עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -oR-,

שלום לכולם, המחשב שלי איטי , אני הסברתי את זה בשרשור קודם וזה מיותר להסביר שוב. עשיתי בדיקה של ההארד דיסק בHDTUNE הוא מראה קצב של 3MB הבנתי שלמחשב לא נשאר הרבה לחיות אבל האם זו בוודאות הסיבה לכך שהמחשב איטי ביוטיוב (סרטונים מגמגמים) ובמשחקים? תודה מי שלא רואה את התמונה אז הנה:http://goo.gl/o6zNT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orengore2,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. Started by אחלה,

שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by tamir70s,

שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by House M.D.,

אשמח אם תקראו את הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518045.0 לצערי עכשיו יש לי בדיוק אותה בעיה במחשב החדש שקניתי מאז, הבעיה התחילה מאז שניקיתי אותו. הבנתי שזה פשוט רעש סטטי שקורה כשמשהו משתנה בתצוגה של המסך. למשל עכשיו אני בחלון כתיבת הודעה של הפורום ויש פה סמיילים עם אנימציה אז הרעש קבוע. זה קורה בגלילה, הזזת חלונות, מזעור, ובזמן צפייה בסרט למשל ששם התצוגה במסך משתנה כל הזמן, הרעש קבוע. באותו אשכול המליצו לי להחליף לוח אם. אבל חשבתי שמאז נמצא פיתרון אחר לבעיה או שיש מישהו אחר שיכול לעזור לי, מכיוון שאני לא בטוח שאם אכן הבעיה היא בלוח, החנות תסכים להחליף לי אותו רק בגלל הרעש הזה. מפרט: AMD 955 X4 @ 4.0GHz 2x GTX 560 Gigabyte 990xa-ud3 FSP Everest 7…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY, מותקן עליו ווינדוס 7 . כל ה3-4 ימים האחרונים הכנסתי את המחשב בלילה למצב שינה, ובבוקר נראה שהוא קיבל 'מסך כחול' ועשה ריסטרט אוטומטי. צרפתי בתמונה צילום של ההודעה שמתקבלת , בצד ימין בכתבן זה המשך ההודעה שמוצגת שם. ממה זה יכול להיגרם? תודה!! ------------------------------------------------------------------------------- עדכון: טוב אחרי 3 ימים שזה עבד לי בלי שום מסך כחול , עשיתי היום RESET למחשב, שהוא הפעיל את עצמו התבצעה בדיקה של הווינדוס 7 MEMORY DIAGNOSTIC שתזמנתי לפני איזה יומיים ושכחתי ממנה. הוא סרק את הזכרונות איזה 5 דקות ורשם בכל הסריקה שאין שום ארור. ובסיום הוא עשה ריסט למחשב. לאחר אותו ריסט המחשב נתקע בפתיחה על הWELCOME של…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. ברשותי כרטיס HD5830 שקיבלתי לפני חודשיים במסגרת החלפה באחריות של הכרטיס הקודם שלי, שנפטר מהתחממות יתר. הכרטיס הגיע Refurbished מהיצרן, נראה חדש לחלוטין ולא עשה בעיות בהתחלה. עברו חודשיים, מתוכם כחודש בו הכרטיס לא היה בשימוש כלל (מילואים). אחרי החזרה מהפגרה הממושכת החלו בעיות, בצורת תקיעות אקראיות במשחקים מסויימים, במהלכן מופיעים פסים אנכיים על המסך והסאונד נתקע בלופ. אני מציין בכוונה "משחקים מסויימים", שכן יש משחקים שעובדים מצויין מצד אחד, ומצד שני כמה משחקים שונים נתקעים באופן סדרתי באותו האופן בדיוק. בנוסף לכך, בדיקת מאמץ של Furmark עברה ללא תקלות, כאשר הטמפרטורה התייצבה לאחר דקות אחדות על 90 מעלות עם 80% מאוורר. האם התקלה כפי שתוארה עשוייה לנבוע מגורמים שאינם כרטיס המס…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Kirma,

היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברים אז קניתי ספק חדש של be quiet 580w יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 64 מעבד 3470 לוח של gb z44m-d3h כרטיס מסך 450GTS זמני וזיכרונות של KINGSTONE אז אתמול חיברתי את הספק שהוא עם cable mang הגיע מגרמניה ומדי פעם אני חווה קפיאות של המחשב לא מגיב ואז מרסט את עצמו עשיתי בדיקה לספק עם המכשיר הזה שבודק וזה מה שיצא לי

14. אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב, יש לו קושי להריץ משחקים לא הכי כבדים. אני לא מדבר על FAR CRY או דברים כאלה אלא על יותר כמו FIFA 12/13 גם על ההגדרות הכי נמוכות המחשב פשוט לא מצליח והכל נתקע ונשאר על FPS נמוך המפרט: Intel C2D E6750@2.66GHZ 4GB Ram Windows 7 ATI Readon HD4850 512MB Gigabyte P35-DS3 רזולוציה FHD מה צריך לעשות? יכול להיות שפשוט עבר זמנו ואפילו פיפא הוא ליכול להריץ? ואני יתעלק על האשכול של עצמי, יש לי מחשב אחר שיש בו בעיה, יום אחד הזזתי אותו והוא פשוט התקצר מעצמו ומאז הוא לא נדלק החלפתי ספק כוח והוא עדיין לא עובד, ממה יכול להיות הבעיה? ייתכן שהלוח אם נשרף?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. שלום וברכה יש את הערוץ 24 מאקו בשידור ישיר http://www.mako.co.il/makolive&videoChannel=5f74845b10f81310VgnVCM100000290c10acRCRD אני צופה בתוכנית קבוע בערוץ 24 תוכנית של "אייל גולן קורא לך" עכשיו כל איזה 5 דקות..השידור נתקע ל4 5 שניות כאילו נטען כזה ואז ממשיך לראות.. זה מה זה מעצבן אצל חבר שלי שצופה גם הוא בערוץ אומר לי שאצלו זה לא נתקע בכלל. עכשיו זה לא פעם אחת שזה קרה...זה קרה לי כבר כמה שבועות כל תוכנית..ואצל חבר שלי זה חלק בלי תקיעות ובלי כלום יש לי 20 מגה מהירות בזק ספק הוטנט, מעבד I3 אין לי בעיות איטיות במחשב.. מחשב יותר מתקדם משל החבר גם האינטרנט יותר מהיר. אין שום דבר שפתוח במקביל. יש לציין כי זה קורה בכל דפדפן פיירפוקס, אקספלורר .. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by irina20,

שלום שאני מעלה את המחשב אני מקבלת את השגיאה BIOS HAS BEEN REST PLEASE DECIDE HOW TO CONTINIUE ונותן 2 אפשרוית לבחור LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN BOOT או LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN REBOOT יש לציין שהמחשב פורמט אבל עדיין אחרי ריסט יש את ההודעה אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by eladgold,

לא מזוהה בביוס, אבל ראיתי שגם הכונן שעובד לא מזוהה אז אני לא יודע אם הוא בכלל היה מזוהה לפני שקרס זה הכונן גיבוי שלי ולא עם מערכת ההפעלה הוא התחיל להקליק ואז הפסיק והפסיק לעבוד יש סיכוי איכשהו לשלוף את המידע ללא שירות שחזור ואם לא כמה יעלה לי שירות שחזור מידע הכונן עדיין באחריות תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  21. Started by naor586,

כשאני מחבר את המסך למחשב של אח שלי לא קורא כולם גם כשאני מחבר למובנה בלוח אם אני מדלק את המחשב ומסך שחור כלום לא קורא

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. שלום, איזה דרייבר צריך למחשב עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3 כדי שיכיר את הטלפון Samsung Galaxy Nexus כשמחברים אותו לחיבור USB של המחשב? בעבודה עם Windows 7 אין לי שום בעיה לראות את הספריות של הטלפון אבל בבית עם המערכת ההפעלה הישנה הטלפון לא נראה בין התיקיות של המחשב ויש הודעה שהתקן USB אינו מוכר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים