תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מהזמן האחרון... מדי פעם (כל כמה ימים) פתאום במהלך העבודה יש כמו פסים ירוקים שמופיעים לפתע על המסך, ולרוב לאחר מכן המסך קופא, ואני נדרש לעשות ריסטרט. זה מרגיש לי כמו איזשהו זרם חשמלי, אבל אולי זה משהו אחר. מישהו אי פעם נתקל בדבר דומה, ואם יש דרך לפתור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, בתור חובב מושבע של מעבדי AMD ולאחר 6 שנים של הנאה עם מעבד אטלון כפול ליבה בתדר Z2.1GH הגיעה הזמן להשתדרג , רכשתי מעבד החזק והכי חדיש של החברה "[]AMD FX-Series 8350 " שלפי הנתונים שלו , זהו המעבד הטוב ביותר שקיים שניתן לקנות היום , 8 ליבות בתדר של 4GHZ, ודיסק קשיח של סייגט SATA 3 בנפח 1T ... ( אני אומר שלום יפה להארדיסק 500 גי'גה של מקסטור בחיבור הIDE שלו ) וזיכרונות 8 גי'גה של קרוסייר בתדר 1600 ( אני לא מכיר את החברה הזאת .. אבל הבנתי שהיא איכותית . הכל טוב ויפה עד שהגעתי לבחירת לוח האם, ניתן לרכוש 3 לוחות עבור הסוקט של המעבד הזה , 1 של אסוס, ו2 של ג'יגבייט את הלוח של אסוס פסלתי לפני הכל , ונשארתי עם הג'יבייט הנוטרים , לקחתי את הדגם הפשוט יחסית בעלות של…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום רב,ברשותי טלויזיה מדגם toshiba 40tl838.לטלויזיה 4 חיבורים של hd ועוד שני חיבורי usb.שבוע שעבר קניתי הארד דיסק מסוג wd my passport.הנני רוצה לחבר את הארד דיסק לטלויזיה , אך הטלויזיה אינה קוראת משום מה את הארד דיסק. (הארד דיסק מגיב ונדלקת נורת חיווי אך שום דבר מעבר לכך.)ניסיתי לבדוק עם הבעיה במערכת של הארד דיסק ועשיתי לו אתחול למערת קבצים של ntfs.משום מה זה עדיין לא עובד.יש גם אופציה לעשות פירמוט לexfat שאין לי מושג מה זה.חשוב לציין שבתחילה חשבתי שהבעיה בטלויזיה.אך חיברתי דיסק או קי בגודל של 16 גיגה והיא קראה אותו יופי. גם את הסרטים וגם את התמונות והשירים .מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש היום וכשסיימתי לבנות אותו קרו כמה בעיות מוזרות בהתחלה הוא נדלק לכמה שניות בלי להראות תמונה ואז נסגר ואחרי שתי שניות נדלק שוב וככה זה חוזר חלילה בלי אפשרות לכבות את זה בפעם אחרת שניסיתי להדליק הוא נדלק רק בזמן שלוחצים על הכפתור וברגע שעוזבים הוא נכבה ובאופן מוזר בלדים של המאווררים היו מהבהבים בפעמים אחרות המחשב פשוט לא היה נדלק מישהו יכולה להגיד לי מה לעשות בשביל לאתר את הבעיה בבקשה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-