עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by pc student,

יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. עושה רושם שאין לבעיה קשר ישיר לזהות הטאבים הפתוחים או לכמותם - אני יכול להיות עם 3 טאבים של אתרים שאינם עמוסים בפלאש באופן חריג ברקע, וקצב הפריימים במשחקים יורד בחצי בערך - ובפעם אחרת אני יכול להיות עם 15 טאבים פתוחים (אפילו אם 3 מתוכם הם אותם האתרים מהמקרה הקודם) מבלי שהבעיה תופיע. כשאני סוגר את פיירפוקס וחוזר למשחק, הבעיה נעלמת. למישהו יש רעיון במה מדובר? מה הסיכוי שיש פרצה בפיירפוקס שמאפשרת כריית ביטקוין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  5. מה קורה? הנה הבעיה שלי: קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך) אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings. אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן. אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY.. פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

7. המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום לכולם כבר מעל לחודש שאני מנסה להכנס לתיקיות מכונן d וכל תיקייה שאני מנסה להכנס אלייה המחשב פשוט נתקע לי ,אני לא מבין מה קורה ...האם זו בעיה בהרדיסק או משהו אחר? מישמכיר את זה או שחושב שהוא יודע מאיפה הבעיה נובעת אני אשמח לקבל עזרה מכיוון שאני לא יכול להפעיל כלום כמעט מכונן זה... תודה ליאור.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי במשחק Black & White 2. המחשב שלי לוקח את המשחק בלי בעיות ללא ירידות FPS אף פעם אם זה חשוב. האל-פסק שלי עושה בעיה רק עם המשחק הזה... כשאני נכנס למשחק הכל עובד יפה מאוד, לאחר 10-15 דקות האל-פסק מתחיל להבהב באדום ולצפצף כמו מטורף, (ההיבהוב האדום מסמל על Battery Fault - זה מה שכתוב על המכשיר) ואני כבר לא יודע מה לעשות... לאחר איזה 5 דקות שהוא מצפצף כמו מטורף המחשב והמסך קורסים לי... מה לעשות? התופעה התחילה לפני כמה ימים, זה לא עשה לי את זה בעבר על המשחק הזה או על שום משחק אחר אפילו יותר כבד....

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  10. היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Internal,

היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.

12. שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Green,

שלום יש לי מחשב דיי ישן וHD 40GB ויש איזשהו חלק בHD שכנראה דפוק רציתי לדעת איך אני יכול למצוא את החלק הדפוק ולסגור אותו תודה...

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by -AKEL-,

שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by amitbatito,

יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by kkkk,

נשברה לי התושבת של הגוף קירור של מעבד P4 1.7 על הלוח אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כזו תושבת באיזור ירושלים או באיזור באר שבע

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמל אז זה לא ממש הסיר(כניראה) טוב ואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפש בדקתי וירוסים> ואין לי כלום!! חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע 1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים 2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל 3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימנית המחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה! יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by kingstyle,

שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by game kILLer,

קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by IDOSS,

לא מזמן פירמטתי ת'מחשב והתקנתי ווינדוס 98 הרגיל לא ה SECOND ועכשיו איבדתי את הדיסק של הדריבר ואין לי מושג מה הכרטיס מסך שלי ולכן אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ניסתי ללכת ל RUN ולרשום DXDIAG וזה אפילו לא כתב לי כרטיס מסך רק SOUND ואין לי מושג מה עושים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by vic1234,

בעיה על כמעט כל מה שאני מנסה להפעיל מופיע... תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.