תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן דרך אגב זה בחומרה בכוונה כי אני חושד שזה בגלל התנגשות חומרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי עכבר MS IntelliMouse Explorer . חיבור USB. בן שנה בערך. בשבוע האחרון הוא נתקע (הנורה האדומה נכבית) ולא מגיב בזמן עבודה (משחקים/חלונות same shit), מס' דקות לאחר האתחול. בד"כ קודם כל יש תקיעה (קיטוע) של שנייה או שתיים, ופרק זמן קצר אחריו הוא נתקע לחלוטין (נכבה כאמור). בדקתי במחשב אחר, בדיקה יסודית וארוכה - הוא עובד 100% !!! כך ששללתי את ההנחה שזו בעיית מגעים (שנתקלתי בה כבר בעבר עם העכבר הנ"ל, וסידרתי בהצלחה), או בעיה מכנית אחרת. שימו לב: כשהוא נתקע ואני מוציא את התקע של ה-USB ומחזיר חזרה - הוא חוזר לחיים !!! ושוב חוזר חלילה, אחרי דקה או שתיים נתקע, אני מוציא ומכניס, והוא עובד שוב (...וכך נמשך מעגל הקסמים ואני מסנן בין שיניי : כוס אמווווו :AR15: וכבר נשבר ל…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מתי התחילה הבעיה...אבל הכונן שלי הפסיק לזהות דיסקים של דיוידי. הוא צורב רגי ל וקורא דיסקים רגיל...אבל כשזה מגיע ללקרוא צרובי דיוידי הוא לא מצליח. בצריבה עצמה של הדיוידי עם נרו הוא לא עושה בעיה. עדכנתי מהאתר של NEC את ה FIRMWARE לגרסא 1.06...ניסיתי לנתק ולחבר...כלום לא עוזר אגב...אם זה משנה, בביוס הוא מופיע כ PIO4
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי FLASH ל BIOS לגרסת 1.30 משום מה , יציאת USB אחת בלוח לא עובדת...... יש למישהו מושג? :-\
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 דיסקים של Seagate ST3500320AS במערך של RAID 5, עכשיו,אחרי חודש התקלקל לי אחד הדיסקים והחנות החליפה לי אותו בדיסק חדש. אבל יש כעת בעיה,הדיסק הזה כל כמה ימים מתנתק,המחשב נתקע,וכשאני עושה ריסט הוא חוזר, אחרי 23 שעות בערך שמערך הRAID משלים את המידע לדיסק,הדיסק שוב מתנתק (ממש,רשום לי Missing Hard Drive בIntel Matrix Storage Console), ושוב משלים,וככה כבר בערך 5-6 פעמים בזמן של שבוע\שבוע וחצי. אני ממש לא יודע מה הבעיה,ניסיתי לבדוק אולי משהו לא בסדר עם המגעים,ניתקתי וחיברתי שוב את כבלי החשמל והSATA לדיסק וזה קרה שוב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגם אחרי פירמוט ה WINDOWS עדיין קיימת. כשהמחשב עושה Restart המסך נכבה (מהבהב כאילו שהמחשב כבוי) יש לי מסך samsung 2053 וגם עם כל מסך אחר שחיברתי יש בעיה, אם אני עושה כיבוי למחשב ואז מדליק אותו מחדש המסך נידלק ועובד. איך אני יכול לפתור את התקלה המוזרה הזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב... לאחרונה רכשתי הארד דיסק נוסף של 120 GB בטכנולוגיה של SATA... ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 8IPE1000 PRO-כמובן תומך SATA.. הבעיה היא שבכל פעם שאני מפעיל בביוס את האפשרות ON CHIP SATA ההארד דיסק IDE הרגיל שלי נעלם...כלומר אני יכול לעבוד על כל אחד בנפרד אבל לא ביחד אלא אם כן מערכת ההפעלה מותקנת על ה IDE..ואז הם עובדים ביחד.. במידה ואני מנסה להתקין WINDOWS על ה SATA ללא הפעלתו בביוס אז הוא יוצר תלות ב IDE ואומר שאני חייב להגיד את המחיצות ב IDE...וזה לא אמור להיות ככה כיוון שלא אמורה להיות תלות בינהם...שלחתי מכתב ל GIGABYTE והם עדיין לא ענו לי... בקיצור: איך אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה על ה SATA מבלי שתיווצר תלות ושניהם יוכלו לעבוד יחד? אודה לכולכ…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-