עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by buyom,

שלום קניתי אני רכיבים של SDRAM 128 כול אחד וכרגע יש לי על המחשב 3 רכיבים וכול אחד הוא 128 עכשיו במקום שהוא יראה לי 384 מגה של RAM הוא מראה לי 394 מגה של RAM שני הרכיבים האחרים שקניתי הם ONE-SIDE זאת אומרת שיש זיכרונות רק בצד אחד של הכרטיס וכול פעם לאחר חצי שעה או שעה יש לי RESTART ניסיתי והחלפתי את הזיכרונות לזיכרונות של HYUNDAI אך עדיין לא נפתרה הבעיה לפני זה היה לי חלק אחד של 265 +128 שבא עם המחשב הזיכרון היה עובד טוב אבל בסוף כל חודש הוא היה נשרף אך היה מזדהה כ SLOT בשימוש, ניסתי להחליפו וקיבלתי של HYUNDAI חלק אחד של 256 והוא בכלל לא עבד שלחתי מכתב לGIGABYTE שהיא חברת הלוח אם שלי והם הסבירו לי שאין שום בעיה עם ראמים. אם מישהו יודע איך אוכל לטפל בבעיה זו אודה לו מאוד א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idanst,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאה לטלוויזיה. חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד (זה היה על מצב שרואים במסך של הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המסך של המחשב). שסיימתי עם הטלוויזיה פשוט ניתקתי את הכבל שמחבר בין הטלוויזיה לכרטיס מסך והמחשב המשיך לעבוד רגיל וטוב במשך יום יומיים. אח"כ שעשיתי ריסט למחשב אני רואה את המסכים לפני שהויסטה עולה וגם את הטעינה אבל אח"כ זה רושם על המסך signal out of range. *כאשר אני מחבר שוב פעם את הטלוויזיה אני רואה את ה"מחשב" על הטלוויזיה אבל במסך של המחשב יש שוב פעם signal out of range, ואני לא מצליח להכנס לכלום דרך הטלוויזיה. זה כן נכנס אבל לא מופיע. כלומר אם למשל אני נכנס למשחק שומעים את הסאונד שהמשחק עולה אבל אני ממשיך לראות את השולחן …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by yz101,

יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by devilon,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה http://img396.imageshack.us/img396/4046/untitledya2.jpg זה גורם לעומס ותוכנות לא פועלות יש עומס על ידי הדבר הזה אפילו בלי שהשגיאה תקפוץ ניסיתי לנקות על ידי Registry Mechanic ולסרוק עם KSP AVועדיין כלום לא עוזר אז מה לעשות אני ברגע לפני פורמט תודה מראש לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Adi Gabay,

יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?

6. Started by zabal12,

שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by RazorJunior,

אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by prince amir,

אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by intel suck,

כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by kashi,

המחשב שלי חזר מתיקון, החליפו לו לוח אם ועכשיו שאני מחבר את ה USB לא קופצת לי הודעה ש"זוהתה חומרה חדשה" אבל אני רואה שיש אור במה שחיברתי לUSB יש לי XP ד"א מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Toxin II,

אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Asher82,

שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by YinonOzery,

יש לי בעיה נורא מעצבנת עם ה USB 3 במחשב.. הוא לא קולט לפעמים התקנים תומכים (מקבלים מתח אבל המחשב לא קורא) , לדוגמא שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי הוא לא קולט, אני צריך לחבר אותו קודם ל USB 2 כדי שיקלוט. אני מקבל בנוסף הודעה שהחיבור יכול להיות יותר מהיר עם USB 3 כשהכונן כבר מחובר ליציאה מהסוג הזה! התקנתי דרייברים והבעיה עדיין לא נפתרה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם התקני ה- קדמי ואחורי שיטת הוודו לא עבדה מחקתי את ההתקני ה-usb מערכת הפעלה 8 לוח foxconn 9457ad תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Miyota,

היי קיבלתי מחשב P3 550 עם לוח אם של Pc Partner עם ציפסט Via Apollo 13Pro. חיברתי את הDIsk On Key שלי וקיבלת התקן לא מזוהה. לא רציתי לשבור את הראש שלי עם זה כי המחשב היה מפוצץ וירוסים וSpywares. אז עשיתי פירמוט והתקנתי הכל מחדש ואת כל הדריברים ואת כל העידכונים WIndows Update. הבעיה של ההתקן לא מזוהה פשוט לא רוצה להיפתר איפסתי את הביוס איפסתי את הIRQ וכל פעם שאני מכניס התקן USB אני מקבל התקן לא מזוהה לא משנה אם זה Disk On Key או עכבר או מצלמה. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב כרטיס קול ומודם וכל דבר לא קשור. אז חשבתי אולי הבקר נדפק נקנה חדש. עלה לי 60 שקל וחיברתי והתקין הכל ושוב התקן לא מזוהה... למה זה קורה? מה יכול לפתור את הבעיה? כל התקן USB תקין ב100% ועובד במחשב אחר. יש למיש…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. ניסיתי כמעט הכול כולל עידכון הלוח ההתקן של USB מופיע אין התנגשות והתיאשתי יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by House M.D.,

יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Alex89,

יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by theking7,

היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by BoashA,

כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by ofekd23,

התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by fatNjazzy,

היי יש לי 6600GT של GB עם VIVO ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את ה WDM DRIVER המעודכן, יש לי כמה תכנות צפיה, DIRECTX האחרון, חיברתי את ה RCA לכניסת COMPOSITE ואני לא מצליח לראות YES במחשב. המסך קופץ, הוא משנה את הרזולוציה שלו לנמוכה מאד ויוצאת הודעת WINDOWS טיפוסית של שגיאת חומרה ב NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה??? יש לי גם כרטיס של LEAD TECK ודרכו אני כן רואה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by etaish,

אחרי כל הבעיות שלי ביומיים האחרונים זה נראה שהמחשב שלי גוסס, אבל עד לא ... ! צריך את עזרתך בשלישית ביומיים האחרונים ! , אחרי שפתרתי את עניין הצפצופים, ואחרי שפתרתי את בעיית האי זיהוי של ה HD שלי , יש משהו חדש ! ה HD, החליט לפרוק לי לחץ .... הוא עושה רעשים כמו של פריקת לחץ בצינורות של אוויר דחוס , עזרתך לפני שאני מעיף אותו ל KSP וחורץ את גורל ה 80גיגה שפנויים בHD השני. יאלה יש לי סיבה להתחיל לדאוג לו ולעלות ל KSP שיפעילו לי את האחריות שלהם ... ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.