תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL והופיע לי הכיתוב: "consider replacing your battery" ברור לי שהוא אומר שיש בעיה בסוללה וככל הנראה אצטרך להחליף אותה. האם קרה כבר למישהו פה? יש פתרון אחרון? או שאין ברירה וחייב לרכוש סוללה חדשה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אתמול בלי שום סימן מקדים קלטתי על המסך ריצודים מטורפים על כל המסך. (דוגמא בתמונה המצורפת) מחוברים לכרטיס המסך 2 מסכים בשניהם זה קרה. שללתי אפשרות שזה בעיית מגעים של הכבלים. ניתקתי את המסכים וחיברתי כל אחד לחוד בשניהם אותו דבר. כשהמחשב עלה קיבלתי רזולוציה גרועה של 640*480 (משהו בסגנון) וצבעים של 16ביט, ובנסיון להחליף רזולוציה לא הייתה שום אפשרות אחרת, נראה כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. (מריץ ווינדוס 7 , לוח אינטל DP35DP) שללתי בעיה בלוח אם, חיברתי כרטיס מסך אחר (Geforce 7100gs) והוא פועל בלי בעיות. פתחתי את הגוף קירור של הכרטיס, היה המון אבק. השאלה האם יש דרך לטפל, אני מתכנן להחליף משחה טרמית בין הקרור למעבד. השאלה האם יש מצב שהאחד הרכיבים קרס והכרטיס טוטאל לוס, או שיש …
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי היום בבוקר, אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק . פתחתי את המארז , נראה שהלוח אם נדלק אבל הכרטיס מסך לא נדרך .[אין ציפצוף] אז פרקתי את הקירור מים של הכרטיס מסך. וחברתי כרטיס אחר , גם לא עוזר . ללוח יש צג שמראה מספר תקלה , A6 gigabyte x58 extreme משהו יודע מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום החלפתי לוח אם וכרגע המחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח,הוצאתי את הזיכרונות,כרטיס מסך... חוץ מלהחליף את הלוח אם חזרה עשיתי הכל... מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת לטכנאי? המפרט שלי: מעבד I7 2600K לוח אם כרגע GIGABYTE Z68X ספק SEASONIC S12II 520W זיכרונות G.SKILL 1600MHZ RIPSHAW X כרטיס מסך EVGA GTX650TI כרגע רק מאוורר אחד נדלק ואז נכבה. שאר המאווררים לא מסתובבים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי המון פעמים שעולה מסך כחול עושה ריסטרד למחשב הנה התמונה: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החומרה כוללת: מעבד I7 3770K, לוח GA-Z77X-UP5TH, זיכרון 16 ג"ב, SSD 120 של אינטל בתצורת MSATA 2 כוננים של WD של 2 ט' כ"א, ו-3 כונני סמסונג של 1 ט' כ"א. 4 כוננים מחוברים ללוח באופן רגיל ואחד כסקזי מע' ההפעלה WIN 8 PRO 64 מידי פעם נעלם מה"מחשב שלי" אחד מהכוננים של סמסונג (אותו אחד) וחוזר לתצוגה לאחר ריסטרט. אבחנה מבדלת: 1. בעיה בתוכנת אינטל להגדרת הכוננים 2. בעיה בביוס בהגדרת הכוננים (האם להגדיר כIDE או כACHI ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-