עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KV,

עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by maorsh18,

הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by tovx,

העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עכבר של a4tech אופטי יש למישהו מושג מזה? p4 1.7 512 ram win xp g force 64m כל הדריברים עודכנו.מליון תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  5. אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by sagi5,

ששלום אני ניסיתי לחבר את הסידי וההארד דיסק שלי אבל מחשב לא מזהה אותם בחיבור ה IDE הראשון המחשב מזהה יופי אבל בשני.. בכלל לא אני חיברתי כמו שצריך את החיבור: בלוח כשהקו האדום כלפי מטה ולהארד דיסק ולסידי כאשר החיבור כלפיי מישהו אוליי יודע מה הבעיה? תודה מראש שגיא

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by Nir Amiliyaner,

בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  11. יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by RGod,

קיצר ככה :שוטטתי לי באינטרנט כאשר פתאום בלי סיבה המחשב קרס כלומר נכבה -חשבתי הפסקת חשמל אבל לא , כאשר ניסיתי להדליקו בפעם הראש- אז הוא נדלק וישר נכבה -ככה גם בשניה ,ואז בשלישית הוא נדלק נכנס ל WIN הדילקתי מוזיקה והוא נכבה פתאום . ואז הוא התחיל להדלק רגיל רק שאין תמונה כאילו הכבל לא מחובר אבל הכל מחובר והוא בכל זאת לא עולה רגיל ,פשוט מסך שחור -אין פוסט -עשיתי RESET לביוס לא עזר . ככה טמפ של מעבד באותו זמן הייתה יותר נמוכה מהחדר שלי חח סביבות ה 21 מעלות -קשיח סביב ה 30 , מעבד P4-2.6 לוח-GIGABYTE 8IPE1000 זיכרון -512 כפול -ELEIXIR כרטיסמסך-9700PRO קשיח 40 G WD ספק 400 גנרי שעובד (בן 5 שנים חח). אז ככה -הזיכרון העברתי למחשב הנוכחי ,עם P4-1.6@2.45 ,גם קשיח +9800PRO שהתחיל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by law89,

היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות

14. יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן. מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול. על המחשב היה מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה. שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR הבא " offline locale information Error code 0x80FF0000 " וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 . עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין. מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה אחת לכמה זמן, ללא כל התראה מוקדמת, לרוב בעת שימוש ולא במצב המתנה. אני חושד שהבעיה היא בקירור (Thermaltake V1) של המעבד(Q6600). לא מזמן שמתי לב שאחד הפינים שלו שבורים, וייתכן שהוא אינו נצמד כמו שצריך למעבד ומכאן נובעת הבעיה. מצורף פרינט סקרין מEVEREST, הטמפרטורות נראות ממש מוזרות. אשמח לקבל עזרה, מה ניתן לעשות ואם צריך קירור חדש, אשמח לקבל המלצה לאחד טוב. תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by simonidis1,

שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by LORIANTA,

רכשתי לא מזמן מסך מחשב מדגם 9005L-TD שבוע שעבר החלפתי מאוור למאבד וכשחיברתי את כל הכבלים ראיתי שהמסך בצע צהוב בוהק ואני בקושי רואה את שולחן העבודה. הוצאתי את הכבל וראיתי שהוא פגום + חלק מהסוגר שלו שבור בתוך הבורג של המסך (ראו תמונות) מיד הוצאתי את הבורג השבור מתוך המסך והנחתי שהכבל פגום (dvi) רכשתי כבל חדש והבעיה עדיין קיימת והמסך צהוב... כשאני מחבר vga אין בעיה... אולי המחבר dvi של המסך הלך? מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by fanan89,

אתמול הופיע גוון ירוק במסך של המחשב הישן שלי. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע מה הבעיה, ואולי איך לפתוא אותה?

• 7 תגובות
    • 10k צפיות
  21. משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by chlop,

יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kaligula Imperar,

שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד

24. Started by ofiryo7,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לbluetooth. שאני מנסה להוסיף חיבור חדש מופיעה הודעה: "bluetooth is not ready". שאני נכנס לאפשרויות ומנסה ללחוץ על הenable זה כותב : activate bluetooth using Fn + F2 or the radio ON\OFF switch. יש לציין שהאופציה הראשונה מובילה בכלל לאפשרות לשינוי של הגדרות צריכת חשמל בין מצב מאוזן למצב חיסכון בצריכה, ואת האופציה השנייה חיפשתי הרבה בלוח הבקרה ולא מצאתי. מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.