עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  2. המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב חדש שמותקן עליו ווידוס 7 64 ביט, מהרגע הראשון יש בעיה מוזרה שהמחשב קופץ חזרה לשולחן עבודה, למשל אם אני באינטרנט אז החלון של הכרום נשאר פתוח אבל השורה למעלה נהיית "שקופה" וכאילו כדי לחזור לאתר אני צריך להקליק פעם אחת ואז שוב אני באתר, בזמן הקלדה לדוגמא (ברגעים אלו קורה גם כן) זה קורה והחלון של הכרום נשאר פתוח אבל אני מקליד באוויר וכדי להקליד שוב אני צריך ללחוץ על תיבת הטקסט ולהקליד, זה קורה המון בזמן גלישה משהו כמו אחת לדקה או שתיים ולפעמים גם יותר, גם כשאני במשחק זה ממזער לי את המשחק לחלון קטן (ווינדוס מוד) ובאותו רגע למרות שאני רואה את המשחק אני לא בשליטה עליו וצריך להקליק עם העכבר כדי לחזור אליו זה מאוד מתסכל ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט אבל קשה לי לנסח את הבע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by vice,

שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אתמול פרמטתי תמחשב ועכשיו הוא יותר איטי ממה שהוא היה (עכשיו יש רק אינטרנט אנטי ווירוס שהיה גם מקודם ועוד איזה תוכנה שתים ) אולי היה משהו לא טוב בפרמוט??בהתקנת ווינדוס?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Liorinio,

שלום, היום חזרתי מהצבא לכבוד הרגילה שלי והדלקתי לתומי את המחשב. הוא עבד בסדר גמור, אבל אחרי בערך 20 דקות, הוא פשוט נעצר. המסך כבה, שום דבר לא מגיב, לא המקלדת, לא העכבר, לא המסך.. ממש פשוט קופא במקום. חשבתי שזה חד פעמי ולא ייחסתי חשיבות, ולאחר שימוש חוזר במחשב ( בערך אותו פרק זמן ) המחשב שוב קפא. הוא פשוט לא מגיב, ממש קופא. הפיתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט, שזה לא ממש פיתרון. המחשב הוא מחשב יחסית חזק' I5 וכרטיס מסך שאני לא זוכר כל כך את שמו, משהו כמו HD6850 של sapphire או משהו כזה, והוא בן 3 שנים בערך. כשיצאתי לצבא פעם קודמת הוא עבד מעולה, ואף אחד לא השתמש בו.. האם מישהו נתקל בזה?אשמח לפתרונות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by scribell,

בתחילת השבוע שידרגתי לאמא שלי את המחשב לוח nforce 2 מעבד xp1900 ו 256mb ddr הצטרפו לדיסק קשיח של וסטרן וכרטיס מסך tnt 32mb הרכבתי הכל ולפי הדיוחים שקיבלתי הכל עבד יפה רק היום בבוקר יצא לי לעבוד קצת על המחשב ושמתי לב שהמחשב עובד בכלל בהגדרות של amd 1200 mhz עשיתי סיבוב בביוס וכל פעם שאני מעלה את המהירות מ 100 ל 166 לאחר שמירת נתונים וריסט המחשב לא עולה (הכרטיס מסך פשוט לא מוציא סיגנל) ובעצם אין מה לעשות ואני נאלץ להוציא את הבטריה של הביוס כדי לאפס את הביוס ולגרום למחשב לעבוד ניסתי גם להוריד את המהירות של הagp וזה לא עזר HELP

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. Started by gshani,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב הבייתי התחיל להתחרפן - כל פעם שהמערכת עלתה, היה מסך לבן ארוך, ואז שהדסקטופ הופיע היה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו. אחרי שעשיתי scan disk ללא תוצאות, הכנסתי דיסק הצלה של ווינדוס 7 ובבדיקת זיכרון התגלה כי הRAM דפוק. זהיתי והוצאתי את הסטיק הדפוק, אבל מאז יש לי פסים כחולים ואדומים על המסך שמופעים רק לאחר ששולחן העבודה עולה. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך. ברגע שהוא מוסר הקווים נעלמים אבל שהמערכת מתקינה אותו מחדש הם חוזרים. ניסתי להתקין את הגרסה האחרונה של הדרייבר ולעשות שיחזור מערכת מIMAGE מלפני חודש, כלום לא עזר. האם זה אומר שכרטיס מסך הלך בוודאות ? זה לא מוזר שהכל הולך במקביל ? האם התקנה מחדש של ווינדוס/התקנה של ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by tfo,

טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by puNani,

אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.

21. Started by Big_White,

Dfi lp nf4 ut D סלוט פי סיאי אקספרס עליון לא עובד המחשב לא מעלה פוסט והמנורות מראות שהוא לא מזהה כרטיס מסך. מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לפתור אותה? באינטרנט מצאתי רק תוצאה אחת עם בעיה דומה לשלי וגם שם אין פתרון. מעבד 4800+ (939) זכרונ או סי זד פלאטינום .1024*2 כ.מסך ‏6600‏ אל אי ‏

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by alexrebiner,

קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by BlackTalon,

שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.