עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nissim segev,

שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה

2. החיבור הוא HDMI to HDMI . הטלוויזיה היא SAMSUNG. לפני כשבועיים המחשב שלי חזר מתיקון (עבר גם פירמוט). לפני התיקון, הייתי מצליח לראות סרטים וכדו' בטלוויזיה ע"י כבל HDMI שמחובר בין הטלוויזיה למחשב. ועכשיו אחרי התיקון, אני לא מצליח לחבר בין המחשב לטלוויזיה ע"י HDMI, המחשב מזהה את הטלוויזיה, אז אני לוחץ "הרחב צגים" (ניסיתי את כל האפשרויות), ואז "החל שינויים", ואז אני לוחץ בשלט של הטלוויזיה על הכפתור HDMI וכתוב "אין התקן מחובר". מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AMIR7710,

שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה

4. Started by RefUser,

שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  6. ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  8. שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  9. המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by assaf990,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך הראשון שבו אני רואה את הלוגו של אינטל (לוח אם שלי) ואז אני מסיר את העכבר במחובר PS\2 ואז עושה ריסטרט שוב ואז המחשב כן עולה לוינדוס XP אני מחבר מחדש את העכבר ועושה ריסטרט למחשב ואז הוא עולה לוינדוס XP מה עושים כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. תקשיבו לא יודע מה קרה פתאום כל הקבצים שיש במחשב לא יודעים איך להפתח, מבקשים ממני שאני יבחר בעזרת איזה תוכנה הם יפתחו, ממש כל הקבצים, אני לא יכול לפתוח שום דבר!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי בכונן C: מרחב פנוי של 11.8 GB פנויים מתוך 232 GB וצבע הפס הוא אדום... בבדיקה במשתמשים תיקיה "אורי עמית" היא הגדולה ביותר: 156 GB כשאני סופר את כל הזכרון שיש בתיקיות שבתוכה אחת אחת יוצא לי מקסימום 30 GB. איפה מסתתרים עוד יותר מ-120 GB? זה וירוס? מה זה יכול להיות? איך בודקים? מה אני יכול לעשות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. Started by ob,

שלום , אתמול בלילה בזמן שהייתי על המחשב , הוא נכבה בפתאומיות . כשניסיתי להדליק אותו , נדלק רק הלוח אם , ללא שום רעשים (ביפים/מאווררים) . הספק גם לא נדלק ועלה ריח של קצת שרוף . איך אני אדע אם זה המעבד או הספק או הלוח ?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by ohad007,

שלום ברשותי כונן קשיח 500 גיגה של סגייט ככל הנראה הוא לא תקין והמערכת הפעלה לא עובדת עליו ככה בפתאומיות זה קרה. חיברתי את הכונן עם מחבר יו אס בי חיצוני והמחשבים שחיברתי אותו אליהם מזהים אותו וכאילו טוענים את המידע אך לקראת הסוף זה נתקע והמסך של המחשב שלי נתקע ללא תגובה. יש דרך איכשהו לנסות להכנס לכונן ולהוציא חומרים?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Astronaut,

שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ranger04,

שלום, לאחרונה, במסגרת עבודתי, הגעתי למצב בו אני מעוניין שתיהיה גישה למחשב שלי מכל מקום כפי שנעשה משרת. כלומר, אני למעשה צריך שהמחשב הביתי ישלי יתפקד כשרת (לשליפת מידע מDB ועוד). מה הדרך לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי, קיבלתי מחשב משומש שאין בו חיבור נקבה למסך, רק זכר. יש מתאם שאני צריך לקנות או כבל? הנה תמונה של חיבורי המחשב: תודה!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by GOLD_BOMB,

שלום לחברי הפורום, המחשב שלי נכבה מדי פעם כאשר אני נמצא במשחק לערך של 10 דקות. אין משמעות למשחק כבד יותר או פחות (משחקי רשת אם זה עוזר) המחשב עבר ניקוי + משחה. בדקתי טמפרטורה וOCCT והכול תקין. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה אך ורק כאשר אני מפעיל את המשחק ואחרי הריסטרט זה מעלה את הווינדוס ומתחיל שוב להיכבות. רק אחרי מנוחה של כמה דקות ניתן להפעיל את המחשב ללא ריסטרט מצידו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by saarxee,

שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  24. כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  25. שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.