תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדליק את המחשב אחרי איזה 10 15 שעה נכבה המסך נכנס כאילו למצב STAND BY ולא נידלק . עושה ריסטרת לא עוזר אחרי שאני מכבה אותו לאיזה 10 דקות הוא נדלק והכל בסדר . ניסיתי שני כרטיסי מסך אותו דבר 9500 PRO ו 440 MX . מה הבעיה ? לפי דעתי אולי הספק או המסך .
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי נהרס ושלחתי אותו לתיקון, ועז שזה יחזור, קיבלתי כרטיס מסך אחר וישן יותר (PCI E GeForce 6200). הכרטיס מסך הזה עושה לי בעייה בכל יישומי התלת ממד, אחרי כמה דקות כל המחשב פשוט קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט למחשב. בדקתי את זה בכל יישום שמאמץ את הכרטיס, הוא פשוט מפיל את המחשב. בדקתי את הטמפ', והכרטיס מגיע ל50 מעלות בערך בעבודה רגילה (WINDOWS), בזמן מאמץ לא יכולתי לבדוק אותו, כי לרוב הוא קופא לפני שיש לי הזדמנות לבדוק. מה עוד יכול להיות? ומה אני יכול לעשות בתקופה הזו עד שהמחשב שלי יחזור? אני מודה מראש לכל תשובה.
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הפעלתי תמחשב וכש/הוא הגיע לשלב של הטעינה של הוינטוס אקס פי אז הוא ניתקע כאילו באמצבע הטעינה ניסיתי להתקין תוינדוס מחדש ולא עזר מישהו יודע מהה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חייב להבין למה כל פעם שאני מעדכן גרסת דרייבר של הכרטיס מסך RX 480 ולא נוגע במחשב פרק זמן מסוים המחשב שלי עושה לי שומר מסך ירוק שמופיע ונעלם לסירוגין ואם אני מתקין גרסה יותר ישנה של הכרטיס מסך אז אין לי את הבעיה הזאת. תמונה להמחשה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-