תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
החומרה כוללת: מעבד I7 3770K, לוח GA-Z77X-UP5TH, זיכרון 16 ג"ב, SSD 120 של אינטל בתצורת MSATA 2 כוננים של WD של 2 ט' כ"א, ו-3 כונני סמסונג של 1 ט' כ"א. 4 כוננים מחוברים ללוח באופן רגיל ואחד כסקזי מע' ההפעלה WIN 8 PRO 64 מידי פעם נעלם מה"מחשב שלי" אחד מהכוננים של סמסונג (אותו אחד) וחוזר לתצוגה לאחר ריסטרט. אבחנה מבדלת: 1. בעיה בתוכנת אינטל להגדרת הכוננים 2. בעיה בביוס בהגדרת הכוננים (האם להגדיר כIDE או כACHI ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מייל מAMD שיצא עידכון לדרייברים לגירסה 13.4 ואצלי מותקן 13.1 יש לי 7870XT הלכתי לקישור http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ומצאתי רק את האפשרות ATI 7XXX (LEGACY) אין לי את גירסת הלגסי אז הלכתי לאפשרות Auto detect and install זה הביא אותי לפה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx הורדתי את AMD Driver Autodetect והרצתי אותו... ואז הוא נתן לי שגיאה... תמונה: '>http://upng.co.il/uploads/d8a132be0f6a7d5698c22c305fb8ca2f.png"] '>http://upng.co.il/uploads/c341512a6d9f879bd24f332dfd267b17.png"] ההורדה לא מגיבה כמו שאתם רואים... מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לאחרונה בחיבורים לאינטרנט והמחשב טוען שיש לי התנגשות IP עם מחשב אחר. אני משתמש בראוטר וReptter. כנראה שהשנים גורמים התנגשות. להלן פרטי הבעיה: בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית זוהה איפוס המתאם האלחוטי הושלם יומן רישום של אבחון רשת שם קובץ: B2C1D60C-02D1-44B3-B963-F248D399C36C.Repair.Admin.1.etl בדיקת בעיות נתב או נקודת גישה לא הופעל אם אתה מחובר לנקודה חמה או לרשת של תחום, פנה למנהל הרשת. אם לא: 1. נתק או כבה את ההתקן. 2. לאחר שכל הנורות במכשיר כבו, המתן לפחות 10 שניות. 3. הפעל את ההתקן או חבר אותו שוב לשקע החשמל. כדי להפעיל מחדש נתב או נקודת גישה עם סוללה מוכללת, הקש על לחצן האיפוס ושחרר אותו במהירות. עיין ב'עזרה ותמיכה של Win…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים בזמן הדלקת המחשב יש לי מסך כחול עם שגיאה 0x0000007b ניסיתי להפעיל בsafe mode וזה גם לא נדלק קראתי שצריך לשנות הגדרה בביוס לדיסק הקשיח אך בלוח אם אין את ההגדרה הזאת. הדיסק קשיח תקין כי אני משתמש בו במחשב אחר. אשמח לעזרה בנושא ממבינים בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABITE Z68X-UD4-B3 ומחוברים למחשב רמקולים מאחורה 5.1. כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור מקדימה הרמקולים לא מתנתקים. אני צריך לעשות את זה ידנית. איך אפשר לעשות שזה יקרה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-