עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by o9009,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כך : אני משאיר את המחשב של דלוק כל השבוע {חוץ משבת} רק בתקופה האחרונה כשאני רוצה "להדליק" את המסך הוא נדלק לכמה שניות תוך כדי ההוא נשאר בצבע שחור , העכבר לא מגיב וגם המקלדת עד היום בכל "הדלקה" של המסך אני צריך לעשות ריסט אגב למחשב לא קורה שום דבר הוא ממשיך לעבוד רגיל מה הבעיה שם יש למשהוא מושג ?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Guyn,

עדכון מספר הודעות מתחת ============= היי חברים, בעיה במחשב של אחי: זה התחיל אתמול, כאשר המחשב נכבה פעמיים ללא סיבה (תוך גלישה באינטרנט), הטמפ' של הרכיבים הייתה סבירה, הכי גבוה מעבד: 60 מעלות. היום כשהוא מפעיל את המחשב הוא מקבל חשמל, המסך נשאר שחור ואז הוא מציג הודעה של מצב חיסכון (כי הוא לא מקבל אות מהמחשב). אין צפצופים כלשהם גם לא הצפצוף של הבוט שאומר שהמחשב מנסה לעלות. * המחשב ללא OC. ניסיתי לנתק מקלדת+עכבר+ שאר הכבלים חוץ מהמסך וזה לא עזר. וידאתי שבמארז הכל מחובר כמו שצריך. * ישנם 3 קבלים נפוחים על לוח האם, האם זה יכול להוביל לבעיה? מה עוד לבדוק?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by fx-57,

טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yotam.m,

בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  5. יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש הוא עושה לי בעיות כמו מסך כחול והמחשב מפעיל את עצמו מחדש לפעמים המחשב פשוט נתקע (התמונה נקפאת) ממש נתקע ואז אני חייב להפעיל אותו מחדש המחשב יוצא לי ממשחקים שונים אחרי כמה זמן שאני משחק כאשר אני שם על הגדרות גבוהות מעט. בתור התחלה בדקתי את הזכרונות שהם של KINGSTON מדובר ב2 זכרונות כל אחד 512 הוא הריץ עליהם בדיקה MEMTEST ואמר לי שאין שום בעיה איתם אחרי זה שלחתי לבדיקה את המעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR +3200 החזירו אותו מבדיקה והודיעו שהכל בסדר איתו אחריו שלחתי את הלוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA הם גם החזירו אותו והודיעו שצריך מאוור חזק יותר למעבד החלפתי הארד דיסק אחרי שנהרס לי והלכו לי כל הדברים במחשב- קניתי אחד חדש 120 גיגה (חשבתי אולי ההארד דיסק כי פירמטתי אי…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  8. שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין... 1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים... עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד... אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ... אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}... [glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow] 2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי... ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים... והמסך מראה…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by tgen,

שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by PCguy,

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT ואם 64 אז של מי ולמה? ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by jgrab,

קניתי דיסק קשיח 250 ג'יגה sata 2 של western digital ג'ימפרתי אותו בפינים 5-6 כי הלוח שלי לא תומך בsata2 חיברתי הקצתי והגדרתי מחיצות. עכשיו אני בא להעביר קבצים מדיסק הישן לחדש ולקח לי המון זמן ההעברה. בדקתי את ההגרות של הdma ובאמת זה היה על pio הסרתי את הprimary ide channel והתקנתי מחדש לא עזר. התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח וזה הסתדר(כתוב ultra dma 5) אבל עדיין המהירות איטית ביותר. איפה הבעיה (בדקתי עם systool בנצ'מרק של הדיסק וקבלתי 65 . זה בסדר?) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by maorsh18,

הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום , לצערי אני משחק בCSS עם 40 FPS כאשר ההגדות על HIGH וAA על X4 ואין לי מושג למה זה קורה מכיוון שבמשחקים אחרים למשל FEAR אני משחק על הגדרות HIGH בכרטיס מסך ובמחשב כולל AA של X4 והFPS שלי הוא 100 הנה מפרט המחשב שלי מעבד - INTEL 3.00 Ghz זכרון - 1 GB RAM כרטיס מסך -EVGA GEFORCE 7800GS CO חח זה כל הנתונים שאני יודע... אם תמצאו את הסיבה האפשרית אני מודה לכם

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by avi333,

יש לי שאלה האם אני יכול לחבר מחשב לרכב??

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by rambo88,

שלום לכם יש לי שאלה יש לי מחשב פנטיום 3 אני מנסה להתקין בו אקס פי עשכיו פירמטתי את המחיצות שלו שמתי לו מחיצות חדשות [דרך הפורמט הרגיל] לאחר הפורמט הוא מבצע העתקה של קבצים ואז מגיע למצה של 39 דקות נותרו הכל עובר בסדר עד שהוא מגיע ל8 דקות אחרונות וזה נתקע ולא ממשיך החלפתי כמה דיסקים של אקס פי לא עזר שמתי סידירום חדש לא עזר שמתי מאורר במחשב לא עזר מחכה לתשובה ממכם תודה רבהה

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by Or ei,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נותן צפצוף אחד ו2 שניות אח"כ נכבה (מחשב של חבר) לפני שניקיתי את הגוף קרור המעבד היה עובד על 70-80 מעלות אם החיישן לא זייף זה אינטל 3GHZ יכול להיות שהמעבד\לוח נשרף לפי איך שזה נכבה?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום לאנשי הפורום של "hwzone" אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי את החיבורים של הספק כח ללוח אם נכון ? דגם הלוח אם - GA-G1975X GIGABYTE דגם הספק כח - ENERMAX ELT400AWT יש 3 חיבורים שאני צריך לדעת אם לחבר כבל שם רשמתי ליד כל חיבור את מה חיברתי ואת מה שלא חיברתי יש גם בירשותי כרטיס מסך - LEADTEX winfast px7600gt tdh 1.6/590mhz extreme המעבד שלי הוא פנטיום 4 - 2.8/775 יש באמצע כניסה של (pci-e 12v (power connector בצבע שחור מה אני צריך לחבר שם? הכבל pci-e האדום של הספק כח לא מתחבר לשם ,זה חיבור שונה,יש לי רק אפשרות לחבר מולקס של אחד הכוננים המחשב תקוע בגלל 3 חיבורים אלה הדברים האחרונים שנשארו לי בהרכבה לפני ההדלקה שלו ומה זה השחורים האלה איפה שרשמתי בתמונה שצירפתי ( לא מחובר ) כי…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  18. הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה. איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)? יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Make_Party,

היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  20. אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי כמה פרטים עליו : לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 שתי זכרונות של Samsung 512MB DDR2 667 Original Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e כרטיס מסך ספק כח Topower TOP-550P5 Low Noise 24 pin ומעבד Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box עכשיו כמה דברים.. דבר ראשון אני מקבל רעש מוזר כזה מתי שאני מתקין את כל הדברים.. מה HARD DISK אני חושב.. שהוא Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II זה בסדר? זה יפסיק? דבר שני היה לי פעם בעיה במחשב שרציתי להתקין את המשחק WARCAFT 3 זה היה כותב שיש שגיעה בדיסק וזה לא מצליח לקרוא את הדיסק.. הפתרון היה שקניתי CD ROM חדש וזה הסתדר.. ולצערי זה שוב …

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Imtheman,

לילה טוב . בעיה מרגיזה לי אליכם , כשאני משחק (וורקראפט 3 ) כל איזה 10 שניות המשחק נתקע ל איזה חצי דקה ואז ממשיך לעוד איזה 10 שניות בהחלט מ ש ג ע ! ושמתי לב למשהוא מוזר על כרטיס המסך לפניכם התמונות אתם חושבים שזו הבעיה ? ? ? איך דבר כזה ניגרם ?? כמה זמן האחריות על הכרטיס הזה ? GEFORCE 5200 מיותר לציין שבדקתי וירוסים ורוגלות ושהפסקתי כל תהליך מיותר שרץ . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  22. שלום! יש לי מספר בעיות: 1. ספק כוח חדש- אנרמקס ליברטי 400W- אמור להיות סוס- מספק מתחים לא יציבים. נתונים מאוורסט: cpu core- 1.33 במקום 1.375 2.5V = 1.76V +3.3V = 3.3V +5V=4.92V +12V=11.9V +5V SDBY=4.41 and sometimes 2.27 כאמור ספק חדש חדש מהקופסה. כל הנתונים במנוחה. קיבלתי עם הלוח אם שלי מין דבר שנקרא u plus DPS שאמור לייצב מתח למעבד וכל מיני חרטא. בפנדה אמרו לי שזה זבל אז הוא לא מחובר. מה אתה אומר? 2. בעיה שניה: עיוותי צבעים. פתחתי ת'רד בנושא לפני שבוע, שום דבר ממה שהוצע לא עזר. חיברתי כרטיס מסך חלופי וגם זה לא עזר. חשבתי שזה יכול להיות בעיה בregistry של ווינדווז כי זה קרה לי בערך באותה תקופה שהתחלתי להשתמש ב-ccleaner. הת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.ph…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by MR. G134,

היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by garnett,

שלום. יש לי מעבד pentium 3 1000MHZ. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני יכול לשים, בהשקעה של סביבות ה 300 שח. ( אני מעוניין לשדרג כדי שיתאפשר לי לחבר שני מסכים למחשב, למרות שטכנית אני יכול גם עכשיו לעשות זאת, (בעזרת מפצל) אך בהשקעה גבוהה יותר ממחיר של כרטיס טוב יותר שגם מאפשר חיבור מסך נוסף בעזרת DVI ) בתודה. אביב.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.