עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by Pythagoras,

אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים

3. המאוורר ממשיך לעבוד אצלי אחרי כיבוי המחשב, רק עד ניתוק מהחשמל או כיבוי הספק בסוויצ מאחורה מפסיק אותו. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום לכולם... אז ככה, כשאני משחק במשחק כלשהו, המחשב נתקע, קופא ולא מגיב, חשבתי שזה טמפרטורה כל הזמן, ניקיתי את המחשב ושמתי מאורר גדול והטמפרטורות היו מעולות, המשחק לפני הניקוי של המחשב נתקע אחרי איזה דקה, אחרי ששמתי מאורר גדול וניקיתי המשחק זרם במשך רבע שעה ואז פתאום נתקע.. מישהו אולי יודע מה הסיבה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by stio,

שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by gilad0327,

כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by בתאל:],

היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by SatlaHarfa,

אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by vm,

קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by VL,

שלום , שאני מנסה להריץ את המשחק CS 1.6 (קאונטר סטרייק) הוא לא נותן לי , אבל במשחקים יותר כבדים כגון: דום 3 וf.e.a.r עובדים... מה לדעתכם הבעיה פה ? יש לי כרטיס מסך radeon x300 /x550 seires ...זה מה שכתוב לי =\

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  19. היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…

20. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?

22. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

23. קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.

24. STOP: 0x00000050 (0x9956004c , 0x00000000 , 0xf7365433 , 0x00000000 ) ntfs.sys - address F7365433 base at F7340000 , Datestamp 41107eaa מה בעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DjBlack,

שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.