עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by tobul,

היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...בהתחלה המחשב נדלק אבל עכשיו שום דבר לא נדלק (עדיין אין מערכת הפעלה על המחשב) המסך עצמו מהבהב בכחול ז"א שיש חשמל כנראה. אני מפעיל את המחשב הכל נראה מסתובב כמו שצריך, אבל המסך פשוט לא נדלק. גפ האורות במקלדת לא נדלקים משום מה.. ניסיתי פריקת חשמל, בדיקת חיבורים ואיפוס BIOS ע"י הוצאת הבטריה- לא עזר יש מצב שזה כנראה הלוח אם ??

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ell100,

עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  4. אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by shu sha,

זו לא בדיוק תקלה אך לא יודעתי היכן לפרסם קושייה שכזו: יש לי הארדיסק חדש 80GB ווסטרן דיגיטאל ויש לו שני יציאות לחיבור לספק... אחת רגילה כמו בIDE והשנייה בתוצרה דומה לחיבור הסאטא הבנתי שיש לחבר רק אחת מהם.. איזה מהם עדיף לחבר(אם בכלל יש עדיפות)? ומה קורה במידה ואני מחבר את שניהם?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by E-Bear,

I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב לכולם, המחשב של אח שלי נכבה לבד בכל פעם שהוא נכנס למשחק World of Warcraft, ממש כמה שניות לאחר הדלקת המחשב. יש לו AMD Athlon 4200 Duel core 1gb ddr, אך נאמר לו שיכול להיות שהמאוררים שלו לא מקררים וזוהי תוצאה של התחממות מחשב. מה אתם אומרים הבעיה? שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל. תודה מראש, Vergil

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם... לפני חודש קניתי כונן חיצוני נייד של SEAGATE עם מהירות של 7200 RPM עכשיו אני רוצה לשים בנוסף לקבצים שיש לי עליו מערכת הפעלה XP או לינוקס אובונטו.. ורציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ע"י חיבור SATA ? אם כן , איזה כבל אני צריך לקנות? והאם זה יהיה יותר מהיר להפעיל את המערכת הפעלה דרך SATA או USB (USB 3.0 ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bsod,

המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by roih3,

יש לי בעיה בצורב שלי הוא מתחיל לצרוב ואחרי כמה שניות הצריבה נהרסת. יש לי צורב LG.ולא נראה לי שיש לי בעיה בצורב אלא בעית חומרה. לפני שבוע הצורב עבד מעולה. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו. תודה

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו, ואני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעודי. אתחיל במפרט הבסיסי מעבד AMD Dual Core 5600+ לוח אם Asus m2a-vm HDMI זיכרון OCZ DDR2 800Mhz שני סטיקים כל אחד בגודל 1GB. ספק OCZ StealthXStream 600W. אני משתמש בכרטיס מסך של לוח האם (Ati xPress 1250) אלה הפרטים הרלוונטיים, אם צריך עוד, אמסור. הבעיה היא כזאת. איך שהרכבתי את המחשב, הוא התחיל לעשות בעיות. הוא לא תמיד עלה, (הBIOS לא התעורר ולא הגיעה תמונה למסך) לאחר ניסיונות רבים, הוא החל להתעורר כשהעברתי את הזכרונות מSLOT12 לSLOT34. חשבתי שאולי יש בעיה בכניסות 3,4 של הזיכרון ואמרתי לעצמי שאבדוק אחרי שאתקין חלונות. אבל, חלונות לא הסכים לעלות כל הזמן מסך כחול לפני שהמערכת עולה. חשד…

17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי Asus P5K-E עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה. OCZ2P800R22GK 4-4-4-15. ומעבד Q6600 B3 . ששמתי ב-BIOS את הזכרונות על Auto , המחשב זיהה אותם כ- 5-5-5-15 , שניתי ידנית ל-4-4-4-15 והכל היה בסדר , ועשיתי גם OC קטן מ-2.4 ל-3GHz . קניתי עוד 2 גי'גה זיכרון מאותו הסוג , ככה שסה"כ יהיו לי 4. שהוספתי אותם במצב של OC עם 4-4-4-15 ידנית , קיבלתי BSOD. ביטלתי OC והחזרתי חזרה למצב Auto עשיתי Restart ואז המחשב סירב לבצע POST. הוצאתי את הסוללה , עשיתי Clear ל-BIOS עם הג'אמפר ושומדבר לא עזר. שהוצאתי את הסטיקים החדשים והדלקתי רק עם 2 ג'יגה אז היה POST והכל היה בסדר. כרגע אני עובד עם 5-5-5-15 ב-Auto ובלי OC. (לא יודע איך היה POST , זה קרה אתמול בלילה , כנראה שהוא נח בלילה ומהבוקר הכל …

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  18. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד לאחרונה. יש לי את הלוח Asus Rog Strix B360-F Gaming, כשאני מדליק את המחשב אני שומע 4 צפצופים: אחד ארוך, 3 קצרים. לרגע נדמה שלא קורה כלום, אני לא רואה כלום קורה על המסך (כאילו אין POST בכלל) אבל מיד לאחר מכן אני רואה שמערכת ההפעלה (WIN11) עלתה, כאילו לא היה בכלל BOOT ולא טעינה של מערכת ההפעלה. ביררתי קצת ולפי מה שהבנתי כנראה יש איזו בעיה בגרפיקה המובנית של הלוח... חיברתי את המסך לחיבור ה-HDMi של הלוח, אבל כלום לא קורה במסך אבל אני שומע שמערכת ההפעלה עלתה כרגיל לפי הצליל. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, תודה!

19. Started by mastercod,

קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by ph3r0c1ty,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by oz25,

1. כשאני נכנס לדפדפן של גוגל הוא מאתחל את הדף האחרון שהייתי בו מעלה אותו ואחרי שנייה פשוט יוצא ממנו, איך מתקנים ? 2. במחשב הנייד של אמא שלי בחלק מאותיות המקלדת יוצאות אותיות וסימנים שלא קשורים למה שלחצתי. לדוגמא: אם לחצתי על p - יוצא לי 2.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, לדוד שלי יש בעיה, משחקים מאוד פשוטים ולא כבדים של ילדים זוחלים מאוד (עושה רושם ש ה FPS נמוך). יש לו מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ, חצי גיגה זכרון, כרטיס מסך GEFORCE FX5200. אני מדבר על משחקים כמו Teenage Mutant Ninja Turtles (צבי הנינגה) או אפילו איזה משחק מרוץ נהיגה ששוקל 70 מגה. בדקתי ובזמן הרצת המשחקים יצאתי לוידווס וראיתי שנשאר עוד איזה 70 מגה זיכרון פנוי בזמן הפעלת המשחק. בהארד דיסק שלו לא חסר מקום. לפי דעתי הבעיה היא הכרטיס מסך אבל נראה לי מוזר שמשחקים כל כך ישנים הוא לא מריץ כמו שצריך. עדכנתי דריורים. דירקט איקס לא עדכנתי הפעם, אבל נראה לי שיש לו 9.0B. מה אתם חושבים שהבעיה? ומה צריך לשדרג על מנת לפתור אותה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by max74,

שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by zilbermm,

היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.