תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מסכים בבית, ורציתי לדעת איך אני מחבר את שניהם לאותו מחשב. תודה ויום נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מסכים כחולים אחרי 40-30 דקות במשחקים זה ניתוח של קובץ DMP , מבקש ניתוח צריך אזרה דחוף תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה שידרגתי את המערכת הפעלה מווינדאוס 7 לווינדואוס 10. לאחרונה המחשב התחיל לעשות המון בעיות והחלטתי לפרמט אותו. השאלה שלי אם ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש ווינדואוס 7, אני אוכל לשדרג שוב לווינדואוס 10, או שאצטרך להישאר עם ה7? יש לי ווינדואוס 7 מקורי עם סיריאל. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2x התקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia center פועל יפה רק מה? אין קול!! יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל? אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרמקולים שלי קולטים רדיו, אני לא יודע איזו תחנה בדיוק אבל אני שומע כל זמן שירים של mtv מהתחנה. רצוי לציין שזה קורה ברמקולים הנוכחיים שלי וגם קרה ברמקולים הישנים שלי. זה מפריע לי נורא כשאני משחק, שומע מוסיקה וכדומה. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא נמצא בבית רוב היום, אני משתמש במחשב רק בערב ולאחר מכן בבוקר. אם אני אכבה אותו כל יום למשך היום האם זה מזיק למחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-