עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by eli_kats,

הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SomeoneUknow,

בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!

5. Started by bennnn,

שלום,היום לא עשיתי כלום מיוחד במחשב,פתאום מסך כחול,אחכ המחשב לא עלה. שמתי את הדיסק של הווינדוס להתקין שוב,ואחרי שהסט אפ טען את כל הנתונים הוא רשם שאין אף הרדיסק מחובר למחשב,ליברתי טוב את ההרדיסק שוב להיות בטוח. הרדיסק של 500 גיגה.מלא חומר חשוב יש לי עליו והוא לא מגובה. בבוט כן אני רואה את ההרדיסק וכן יש רעש ממנו שאני מפעיל את המחשב.האם ההרדיסק הלך? מה האפשריות? אגב הוא בן שנה!!![br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 21:59:25 מישהו???זה ממש חשוב לי.אני אובד עצות 500 גיגה של חומר היו שםם היה מפוצץ

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?

• 0 תגובות
    • 324 צפיות
  7. Started by EladBr,

הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by khsur1,

שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shalabi,

שלום, יש לי בעייה עם הכרטיס הזה ואני לא יודע איך לתקן את הבעייה ואני מבקש את עזרתכם. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מהדיסק CATA 2.4 והפעלתי את המשחק BF1942 וכשהגעתי לתפריט הראשי איפה רשום שם המשחק היה הכל כאילו נמחק ובכל זאת הפעלתי את המשחק אבל המשחק היה מקרטע וכשעדכנתי את הדרייברים לגירסה החדשה 2.5 בתפריט נראה ברור אבל המשחק המשיך לקרטע. הרצתי 3DMARK וקיבלתי ציון 10967 אבל בהתחלת הבדיקה היתה הודעה LOCKED כל כמה שניות ואחרי זה הסתדר. האם למישהו מידע או עצה איך לפתור בעייה זו? תודה

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by manz11,

שלום. אני רואה פסים על המסך שלי ,וחוסר צבעים. (פסים שנראים פעם לרוחב ופעם לאורך ) כרטים מסך ATI9800 כאשר אני מזיז את הכרטיס בעודו עובד אז הפסים משתנים . האם הכרטיס מתחיל לשבוק חיים או שאפר לתקן דבר כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. שלום לכולם! החלפתי מעבד וכונן קשיח למחשב תקין (ברשותי כבר שש שנים)- למעשה ביצעתי לו שינמוך ממעבד 4 ליבות לשתי ליבות, ומכונן קשיח 500GB ל- 250GB (את המעבד והכונן העברתי למחשב חדש שבניתי): http://hwzone.co.il/community/threads/553858-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-(%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-post) כל שאר החומרה נשארה כמו שהייתה... מפרט המחשב: לוח אם : G31M3 V2 מעבד: PENTIUM E5700 3GHZ זיכרונות: 4GB - 2X2GB כולל כונן קשיח: 250GB כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx התקנתי בכונן החדש WINDOWS 8.1 ונראה שהמחשב עובד סבבה. למחרת שמתי לב שהוא מגיב טיפה לאט... ואז הבחנתי שבמנהל המשימות הוא כל הזמן מראה 100 אחוז שימוש בדיס…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by d100,

לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by yakirsh4,

שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Friend,

..

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. היוזר במחשב הנייח שלי לא עולה ואני לא יודע את הסיבה לכך או איך מעלים את היוזר כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by mushi,

מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אוקיי מחשב פנטוים 4 עם בעיה קצת מוזרה אף פעם לא נתקלתי בבעיה שהוא רושם יעני ללחוץ F1 שאין מקלדת אבל הוא גם לא מגיב עם אני לוחץ לו F1 המקלדת בסדר ניסיתי גם מקלדת PS2 וגם USB שניהם לא עשו כלום ניסיתי גם לרסט את הביוס גם לא עזר מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Rhx,

לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by Far_Away,

היי, חיברתי את הפלאפון למחשב דרך USB והוא נותן שגיאה usb device not recognized Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) A request for the USB device descriptor failed. ניסיתי לעשות הרבה דברים שכתובים באינטרנט וכלום לא עזר. (לנתק ולחבר, לכבות, לעשות ריסט למחשב, להוציא את הבטרייה, להסיר את ההתקן מהdevice manager.) ניסיתי גם עם כבל אחר, במחשב אחר, פשוט לא מזהה את הפלאפון שלי בשום דרך. הורדתי אפילו דרייבר לusb של גלקסי 3 וכלום. חשוב לציין שעד לפני כמה ימים זה זיהה אותו ועבר מצויין. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by .AloN,

אני לא מצליח להדפיס בWord את הסמל ¤, כלומר במדפסת או שלא יוצא כלום או שיוצא סימן שאלה. למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.