תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיה עם משחק שקורס, שמתי את זה פה בפורום הזה כי זה נראה לי קשור לוינדוס המשחק פועל מצויין וחלק עברתי כמה שלבים אפילו.. ויש איזה שלב שהמשחק קורס ואני מקבל מסך כחול עם שגיאה "BAD POOL HEADER" וטקסט שאומר לי שאולי יש חומרה לא טובה במחשב או דרייברים.. או לשנות את אפשרויות של קאש בביוס.. ואני לא ממש יודע מה לעשות זה לא נראה כאילו זה קורה מעומס כי המשחק פועל ממש חלק .. יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה די מציקה במחשב... (או במסך ליתר דיוק...). לאחר שאני מדליק את המחשב והמסך, אחרי משהו כמו .. בין דקה ל - 3 דקות, מתחיל לצאת מהמסך צליל בתדר גבוהה שאי אפשר "לבטל", וזה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות עלי אדמות :bash: . אלא אם כן אני מכבה את המסך, מחכה כדקה ואז מדליק שוב - אז המסך מפסיק את התדר ולאחר כמה שניות מתחיל שוב.. האם זה משהו נורמלי או שיש איזה פיתרון לזה.. אני מעדיף לשמוע פחות על אחריות, החלפת המסך או דברים כאלה, כי כבר אין אחריות והחלפת המסך היא בעדיפות נמוכה כרגע... אז אם יש פתרון שאני יכול לבצע בעצמי אשמח מאוד לשמוע **עריכה** גם כשאני נכנס למשחק או סרט או משהו כזה הצליל מפסיק... תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה בחיבור מארז ללוח אם, חיברתי את הכל , מה שנשאר לחבר זה שני חוטים (+,-) של power led , עכשיו לפי התרשים של הלוח אם יש 2 מקומות שאפשר לחבר , ליד הspeaker או ליד השאר החוטים-ה power switch ,hdd וכו'.. , מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה... כאשר המחשב פועל , אני שומע הכל מצויין רק שקיים תמיד ברקע ציפצוף תמידי שרק מחמיר עם הגברת הסאונד(והוא נורא מרגיז), הבעייה התגלתה גם LOGICPC החנות שממנה קניתי את המחשב, ככה שהתקלה אינה אצלי, הבעייה אינה רק בלוח אם הנוכחי ASUS P5B DELUX אלא הופיע גם בלוח ASUS P5B הרגיל, שאותו ניסיתי בהתחלה, הורדתי את כל הדריברים שקיימים באתר של ASUS והבעייה עדיין קיימת. 1- האם למישהו קרתה אותה התקלה? 2-אני תמיד יכול להחליף את הלוח אם ללוח אם אחר, פשוט חבל לי כי הלוח עצמו מצויין, האם מישהו כאן יכול לעזור? תודה...
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב... קודם ברשותו של המחבר, המדריך לדעתי הוא אחלה ומאוד ממצה רק יש לי תוספת קטנה. השימוש בחומרים כמו WD40 או זז-קל למיניהם משמשים רק לשיחרור מחלודה ולא משמשים לשימון. התכשירים האלו מבוססים על נפט וכדו' שמתאדים מהר ומשאירים את הציר יבש השימוש בחומרים אלו מקצר את תוחלת החיים של המאוורר והשימוש בהם לשימון הוא אסור. יש להשתמש בשמנים עדינים המיועדים לעבודה בטמפ' גבוהות ושיהיו נוזליים כמה שאפשר. אם לא נמצא שמן מתאים ניתן כמובן להשתמש בכל שמן מכונות. כמובן אם הערה זו הופיעה כבר בפורום זה או אחר ההתנצלות עליי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני מתחיל לצרוב דיסק אני בוחר מהירות והכול אני לוחץ BURN אני מקבל תהודעה הבאה: http://img158.imageshack.us/img158/8974/44qn6.jpg *מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב שלי הוא מתחיל לצרוב ואחרי כמה שניות הצריבה נהרסת. יש לי צורב LG.ולא נראה לי שיש לי בעיה בצורב אלא בעית חומרה. לפני שבוע הצורב עבד מעולה. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו. תודה
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-