תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, הגיע לי היום המחשב שקניתי בעזרת המלצות פורום "מפרטי מחשב" והוא נראה מצויין! התקנתי עליו ווינדווס 8 64...ואת כל העידכונים אבל משום מה הוא לא זיהה את הכרטיס מסך לבד. אז ניסתי להתקין את הכרטיס גם דרך דיסק ההתקנה וגם דרך הורדה של הדרייבר מהאתר של nvidia מדובר בכרטיס מסך geforce gtx770 לאחר ההתקנה המחשב החל להיתקע ולעשות מלא סימנים כאלה בכל מני צבעים על המסך...סוג של "מטריקס" כזה... ואז המחשב פשוט נכבה ונדלק שוב ועדיין אותם סימנים היו. ניסתי להסיר את הכרטיס מסך וזה הפסיק ואחרי שהתקנתי שוב מדיסק ההתקנה הבעיה שוב חזרה. מה זה יכול להיות?! זה מחשב חדש! שעלה לי הרבה כסף! הכרטיס מסך לבד עלה 2000 שקל...מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה אחרי התקנת משחקי מחשב במחשב. אני מתקין משחק מחשב מסויים מסמן לו בV שיעשה לי אייקון של המשחק בשולחן העבודה ואחרי ההתקנה לא נוצר לי האייקון.מה עושים? אני חייב לציין שזה קורה לי בהתקנות של CODEX של plaza האם אפשרי לתקן את זה? יש תוכנה מסויימת שתעזור לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב שני סטיקים של 1GB, הם מחוברים בדואל צ'אנל. כלומר אם יש 1 2 3 4 אז יש סטיק ב1 וב3. קניתי סטיק נוסף של 2GB ושמתי אותו באחד הפנויים, וכשאני מדליק את המחשב הוא נתקע על המסך הראשון לפני הsetup של הביוס. ניסיתי להחליף סלוט, אבל זה לא משתנה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקנתי היום צורב חדש למחשב ולאחר מכן המחשב לא נדלק אבל המסך כן נדלק מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמעט בכל פעם שאני מתקין (ולפעמים מסיר) תוכנה מהמחשב לאחר אתחול ייזום, הוא מתחיל לבצע מספר איתחולים "על דעת עצמו". כלומר, התקנתי תוכנה ובצעתי restart, המחשב עלה ואז לאחר כמה שניות (לפעמים דקות) המחשב ניכבה ונדלק. זה יכול לקרות כמה פעמים עד ואז זה מפסיק. יש לי הרגש השזו בעית תאימות כלשהיא. זה המפרט (לוח אם ומעבד) AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Mothe אשמח מאד לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים. לאחר שהתכנתי את הביוס לF5 יש לי לפעמים תקלות, ווינדוס שולח לי הודעות אזהרה שכדי לי לגבות את הקשיח בגלל שהוא יכול להימחק כל רגע,כשאני שם את המחשב על SLEEP ואז מדליק בחזרה המחשב זוחל וכמעט לא זז מה לעשות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-