עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by goldyoav,

ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. זה משגע אותי הוא כל הזמן קופץ לצידי המסך וזז לבד... זה עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 12.8k צפיות
  3. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אני הכנסתי דיסק של משחק כלשהו שתמיד עבד לי והפעם הכנסתי הוא כאילו קורא קורא ולא מגיב אז הוצאתי אותו והכנסתי שוב ולא קורא כאילו אין דיסק ניסיתי כמה דיסקים לא עובד ניסיתי במצב DOS עשיתי איפוס הגדרות ביוס דרך הביוס עצמו לא עובד מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? זה דחוףף ליי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by soulz,

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by amirxbox,

המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה אחרי שאני רואב ביו טיוב כמה סירטונים ברצף פתאום האינטרנט מפסיק לעבוד או שהסירטון נתקע באמצע או שכשאני בא להיכנס לסירטון הבא הוא לא טוען אותו וזהו אחרי זה האינטרנט לא עובד לא משנה לאיזה אתר אני מנסה להיכנס הדפדפן פשוט לא מפסיק לטעון ולא קורה כלום ורק שאני עושה ריסטארט למחשב זה מסתדר פעם הבאה שזה יקרה אני ינסה לעבור לפייר פוקס (כרגע אני עם כרום) ולראות מה קורה למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יום אחד המחשב שלי לא הצליח להעלות את הWIN גם לא במצב בטוח ישר חשבתי שזה הזיכרון לקחתי MEMTEST עשיתי בדיקה הראה לי מלא הבעיות אבל בסיבוב שני או סיבוב אחרי ריסטארט זה לא הראה לי בעיות כלל בסוף התברר שזה היה בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה (תוכנה אחרונה שהתקנתי על המחשב). איך זה יכול להיות שתוכנה גרמה לבעיות על הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Enn0L,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אהלן, יש לי כבר כשנתיים וחצי: לוח של GIGABYTE Intel Quad Core Q9550 4GB ASUS EN9800GTX+ Windows 7 32bit אני משחק בקביעות ב CoD MW2 MultiPlayer בצורה חלקה וברזולוציה גבוהה ללא שום בעיות. לפני כשבוע, שמתי לב שהמחשב מתחמם מדי בזמן המשחק (כרגע אין מזגן בחדר המחשב) ובעצם מה שגורם להתחממות הוא כרטיס המסך שעלה לטמפרטורה מאוד גבוהה. לפני יומיים החלפתי את המאוורר המקורי של ASUS בArctic Cool Extreme (גוף קירור ענק עם 3 מאווררים), היו לי קצת בעיות מקום (מה שגרם ל"משחק" עם הכרטיס כשהוא באזור הלוח ע"מ שאוכל להכניס אותו לסלוט שלו) אבל בסוף הסתדרתי. הדלקתי את המחשב ואכן ראיתי שהמאוורר עושה את העבודה בצורה מדהימה, שיפור של 20 מעלות בIDLE ושיפור של למעלה מ30 מעלות בעומס. הדבר הראשון ששמתי…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by genia,

מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shloosh,

נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  17. המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Shurikpus,

שלום לכולם!! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?AN8 ULTRA S-939 ABIT WD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? 512X2 400 A-DATA ?NEC 3520A DVD±RW ?HEC Compucase CI-6A21 400W? -הזיכרונות לא חדשים ועכשיו לבעיה : כל איזה כמה זמן מופיע מסך כחול לשניה ועושה ריסט . אני ביטלתי את הריסט האוטומטי כמו שהסביר Milk-Inc ובהודעה של המסך הכחול היה כתוב שהזיכרון הפיזי דפוק(dump), טוב סבבה ,היה יכול להיות פיתרון קל ונחמד של להחליף תזיכרונות והכל היה מסתדר. אבל הדבר המוזר פה הוא שכשאני עושה בדיקה של CPUHOT ל8 שעות הוא עובד בסדר גמור ולא מוצא שום בעיות . וגם בדקתי בmemtest86 כ9 שעות והוא גם לא מו…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by Impreza,

גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. מאז שקניתי את המחשב החדש (מפרט) כל כמה זמן, נראה לי לא בפרקי זמן קבועים, המסך נכבה לשתי שניות וחוזר לפעול.. ניסיתי את הדרייברים הכי מעודכנים מאתר אנוידיה וכרגע אני משתמש מהדריברים שקיבלתי מהדיסק של כרטיס המסך. רצוי לציין שזה לא גורם לשום בעיה אחרת מלבד כיבוי המסך, כשהתמונה חוזרת הכל כרגיל לא נתקע שום דבר. מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

25. שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.