תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק ממש קל... מ- 1.8 ל- 1.9 (100mhz) בקיצור... האוברקלוק היה מאוד יציב עם טמפ' 28 ... לא שיניתי מתחים ולא כלום. הפעלתי אותו מחדש והכל היה טוב. הבוקר לאחר שהמחשב היה כבוי, ניסיתי להפעיל והמחשב פשוט לא נדלק.. הכוונה אפילו לא חשמל! הספק תקין.. וניסיתי לג'מפר ולהוציא את הבטריה... עדייו לא עובד... מישהו יודע אולי משהו?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו זה קורה שאני משחק CS(אולי יש את זה גם במשחקים אחרים אבל עדיין לא קרה). אני משחק איזה חצי שעה ככה ואז פתאום משחק ניתקע לשתי שניות ואז מופיעה מסך כחול ורשום שם משהו Preparing Dunping Pshical Memory משהו כזה ואז עושה ריסטרט למשחב למה מה יכולה להיות הבעייה? זה יכול להיות הזיכרון הפנימי? וגם המחשב דיי מרעיש אחרי שעתיים של פעילות +-. הנה בכל מקרה הטמפרטורות והכל: http://img509.imageshack.us/img509/8569/prob6ic.jpg
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי, מחשב חדש שרכשתי ביום ראשון (רכשתי בשישי, אצלי מיום ראשון), לפני כחצי שעה פשוט הבהיל אותי לחלוטין. המחשב לא זז בקושי, המנורה של ההארד דיסק הייתה דלוקה קבוע, ושניה אחרי זה, המחשב נתקע. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, קיבלתי הודעה שלא נמצא שום BOOT DISK (כלומר הוא לא זיהה את ההארד דיסק). כיבוי והדלקה של המחשב לאחר חצי דקה פתרו את הבעיה. פתיחת המחשב הראתה שההארד דיסק די חם, המחשב עכשיו דלוק בערך חצי שעה, והוא כבר ב40 מעלות, אני אפרט את המחשב והמפרט: מעבדי אינטל PD 915 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) ג'נרי - Starex דיסקים קשיחים Maxtor 250GB (16MB) S…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
^ כותרת. קצת יותר פירוט:אממ הדלקתי ת'מחשב לפני 5 דק' התמונה נראתה ארוגה-כאילו מקווקוות כזאת גם הביוס בהתחלה וגם הטעינה של הווינדוס.לאחר שהווינדוס סיים את הטעינה שלו,נכבה המסך אך המחשב,העכבר והמקלדת דלקו ועבדו. לאחר ריסט זה לא קרה.[ד"א קרה לי פעם לפני חודש את אותו דבר בדיוק]. אמרו לי להחליף דריוור,עכשיו אני מנסה,אם למישהו יש עוד רעיונות/עצות/הארות או הערות-התקבלו בברכה.נכון זה לא קריטי אבל זה מעצבן.ד"א 2-זה לא טמפ' כי היא בסדר בדקתי.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקורת לי די הרבה במשחקים כבדים (חדשים שצריכים מסך מלא וצורכים הרבה משאבים). לדוגמה, זה קורה לי במשחקים כמו The Sims 2 ו- Gunz. לפעמים כשאני משחק במשחקים האלה ועוד הרבה אחרים המחשב פתאום קופא ואני לא יכול ללחוץ על הכפתור Windows או Ctrl+Alt+Del אלא חייב לעשות ריסט. זה יכול לפעמים להגיע למצב שבשעה אני אצטרך לעשות ריסט כזה שלוש פעמים. אני מוכרח לציין שכשאני גולש באינטרנט או עושה כל מיני דברים של תוכנות ודברים כאלה אף פעם המחשב לא קופא. מה לעשות? אני ממש מתוסכל מהבעיה וזה מפריע מאוד! אם אתם צריכים את המפרט שלי אז: מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz לוח אם: ASUS P5S800-VM זיכרון: 512MB DDR 400MHz דיסק קשיח ראשון: WDC WD800JB-00JJC0 דיסק קשיח שני: Maxtor 6E040L0 כרטיס מסך…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-