עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by weamir,

בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  3. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spinchicken,

המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?

5. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יכול להגיד לי איזה מתח כל חוט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by חלי,

היי.. לפני שבוע קניתי את המחשב, ואני שמה לב שהסוללה לא נטענת במלואה גם אחרי המון זמן. הטענתי אותו אתמול, כשהוא כבוי- משעה 8 בערב עד 11 בלילה כלומר 3 שעות והסוללה נטענה מ18% ל60%. בנוסף היא נגמרת ממש מהר. בדר"כ כשסוללה נטענת לאט היא גם נגמרת לאט אבל לא במחשב הזה כנראה. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לשנות את זה? אשמח גם לטיפים לשמירה על אורך חיי הסוללה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)

15. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  17. בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dattias,

אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............

19. Started by reyrey_200,

יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by ranran,

שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by n100,

הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by MAX AA,

אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Fox5win,

שלום לכולם, יש לי 2 מסכים בבית, ורציתי לדעת איך אני מחבר את שניהם לאותו מחשב. תודה ויום נעים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.