עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amos2009,

שלום לכולם פתחתי את המחשב לשאוב את האבק אחת לכמה זמן אני מבצע פעולה זו. בסיום השאיבה הדלקתי את המחשב אבל הכונן הקשיח משמיע רעשים שהוא נתקע. למה זה קורה ? האם בצעתי פעולה לא תקינה? תקלה זו חזרה על עצמה רק בכונן קשיח אחר, לפני חצי שנה ניקיתי עם לחץ אוויר וגם אז נהרס הכונן הקשיח. כיצד אני יכוך לשחזר את המידע מהכונן ללא עלות כספית? תודה שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idanus22,

אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום ..לא יודע מאיפה צצה לי עכשיו הבעיה הזאת ...כשאני מנסה לחבר כרטיס זכרון כלשהוא-מצלמה-טלפון-בדרך כלל נפתח לי חלון ומציג את תיקיית הכרטיס עכשיו פתאום לא קורה כלום רק בחיבור הטלפון המכשיר נטען כרגיל אבל את הזכרון לא מוצג משום מה..ניסיתי גם דרך קורא כרטיסים כי חשבתי משהו אולי בזכרון לא בסדר אבל מסתבר זה בעיה כללית בוינדוס למישהו יש מושג מה אני עושה ..שחזור מערכת לא עזר ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TBomber,

בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by megan,

היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Matanki,

אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני לא מצליח להתקין את הSATA2 שאני מכניס את הדיסק ולוחץ F6 כלום לא עולה לי.עזרה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rotman,

שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RainCheck,

ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yok,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asaf92,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לגולם יש לי בעיה מוזרה במחשב של קרוב משפחה שמשגעת אותי וכמעט הוציעה אותי מדעתי. אני די מבין במחשבים וחומרה ובתקלה מוזרה כזאת עוד לא ניתקלתי! יש למחשב מסך 22 אינץ' של מאג עם רזולוציה של 1680*1050 אבל בשום דרך אני לא מצליח ליגרום למחשב להבין זאת!!!! הוא נותן או רזולוציות מעל 1600*1200 או מיתחת ל1280/720 ואין לי שום דרך להגיד לו להגדיר על 1680*1050!! הכרטיס מסך המסריח זה של ATI! דגם 9200SE ועוד מחשב עם X1650PRO 512MB שהדריברים שלהם בשוט שווים לXXXXXX לי תמיד היו ויהיו רק כרטיסי מסך של NV כי אין דריברים טובים וידידותיים למישתמש כמו שלהם כי שם בתוך שניה אני פותר את הבעיה! פשוט הדריבר הדפוק של ATI לא נותן שום אופציה להגדרה עצמית של הרזולוציה וגם לא מזה שהמסך הוא של 1680*1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by matityahoo,

האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Sargon,

אני מקבל את השגיאת מסך כחול הזה. אבל זה לא אומר הרבה. איך אני מטפל בשגיאה הזו? זה כבר הפעם השניה שזה קורה עם המחשב החדש. לאחרונה שיניתי את הזיכרון לתדר של 3200MHZ, יכול להיות קשור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cupidil,

הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה

24. Started by שמחה בונים,

למישהו יש בבקשה פריצה לווינדוס סרבר אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shaithebest,

כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.