עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, מחשב Lenovo נייד, לא מופיע ה Textbox לשם שמתמש וסיסמה. כך שאין לי אפשרות להיכנס למחשב

4. Started by mushon26,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הכבל מחובר לכרטיס מסך , המחשב עובד אך יש מסך שחור , המסך השחור מופיע לפעמים ישר כאשר אני מדליק את המחשב , יכול לקרות אחרי שאני עובד על המחשב כחצי שעה ויכול פתאום לקרות אחרי כמה שעות בכמה פעמים שזה קרה הוצאתי את הכרטיס והחזרתי בחזרה והמסך נדלק / או שסתם עשיתי ריסטרט כרגע ניתקתי לגמרי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם, נראה שהכל עובד בלי בעיה לפי מה שאני כותב נראה שהבעיה היא הכרטיס מסך, אבל האם יכול להיות שיש בעיה ב"יציאה" של הכרטיס ולא בכרטיס עצמו? או שזה יכול להיות משהו אחר לגמרי? אשמח לעזרה המפרט שלי: i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston 8GB Sapp…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by Master Boo,

שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Big_White,

איך מוצאים את מקור הבעיה? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yuno11,

שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לחבר שלי ישנה בעייה כלשהי שאני חושב שמקורה בווינאמפ, כל פעם שמשמיעים שירים.. לאחר זמן מסויים נפסק הקול.... בווינאמפ השניות נתקעות ואין יותר קול בכל המחשב... ולפעמים מרגישים אף בעומס על המחשב.. המחשב הינו: Intel Pentium 4 2.4 GHz GigaByte 8PE667PRo 256 MB DDR כרטיס קול OnBoard: Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC הגירסה של הווינאמפ היא 2.91 בכל אופן לאחר זמן מסויים בערך 5 דקות... הקול חוזר.. כשניסתי להתקין ווינאמפ 3, קרה אותו דבר.. אך כשלחצתי על ה - Stop, ואז שוב על ה Play חזר הקול..... ואז זה שוב פעם נפסק לאחר כמה זמן.. בכל אופן הבעייה היא די מעצבנת.. אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור אותה אשמח מאוד... דבר נוסף: ניסתי להוריד עידכון לכרטיס קול דרך האתר של GigaByte, אך הדרייב…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by Make_Party,

היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  13. היי, קיבלתי קורא כרטיסים 3.5 לחיבור למארז. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחבר חלק כלשהו במחשב,אשמח להכוונה. אז ככה: אלו הכבלים שמחוברים אליו,כאשר אני לא ממש מבין לאן הם מתחברים. HD AUDIO,שיש לו חיבור נוסף בשם AC97. האם הוא מתחבר ב-FRONT AUDIO במקום מה שקיים עכשיו??נראה לי מוזר. שני כבלים שלכל אחד מהם יש חיבור 1394. כבל נוסף שרשום רק USB. ושני כבלים נוספים בעלי שני חיבורים,אחד בשם VCC USB1- USB1+GND והחיבור השני הוא GROUND.(כאמור,שני החיבורים נמצאים על כבל אחד, סך הכל 4 חיבורים) אם זה רלוונטי,אז הלוח הוא P35 DS4. המון תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by Hakiru,

שום דיסק און קי לא פועל אצלי במחשב אני חושב שהוא נקלט כי רשום שנקלטה חומרה חדשה וגם הסמל של ה-safely remoe hardware (חץ ירוק) מופיע כשאני מחבר כל דיסק און קי אבל הכונן עצמו לא נפתח ולא מופיע במחשב שלי,העכבר שמחובר דרך usb עובד ולא עושה בעיות,מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  16. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by E-me,

יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by gigabot,

שלום, ובכן משכתי את העניין חשבתי שנפטרתי ממנו אבל הוא חוזר בלי הזהרה, בלי תזמון קבוע, המסף מתכבה, אני שומע את הקליק של כיבוי הHD ושאר המחשב פועל.. ספק מאוררים פעם אפילו השיר המשיך לנגן, אבלל א הגיב ללחצני המקלדת, תודה רבה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Inertia,

שלום לכולם. ברשותי עכבר Quantum Optical GreatEye wheelmouse זה לפחות מה שכתוב עליו, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא לו שום דרייברים באינטרנט. באתר quantum.com יש דברים שלא קשורים בכלל מה שגורם לי לחשוב שאין קשר בין האתר לעכבר ובכלל אני לא יודע מה בדיוק ואיפה לחפש... תוכלו לעזור לי בעניין הזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by Integer,

קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  23. שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matizami,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים, אחרי הרבה זמן שלא השתשמתי בלפטופ, הייתי צריך לבדוק משהו, אז באתי להפעיל אותו. מכייון שלא התשמשתי בו הרבה זמן, הסוללה התרוקנה. הטענתי את המחשב קצת, פתחתי אותו, ואז סגרתי אותו והמשכתי להטעין. אחרי שעתיים ניתקתי אותו. היום באתי להתשמש בו שוב ולהטעין אתו, אך הוא לא נטען. שמחברים את המטען לחשמל, הנורה במטען נדלקת אבל המחשב לא נטען. מה יכולה להיות הבעיה? המטען? הסוללה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.