עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6200 של LEADTEK ולוח אם של ASUS תמיד כשאני עושה קליק ימני על הסמל של NVIDIA המסך נהיה לי שחור לכמה רגעים. זה קורה גם כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ וידאו כלשהו (AVI....) ניסיתי למחוק ולהתקין דרייבר מחדש. הורדתי את הדרייבר האחרון מ NVIDIA וגם מאתר היצרן. ניסיתי לעדכן את ה BIOS בלוח וגם את ה BIOS של הכרטיס. שום דבר לא עזר! מישהו מכיר את הבעיה או מכיר דרך לפתרון שלה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים המחשב שלי קרס ומאז אחד ההארדיסקים שלי (WD 200GB IDE) חדל לפעול. בנסיון לחברו למחשבים אחרים, המחשב לא הצליח לזהות אותו, או שנתקע עוד בבדיקת כונני ה-IDE. האם הארד דיסק גמור? האם יש אפשרות לשחזר מידע ממנו? בנוסף, מצ"ב שתי תמונות של ההארד דיסק, מצידו התחתון, הפלסטיק שם נראה מוזר. תמונה 1 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_B7E8AEE6221749B3801E7CDE7AD629E0.JPG תמונה 2 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_78089F19F8704180B9F1CB9A350B2DC8.JPG אודה לעזרתכם בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  4. תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by מנשה,

אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by generalA,

שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Blind-Killer,

בכל פעם שאני מנסה ליכנס למשחק World Of Warcraft זה כאילו מכבה לי את המחשב ועושה לי את זה קיצר חשבתי שאולי זה בגלל שהתקנתי לפני שזה קרה את התוכנה Mysql אז מחקתי אותה וזה לא עזר את פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה לא עזר :\ בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by valaryan,

שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by jackhammer,

האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  12. עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  13. ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום לכולם. אז הבעיה היא כזאת: מחקתי תוכנה דרך הספה או הסרה של תוכניות(תוכנת בלותות') בסוף המחיקה המחשב ביקש ממני לעשות ריסטרט, נתתי לו אישור , אבל מיהרתי לעבודה , וכבר כיביתי , לפני שהוא עשה ריסטרט... כשחזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב , הוא נתן לי כל מיני הודעות שגיאה, ולא העלה את הווינדווס, עשיתי REPAIR לווינדווס והוא עלה. וניסיתי לעשות לו SYSTEM RESTORE אבל התאריך האחרון שהוא נתן לי היה זה שאחרי ה REPAIR יש לי שני הארדיסקים... לאחד הוא נותן גישה , אבל כשאני מנסה לגשת לשני הוא נתקע. ואחרי כמה דקות הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כי הוא לא מפורמט... המחשב מזהה את הכונן אך לא נותן עליו מידע לגבי גודל מקום פנוי וכו', ולא נותן להיכנס לקבצים שלו . בהפעלת הווינדווס מופיעה לי הוד…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by din707b,

שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדשעם כרטיס קול אינגרלי על הלוח ניסיתי להתקין דרייברים שהורדתי מהאינטרנט וכן את הדרייבר של הכרטיס קול שנמצא באריזה אבל אני מקבל הודעה שהדרייבר שאני מנסה להתקין לא תומך בחומרה שלי האם למישהו יש רעיון, סביר שהלוח דפוק?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום לכולם ושבת שלום! פירמטתי את המחשב וקרה לי דבר שבחיים לא קרה לי! המחשב לא מזהה את הכרטיס קול! חיפשתי דרייבר כל היום ולא מצאתי! יש לי את התכנה אוורסט אבל אני לא יודע איפה רשום איזה כרטיס קול יש לי (הוא onboard) מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? זה מאוד דחוף לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Chamuelm,

יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mastercod,

קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  22. חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by יהונתן,

אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by eytan243,

שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by SharonSx,

אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.