עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי בעיה שברגע שנגיד שאני לוחץ ימני בעכבר אז נפתח ההתקנה של norton anti virus ואין לי מושג למה זה קורה גם שמקישים ctrl+c וctrl+V איך לעזעאל אני מבטל את זה? יש צורך להביא תמונה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by rez,

תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ciauai,

יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by mnbvcxxzz,

התצוגה גרועה (התמונה יותר מדיי בהירה) ניסיתי למצוא דרייברים בכל מקום [הדיסק הגיע עם מדריך בלבד ואין דרייברים שצריך להתקין] המחשב מזהה אותו כמסך רגיל לגמרי (ללא מספר דגם או שם החברה וללא זיהוי מסויים) בניגוד למסך הסמסונג הקודם שלי (753DFX) התמונות בו נראות הרבה יותר גרוע מבמסך הקודם שלי: פחות חדות,הרבה יותר בהירות והכל נראה מרוח יש למסך הזה דרייברים? למישהו יש את המסך הזה ויכול לאמר לי מה לעשות? או שזה ככה עם כל מסכי ה LCD שפשוט מחברים אותם ולא צריך להתקין שום דבר...באמת התצוגה לעומת המסך הקודם שלי היא זוועתית :-[ מסך שמגיע בלי דרייברים (אם הם בכלל קיימים),זה לא מעיד על חוסר אחריות של המוכר? כי אני קראתי כמה ביקורות על המסך הזה ושם נתנו ציונים שלא מעידים על התקלות שאני פג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by swisaavi,

יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by hitman47,

טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני משחק CS\ Flat-out 2 וכל משחק אחר, וחייב להיות לפחות 2 פעמים, תקיעה במשחק למשך 10-15 שניות. עם הCS יש לי מסכים כחולים לעיתים קרובות, צירפתי קבצים של הMINIDUMP, כדי שתוכלו לעזור לי, כי אין לי מושג איך לקרוא את הקובץ... בFLAT-OUT אני נכנס למצב משחק מסויים, והמשחק יוצא, ומפויעה הודעת ה-"אל תשלח". אני מאמין כי כל הבעיות באות בעקבות הבעיה של המסך הכחול, כי כולן מתחילות באותה צורה, תקיעה של אותו משחק למשך של 10-15 שניות, ולפעמים מסך כחול. אז מי שיוכל לומר לי מה הבעיה לפי הקבצים שצירפתי, ממש יעזור תודה רבה מראש, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adirnasri,

אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by SharonSx,

הזכרונות במחשב שני שלי קצת מפשלים רציתי לדעת אולי יש להם בעיה... איך אני בודק אם הם תקינים? תודה,

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Money_Man,

שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  18. באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by hasofer,

שלום, יש לי אל פסק שאמור ליצור תקשורת עם המחשב באמצעות כבל ליציאה com2 (זו עם ה-9 פינים), הבעיה שהתוכנה המסופקת עם ה- ups מודיעה לי שאין תקשורת. האם יכול להיות שיש מצב שיציאה טורית לא מובנת בלוח האם? ואיך ניתן לעקוף (לפתור) את הבעיה הזו? מפרט המחשב: win xp pro CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz לוח אם - P5LD2-VMseries intel 945G Chipset Support CD Rev.137.02 מודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by avi909,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by King Kong,

אני מנסה להוריד דרייבר כרטיס מסך מהאתר NVIDIA הוא מוריד אותו למחשב אני מנסה לפתוח ורשום שזה לא ניתן לפתיחה תוריד שוב איפה אפשר להשיג דרייבר ? תודה .. רשום FILE CANOT BE UNPACKED

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by yoni321,

שלום אנשים טוב, אז ככה חבר ששלי קנה מסך שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב של gratz עכשיו הרזולוציה של המסך צריכה להיות 640.480. עכשיו לא ניתן לשנות את הרזולוציה מפני שאין לו כרטיס מסך פיזי יש לו on board ככה גם לגבי כרטיס קול אז אני צריך ממכם את הdriver של הלוח אם שלו driver p4vp91011 אני לא הצלחתי למצוא הורדה ישירה מצאתי שתי אתרים סינים אבל לא מעבר הלוח הוא של asus. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by rotman,

שלום רב , משום מה , מדיי פעם המחשב עושה ריסטרט פתאומי לעצמו... עדיין לא שמתי לב לדפוס מסוים של הבעיה אבל יש מצב שזה קורה במשחקים בעיקר. מה יכולה להיות הסיבה של ריסטרט פתאומי שכזה?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by Alonzz,

אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.

• 7 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.