עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by almogas,

שלום לכולם.. בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב... אני לא מצליח להבין מה קורה.. אז ככה.. אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף.. למשל יום(כולל לילה) הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום.. אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים.. ואז אני מפעיל תמחשב מחדש.. ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם.. ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלום רואים הכל מפוקסל.. אז איך אפשר לסדר? אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיה אם אתם רוצים עוד מידע אז…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. יש לי מחשב AMD 1000 256 sdram Windows XP pro + service pack 1 יש לי את הבעיה הזאת ממזמן כבר ניסיתי לפרמט את הכונן שבו נמצא הוינדוס ומיד אחר כך להתקין אנטיוירוס ופיירוול ואת כל העידכונים האפשריים מהאתר של מייקרוסופט אבל זה לא עזר. המחשב נתקע באמצע פעולה בתוך הוינדוס כשאני סתם באיסיקיו או באינטרנט גם כשאני לא מכביד עליו וגם לפעמים במהלך משחק במחשב בבקשה תעזרו! מיואש :-[

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח אירית
    Started by אורח אירית,

היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית

5. Started by ybzon,

קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  6. שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by reiemaza,

הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by spastic,

שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sm0g,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by TheReaper,

אחרי שאני משחק באיזה משחק או שסתם אני עושה פעולה אחרי שהמחשב עבד הרבה זמן הוא נתקע לגמרי וצריך לעשות ריסט בדקתי ניקיתי ושימנתי את המאווררים כל הרכיבים שיש לי בהם חיישנים הם אפילו לא מגיעים ל40 מעלות יש לי RADEON 9250 256MB 512MB RAM 2.6GHZ עם HT P4...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by tsah1982,

המחשב לא מזהה דיסקים של 870 מגה רק דיסקים רגילים של 700

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI). כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי ליש…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. שלום לכולם. לאחרונה התפתחה אצלי בעיה קלה במחשב. כאשר מזיזים את העכבר ימינה עד הסוף, הוא עובר את הגבול של התמונה וכאילו נעלם מהמסך. כשמזיזים שמאלה הוא נשאר בגבול שעד התמונה ולא מעבר לזה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ואם אפשר בכלל לסדר את הבעיה? מקווה שהבנתם את הבעיה. תודה ושבוע טוב....

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. לא מזמן קניתי מחשב חדש, וכשקניתי אותו חבר התקין לי עליו ווינדוס (לא מקורי). עכשיו כל כמה זמן הווינדוס מסרב לעלות ומציג מסך של NO SIGNAL שלא נעלם עד שעושים שחזור מערכת לווינדוס.... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום! יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר.... לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים. בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסך ולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב. לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו. מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים. לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי. המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by iakovl,

המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב יחיסית חדש, מעבד i7, לוח אם של ASUS X58 וכרטיס מסך NVIDIA GTX650 מערכת הפעלה Windows 8 x64. אתמול פתאום באמצע עבודה רגילה (גלישה) פתאום המסך נהיה חשוך כאילו הוא נכבה לאחר שומר מסך וכלום לא הגיב. כיביתי והדלקתי והמחשב עשה פוסט ולאחר מכן אחרי המסך שבו רואים את הלוגו הכחול של חלונות איך שהוא נעלם ואמור להיראות השולחן עבודה כלום לא קרה כלומר שוב הכול חשוך ואחרי כמה שניות שכלום לא הופיע במסך נהיה רשום no signal ושוב המנורת מסך מהבהבת כמו בשומר מסך למרות שהמחשב דולקת לא בסליפ ולא כלום. כלום לא עזר לי כולל איפוס ביוס, הדבר היחידי שעזר בסופו של דבר זה שניתקתי את הספק לכמה דקות. היום הדבר חזר שוב כבר פעמיים אלא שעכשיו פשוט המחשב אחרי שנכנס לשומר מסך והמסך נכבה לא קורה כ…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.