עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ishic,

יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום. הבעיה במחשב Dell Inspiron 1300. המקלדת לא מגיבה בכלל או לא מגיבה כראוי. לדוגמא - אני פותח מסמך כתבן, מנסה להקיש משהו... או שזה פשוט לא מבצע או שזה מבצע פעולה אחרת לגמרי. (G פותח לי חלון חיפוש בדף... כאלה דברים) כמו שרובכם חושבים עכשיו.. גם אני חשבתי.. המקלדת דפוקה. זהו שלא. ניסיתי לחבר מקלדת חיצונית דרך הUSB. נחשו מה, אותו הדבר!!! אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. (קחו בחשבון שאין באפשרותי לבצע פעולות שדורשות הקלדה)

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  3. Started by redead,

עשיתי לפני יומיים עדכון לביאוס והכול עבר בהצלחה והמחשב עובד מצוין והכול בסדר גמור חוץ מבעיה אחת... שאני מנסה להכנס בכל תוכנה כמו EVEREST או SPEEDFAN לעזור שמראה טמפ זה תוקע לגמרי את המחשב! הבעיה הזאת לא הייתה לפני עידכון הביאוס.. מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.. עוד שאלה שצצה לי היא מה זאת האפשרות בביאוס TOP PERFORMANCE ? מה זה בעצם עושה למחשב והאם לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by ניר.,

נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by mbgur,

לאחר הרצת אנטי וירוס וביצוע אתחול למחשב אני מקבל הודעה ש - windows לא מוצא את הקובץ csrcs.exe , היכן ניתן להוריד את הקובץ , האם הרצה בעזרת תקליטור התקנה במצב תיקון יתקין את הקובץ מחדש ? לתשובתכם אודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OriW,

שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by adirnasri,

אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BIGBENG5,

קניתי את המעבד I5 760 וגם לוח+ראם אתם יכולים לראות פה את החלקים שקניתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483799.0 אני מחבר את החלקים ומדליק את המחשב ואז בזמן שהווינדוס(7) עולה יש לי מסך כחול הינה המסך: Yfrog Photo : yfrog.com/0zimg1178p עכשיו ניסיתי לשנות את הACHI וזה לא עוזר.. שיחקתי בביוס הורדתי את התדר שת המעבד ועדיין יש את המסך הכחול המרושע הזה יכול ליהיות שצריך להתקין תווינדוס מחדש?? אהה שהפעלתי את הווינדוס זה אמר לי לעשות ריפייר, אז עשיתי וזה את הריפייר ולא היה עם זה בעיה ואז שזה סיים אותו המחשב גם לא עלה.. חברים יקרים מה עושים??? תודה! סהר

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by royzluf,

שלום, קיימת בעיה בהארד דיסק במחשב ביתי. כשההארד דיסק מחובר, הווינדווס עולה בצורה איטית מאוד או שלא עולה כלל. בניתוקו המחשב עולה בצורה מהירה. מערכת ההפעלה נמצאת על כונן SSD 250GB, וההארד דיסק הבעייתי הוא רגיל עם חיבור SATA. האם ניתן לתקן את ההארד דיסק בעזרת כלים מסוימים או שמדובר בבעיית חומרה? תודה, רועי.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Ancient1,

עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by אוריפ,

שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by 1_Nike_1,

ואם אפשרי גם תוכנה שאיתה אני אתפעל את המצלמה.. תודה מראש, חברים.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by bNs1k,

אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Ron A,

ערב טוב HW FORUM ברשותי SSD של סמסונג מדגם EVO850 בתצורת mSATA לפי המפרט שלו הוא תומך קידוד לפי "ENCRYPTION SUPPORT AES 256-bit Encryption (Class 0) TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)" אני משתמש בו במחשב עם לוח אם Gigabyte Z270- Gaming K3 ומערכת הפעלה Windows 10 PRO ברצוני לקודד את כונן הSSD בכדי להגן על התוכן שלו, וברצוני לעשות זאת ברמת החומרה כך שגם אם יועתק הכונן למחשב אחר המידע בו לא יהיה נגיש. ניסיתי לגשת לBIOS בחיפוש אחר קידוד OPAL או SED או משהו בסגנון, ולא מצאתי שום דבר דומה. יש שם 2 אופציות להגדרת סיסמא - user password ו administrator password איך אני יכול לקדד את הכונן בצורה היעילה ביותר? …

19. Started by yuuu,

למחוק

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Jordan10,

תודה מראש לכל מי שיעזור קצת רקע על הבעיה: יש לי מחשב בבית שכנראה היה נגוע באיזה וירוס שלאט לאט הרס את המחשב לגמרי, החלטתי לפני כמה ימים שאני מפרמט את המחשב אבל כשניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע לי למסך הזה שממנו ניתן ללחוץ F2 לBIOS SETTINGS או F10 לBOOT MENU אבל לא משנה על מה אני לוחץ או כמה זמן אני מחכה המסך הזה פשוט תקוע על המחשב. אבא שלי לקח את המחשב לאייבורי שם אמרו לו שהבעיה היא שפשוט יצא כבל שקשור לכרטיס מסך וזה הכל. כשחזרתי הביתה ראיתי שהמחשב אכן דולק ועובד כרגיל, לאחר שגיביתי את הפריטים הרצויים כיביתי את המחשב בכדי שאוכל להיכנס לBIOS ולהגדיר לו שיעלה את המידע מהדיסק בכדי שאוכל לפרמט את המחשב, אבל שוב המחשב עולה עד למסך הפתיחה ושוב נתקע שם ולא משנה מה אני לוחץ או כ…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by saarxee,

שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים מחוברים במחשב ב-SATA, בדיסק הקשיח הראשון יש לי WIN7 והשני היה ריק, התקנתי בשני XP וכעת המחשב לא מעלה את 7 ורושם שגיאה, XP כן עולה. איך אני מחזיר את 7? ניסיתי לנתק את הכבל מהקשיח של XP וניסיתי לשנות בביוס, הכל מוגדר טוב. הוא מעלה את XP בכל מצב..

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  23. התפחו לי הקבלים (FZ7A 1500 6.3) מצאתי באיבי כאלה הם מתאימים אם אני לא טועה? ו איפה אפשר לקנות כאלה בארץ לא באינטרנט באזור נתניה? כי עד שזה יגיעה מאיבי שבעיים + תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by ohad46v,

לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.