עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DanielHatuka,

יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. ניסיתי לעזור לחבר שלי להתקין את הכרטיס מסך שהוא קנה RTX 3050 , המחשב שלו ישן עם PCIE-2 התקנתי את הכרטיס מסך שלו החדש במחשב ואין BOOT הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והכול עולה יש BOOT , יש לי במלאי לוח אם ישן עם מעבד ישן שתומך PCIE3 שלא בשימוש הרבה זמן ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך לשם וזה עלה למה ? יש ל RTX 3050 בעיה לעלות עם לוח ישן ? ראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משחקים עם ה 3050 ויש להם PCIE דור 2 הוא אמור לעבוד פשוט במקום PCIE4 לעבוד PCIE2 זה הכול לא מבין את זה נתתי לו את החלקים שלי בינתיים שיוכל לעבוד עם הכרטיס החדש

3. אני משחק סתם במחשב ופיתאום ניכנס למשחק ושומע מן רעש כמו של מאוורר כזה או של טלוויזיה דלוקה יש מן זימזום כזה. עכשיו ביציאה המקורית מאחורי המארז שומעים חלק ונקי, מה הסיבה לרעש הזה? מאווררים? כלומר עם יש שדה חשמלי או משהו? אני כבר לא יודע מה הבעיה יכולה להיות. עריכה: אפילו ליפני שעולה הווינדוס שמעתי דרך האוזניות כאילו את הרעש של הדיסק קשיח כזה הוא טען ושמעתי מן זימזום כמוהו. וגם מה שהזויי פה שגם אני משתיק את הקול אני שומע את זה, איך אפשר ליפתור את הבעיה הזו? עוד עידכון קטן, שהפעלתי את הסינכרון אנכי בדרייבר אז שמעו חלק ושביטלתי את הסינכרון אנכי שומעים רעש כמו שהכרטיס מסך מציג 1000 FPS אז הוא עושה רעש בטעינות וזה, כמו רעש של מאמץ.

4. Started by user1552,

http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rabbit,

שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. שלום, במחשב של אמא שלי יש בעיה ועכשיו שמדליקים את המחשב הוא מגיעה לווינדוס מעלה אחרי איזה 5 שניות הוא קורס ומאתח את עצמו תודה רבה לעוזרים ולמניסים.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by פרז,

Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roxnity,

קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  12. שלום רב לחברי הפורום, העבר הייתי דיי פעיל בפורום, אשמח לעזרתכם. המחשב שלי בן כשנה קצת יותר, מה שמפורסם בחתימה (חוץ מהOC). בחודשים האחרונים הוא נהיה איטי לחלוטין!!! לוקח לו המון זמן לעלות(בלי קשר לwindows) המסך ההתחלתי של הלוח אם תקוע איזה 15 שניות שבעבר היה לשנייה וחצי. אין bluesreen'ים בכלל! המחשב פורמט מספר פעמים עקב האיטיות כדי לשלול אופצייה של ווירוסים עומס וכו'. המחשב מזהה את הזכרונות וההרדיסקים כמו שצריך. טמפרטורה קריריה לחלוטין(5 מאווררי 12 אינצ' + noctua) . המחשב מבפנים נקי ללא אבק, קבלים לא נפוחים (לפחות ממה שאני ראיתי) הכל מחובר כמו שצריך כמו שצריך. עכשיו אני כבר אובד עצות, אין לי מושג מה יכול להיות, הגירסה של הwindows היא אותה הגרסה שהייתה מותקנת במשך השנה האח…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tomz,

יש לי בעיה בזמן האחרון, כל פעם שאני מוציא את המסך ממצב סטנדביי (מזיז את העכבר..) הוא נדלק ומהבהב בקצב קבוע משהו כמו 2-3 דקות, ואז מתייצב לגמרי ועובד ללא בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה? המסך הוא LG 1970HR. תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  14. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

15. שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …

16. שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. מחשב של חברי הטוב JECKSABAK נדלק ישר אחרי חיבור הלוח לספק - למרות שכפתור ההדלקה לא לחוץ ולמעשה לא מחובר ללוח. אם מישהו יודע למה זה או איך אפשר לפתור זאתץ הלוח הוא של PC-PARTNER.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dabaz,

היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Xilver,

איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  21. שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by tmm,

יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by gtx980sli,

אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12

25. המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה: None System Disk or Disk error Replace and Press any key to continue נכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Master בכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס. עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל) בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 14 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.