עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ofir Vernov,

שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…

5. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X

7. שלום לכולם ! עד היום גלשתי דרך חייגן וכעת אני רוצה לעבור לגלוש דרך ראוטר. האפשרות הראשונה היא לקנות ראוטר באופן פרטי והאפשרות השנייה היא להחליף את המודם אצל ספק התשתית בראוטר. מצד אחד אם אקנה ראוטר באופן פרטי אני חושש שבמידה שבמידה ותהיה לי תקלה בגלישה ספק התשתית יסרב לתת לי תמיכה טכנית בטענה שהראוטר נקנה באופן פרטי והוא לא מחוייב לתקן בעיות שנובעות מציוד שלא שלו .מצד שני אם אני אקח את הראוטר מספק התשתית הוא רוצה תוספת תשלום חודשי נוסף עבור הראוטר (הוא טוען שהתעריף עבור אינטרנט עם ראוטר גבוה מהתעריף של אינטרנט עם מודם. מה אתם ממליצים?

8. Started by orgordin,

יש לי 512 DDR2 במהירות 266 מגה הרץ. עכשיו אני יודע שזה לא מהיר ... אני גם מרגיש ככה . אני רוצה לקנות עוד 512 DDR2 אבל במהירות יותר גבוהה למשל 500 מגה הרץ. אז זה אומר שאני מוסיף למהירות השנייה( 266) עכשיו השאל ה זה באיזה מהירות זה יפעל? לפי המהירות הנמוכה או מה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by ruthys,

שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by naoriko,

יש לחבר שלי בעיה שהוא מפעיל את המחשב הווינדוס מתחיל לעלות זה מראה את הרקע ואת העכבר..........ואז פתאום מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e (0xc0000005,0x80625479,0xf4d3a84e,0,00000000 בבקשה תעזרו לייייייי

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by or,

יש לי לוח אם לפנטיום 4 מדגם grability d850 ואני לא יודע איזה סוקט יש לו איך אני מברר

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Y.k,

החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. האם מספר מערכות ההפעלה משפיעה על מהירות המחשב? יש לי win me ו win xp pro אם אני יוריד אחת מהם מהירות המחשב תעלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eART,

היי, הבעיה שלי היא כזאת: בהפעלה של המחשב המחשב עצמו נדלק, הכל טוב ויפה (מאווררים, לדים וכו' ניתן לראות שנדלקים) לעומת זאת אין תמונה שמגיעה למסך - המסך נשאר במצב כבוי במקום להדלק. חשוב לציין שהמקרה משתנה, מדי פעם המחשב עובד כרגיל- נדלק ושולח תמונה לצג, אבל בד"כ הבעיה הנ"ל מופיעה. הבעיה לא טמונה במסך, בדקתי אותו ב2 מחשבים אחרים שברשותי ואין שום בעיות. חשבתי בהתחלה שכרטיס המסך אינו מהודק היטב לתושבת שלו (מה שמוזר כי המחשב עבד טוב מאוד שנה+ ולא הזזתי את כרטיס המסך מילימטר אבל בכל זאת). הוצאתי את כרטיס המסך, ניקיתי את המגע שלו עם התושבת (לא את התושבת עצמה) והחזרתי. עדיין ללא שום תועלת. גם החלפתי את כבל החשמל (כבר המצב קרה לי בעבר שסה"כ הבעיה הייתה הכבל חשמל, בעיה שטוטית לגמרי …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Hezi Sabcha,

יש לי כונן חיצוני 1 tera חיברתי לטלויזיה על מנת לראות תמונות וסרטוני וידאו שצילמתי,חיברתי אותו ביציאת ה usb של הטלויזיה ,אך איני יכול לראות ,אשמח לתשובות ולהצעות של החברים הכונן של חברת wd 😀

19. יש לי את המצלמה, היא נקראת FASHION CAM... אין לי מושג מה החברה של המצלמה, ולא כלום... הבעיה שלי היא שאין לי את הדרייברים ואני לא מצליח למצוא אותם, אם מישהו יכול למצוא לי את הדרייברים\יש לו את המצלמה בבקשה לפנות אליי לאייסיקיו: 50732787 או לפרסם כאן , בבקשה... גיא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adam99,

שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!

21. Started by sirexrv,

כשאני מנסה להדליק את המחשב, הנורה נדלקת אך נכבת מייד... החלפתי לספק חדש (Thermaltake Purepower 460w) השאלה היא: אם הבעיה במעבד, הלוח אם יראה לפחות את הביוס בהתחלה? למישהו רעיון אחר לתקלה? לוח: GA-965p-s3 מעבד: e6600

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yaron@,

שלום , לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה. טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות. המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor. במחשב לא נעשה האצת חומרה. למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד. 1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב. 2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד. תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iziksas,

שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Component,

שלום. לפני כמה שבועות התקלקל הכרטיס מסך שלי (innovision geforce 2mx 200). מיד השאלתי מחבר שהמעבד שלו נשרף MSI geforce 4 Ti 4600, הכרטיס פעל חלק. שלשום קיבלתי כרטיס מסך חדש - leadtek geforce 2mx 400. התקנתי את הדרייברים שעל הדיסק ואת התוכנה winfox. מאז, בכל פעם שהמחשב עולה מופיע לי המסך הכחול הזה: an exeption OE has ocured at ...... VxD VMM (01)..... לעתים המחשב גם נתקע. אני משתמש ב win98. האם מדובר בבאג בתוכנה winfox או בדרייברים? בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.