס XP בשניהם החץ של העכבר נזרק לכיוונים שונים או קשה פתאום להשתלט עליו . העידכונים כולם ישנם על המחשב . הרצתי אנטי ויורוס NOD 32+AVAST ( AVAST מצא דווקא וירוס ומאז פרמטתי את המחשב כמה פעמים ). החלפתי את העכבר 3 פעמים . הרצתי תוכנות אנטי SPY ( של שמפו +CleanMyPC - Registry Cleaner ) ושום דבר לא השתפר . האם משהו נתקל בתופעה :s05: מה ניתן לעשות עוד ???
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
טוב אז עם בוא הקיץ התחילו כמובן בעיות הקירור בנייד של בת הזוג שלי אז אמרתי לעצמי טוב נפתח ננקה ונחליף משחה טרמית, אבל כמובן שאחד הברגים שם(אחריי העשרה שכבר הוצאתי) סירב לצאת ותוך חצי סיבוב כבר הבנתי שבהברגה הוא לא יצא, השאלה היא האם יש לזה פיתרון סביר? יש לכם אילושהן הצעות לפיתרון? בינתיים בכל מקרה נראה שהניקוי עזר והמחשב כבר לא קורס בבדיקת מאמץ לפחות(הוא עושה את האמא של האמא של thermal throttling, אבל נראה לי שגם שהוא היה חדש זה היה קורה).
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בבעלותי ג'וי סטיק ומצערת מדגם X-36/35 Combo מחברת Saitek. הבעיה: כדי שהסטיק יותקן במערכת צריך לעשות מספר דברים: א) התקנת תוכנת הכיול של הסטיק מהדיסק, או הורדה של התוכנה מאתר החברה. ב) ביצוע איתחול.. ג) חיבור הסטיק למחשב בחיבור USB. ד) התוכנה תתקין את הדרייברים, והסטיק יזוהה במערכת. אני התקנתי את התוכנה של שלב א'. לא היו שום בעיות (לתוכנה קוראים Saitek Gaming extractions) אחרי ההתקנה, המחשב עשה איתחול וכשהווינדוס עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק. חיברתי את הסטיק. הווינדוס זיהה את החיבור, אבל התוכנה לא. ברצוני לציין, כי החיבור USB של המחשב עובד מצויין. בבדיקה שערכתי, העברתי את המודם USB שלי לשקע שבו היה הג'ויסטיק, והוא עבד מצויין. ניסיתי להוריד דרייברים מעודכנים לסט…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם אאוטלוק 2010 שבגלל וירוסים לא רצה לעלות יותר אז עשיתי פירמוט ולפני הפרמוט גיביתי את קובץ הPST שהוא 15 גיגה בערך בהצלחה גיבוי מתוך תיקיית האאוטלוק אופיס.. אז לאחר הפירמוט התקנתי מחדש את אופיס 2010 ואני עושה ייבוא אבל הוא עוצר אותי בשגיאה: cannot expand the folder. errors have been detedted in the file c:\user\desktop\outlook.pst
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-