תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קינתי היום מחשב חדש בשעה טובה! (Dell z15) ואני מעוניין להעביר אליו את כל תוכן הHP הישן שלי. אם יש אפשרות כזאת, הייתי מעוניין להעביר אליו גם את האופיס והתקנות תוכנה שימושיות נוספות מבלי לעבור שוב את הפרצדורה המסובכת של למצוא את כולם מחדש. יש אפשרות כזאת? להעתיק את כל תוכן המחשב הישן שלי כמות שהוא (חוץ ממערכת ההפעלה עצמה) למחשב החדש? אם כן, אשמח להפנייה לתוכנת הגיבוי המתאימה ומדריך להשתמש בה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי נתקע במשך כל השבוע ושיגע אותי, החלטתי שאני נכנס באמא שלו-לקחתי שואב אבק(מעפן אומנם) והוא לא הצליח לגרד אפילו את הקצת של הקצת. כמובן שהתעצבנתי, והדכאון של לפרק כל חלק ממש לא בעניין של יום שישי בבוקר. אחרי שנרגענו, חשבתי איך לעזאזאל כל הפריקים של המחשבים משלמים בשביל המדחס אוויר הזה? ואז ראיתי בלון. כל מה שצריך לנקות את המחשב זה בלון! נפח אותו-ושחרר את האוויר על הביפנוכו. חזור על התהליך עד שהמשחב נקי. קל ופשוט(אחרי זה צריך לאסוף את האבק מסביב אבל זה כלום). בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב פשוט לא נדלק (שום נוריות שום כלום) הנחתי שזה ספק כוח ולכן הלכתי וקניתי חדש (משהו איכותי). זה לא עזר...לכן אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה הלוח אם ששבק חיים. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי די ישן...5 שנים בערך...והזכורונות DDR2, אני לא יודע איזה סוקט המעבד שלי בכלל... מה כדאי לעשות? אם תוכלו לעזור לי לגלות איזה לוח אם יתאים זה יעזור מאוד..ואם לא...מה יש לשדרג (לא יותר מידי השקעה) כדי להגיע לתוצאה המבוקשת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה די מציקה. כשאני מגבה את הקבצים שלי ושם היעד של הקובץ ושם הקובץ עצמו ארוכים ברמה כלשהי, הם פשוט לא מועתקים ואני מקבל על כך הודעה בסיום. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי לשנות את השם של הקבצים והתיקיות באופן ידני? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום החלפתי משחה טרמית למעבד שלי ולאחר חיבור מחדש של הרכיבים אחד אל השני וחיבור המחשב לחשמל, הצג לא קולט אותו. ניתקתי כל חיבור usb שהיה מחובר למחשב וניסיתי להשתמש גם בכרטיס המסך של לוח האם (למרות שאין בענה בכרטיס מספ כי המאוורר שלו הסתובב) אבל המחשב פשוט לא נקלט. יכול להיות שדפקתי את המעבד/ התושבת שלו? הכרטיס מסך יכול להיות מקולקל גם אם המאוורר שלו עובד? איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש בשרותי ראוטר EDIMAX BR6542N מודם מוטרולה של HOT וספק HOTNET. ללא חייגן ווינדוס 8. בעיקרון הבעיה הייא שהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לראוטר בצורה חוטית. כאשר המחשב הנייח מחובר ישירות למודם הוא כן גולש-אין בעיה בכרטיס רשת. כאשר אני מחבר מחשב נייד אחר בצורה קווית על אותו הכניסה בראוטור יש אינטרנט-אין בעיה בראוטר. יש לציין שאלחוטית הראטור עובד בצורה תקינה. עשיתי ריסט מלא לראוטר. ניסתי להחליף כבלים. ניסתי להחליף כניסה בראוטר. מחקתי והתקנתי מחדש את הדריבר של הכרטיס רשת. עידכנתי את הFRIMWARE לגירסא 1.58 אני אובד עצות כבר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
בתקופה האחרונה יש לי כל מיני בעיות במחשב, עושה רושם שזה בעיות חומרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות באיזה רכיב מדובר הסימפטומים: * לפעמים המחשב קופא באמצע העבודה. זה יכול להיות גם בזמן שאני בכלל לא נוגע במחשב. התצוגה קופאת וכלום לא מגיב, אני חייב לעשות ריסטרט עם הכפתור. * לפעמים יש לי בלו סקרין, ממה שאני זוכר רוב הפעמים זה bad_pool_header אבל לא תמיד. * בנוסף, כמעט תמיד אחרי שהמחשב נתקע, כשאני עושה ריסטרט הנורות נדלקות ואני שומע את המחשב עולה, אבל אין שום תצוגה והוא גם לא עושה את הביפ כשהוא עושה במצב רגיל בתחילת העלייה. בדר"כ מה שעוזר זה אם אני מנתק את כבל החשמל לרבע שעה. הרצתי MEMTEST (על בייסיק) והוא לא מצא אף שגיאה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-