עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by HeDesXs,

שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eyal491,

יש ברשותי מחשב מסוג acer swift 3 sf314-42 r6t8 https://www.acer.com/ac/en/IL/content/model/NX.HULEC.003 אני רוצה לטעון את הסוללה שלו באמצעות כבל usb c ולא באמצעות המטען המקורי שמשתמש בbarrel plug דקיק. למיטב הבנתי יש אופציה כזו לטעון את המחשב הזה באמצעות usb c אבל אני לא יודע איזה מטען יתאים. ראיתי מטען בסגנון הזה: https://www.ugreen.com/products/65w-4-port-3c1a-gan-pd-charger האם הוא תומך ולא יהיה בעיות? בכללי על מה עליי להסתכל כשאני רוכש מטען ואיך אדע שהוא מתאים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  5. עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  6. תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yadin,

קודם כל אשאני מדליק תמחשב כתוב לי תשגיאה הבא וגם אני לא מצליח לפרמט יש 2 אפשרויות Earlier Version of windows.1 2.windows detup באפשרות הראשונה יש קו טענה שנתקעה בעמצה וזה רושםWindows could not start because the following file is missing or corrupt:system32/DRIVERS/pci.sysYou can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select ' r ' at the first screen to start repair." באפשרות השניה יש שגיאה רק אצל יFile: /&windows.~BT/windows/system32Q/winload.exe status: 0XC000000F ואני לא יכול לעשות כלום! עזרה? זה קרה פיתום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by avivey,

הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by nanana,

שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tania131,

הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by shahar07,

קיבלתי היום הארד דיסק חיצוני, כאשר חיברתי אותו התחילו בעיות, פתאום המקלדת האלחוטית לא עובדת העכבר השתגע ושאר היציאות עושות בעיות יש לי לוח asus p5w dh ומותקן עליה win 7 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by Nisim25,

בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. החלפתי הארדיסק שעשה לי קצת בעיות וחיברתי את החדש בדיוק כפי שהיה הקודם - מאסטר יחיד ובודד. התקנתי XP ממש בקלות ובמהירות ושמתי לב שכעת הביוס עולה מאוד לאט - ז"א שהמסך עם הלוגו של הלוח אם (אינטל אם זה חשוב) תקוע כמעט 50 שניות לפני שאני מקבל מסך דוס ורק לאחר מכן עולה הXP במהירות יפה בהחלט. מה קרה פה ? האם זה קשור להגדרות של הביוס ? איך מתקנים את זה ? כמובן שאם תזדקקו למפרט - ארשום אותו פה.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  17. שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, בצהריים המחשב היה דלוק והמסך עבד כמו שצריך חזרתי למחשב בערב ופתאום המסך לא מגיב בכלל (המחשב היה דלוק עוד מההפעלה בצהריים)! נראה שהמחשב עובד כמו שצריך בלי שום ציפצוף בהפעלה.. המסך לא מגיב בכלל, אין שום תאורה בנורה שלו ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר עם כבל חשמל אחר (בלי חיבור לכרטיס מסך) אבל הוא לא מגיב אפילו לא מראה את ההודעה ש-אין סיגנל.. עזרה בבקשה האם הוא שבק חיים?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by tal5870,

שלום יש לי MP3 ולא ניתן לאתחל אותו מה WINDOWS (דרך המחשב שלי) יש משהוא שאני יוכל לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by moravia_moti,

שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by Bartleby,

העברתי דיסק קשיח בנפח 1TB של סמסונג למחשב חדש שהרכבתי. המחשב מזהה אותו והכל בסדר אבל כל פעם קופצת ההודעה הנ"ל. הרצתי סריקת דיסק מלאה (זאת שלוקחת הרבה זמן...) ולא נמצאו שגיאות. בנוסף, הצלחתי לגבות את כל החומר שהיה עליו ומדובר בהמון חומר, הוא היה כמעט מלא. יחד עם זאת, כבר קרה לי פעם או פעמיים שהמחשב עלה והוא לא זיהה את הכונן - לא בביוס ולא בווינדוס. כרגע הוא מזהה אותו ועובד באופן מלא. מה זה יכול להיות? קראתי כל מיני דברים על S.M.A.R.T שאולי קשורים אבל לא כל-כך הבנתי מה לעשות. מישהו?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by niva401,

הרעש חזק בכל הדלקת מחשב, ולאחר כדקה מפסיק- האם המאוורר גורם לרעש?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  25. יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.