תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי הלוח של אינטל מיוחד במינו. הבעייה שאני לא מצליח לחבר אליו מקרופון ושהוא יקלוט אותו !! ניסיתי את כל 4 הדרייברים באתר של אינטל: 1) האם מישהוא משתמש בלוח זה עם מקרופון? 2) האם גם הכניסה הקידמית וגם האחורית משמשות אותך? 3) איזה דרייבר צריך להשתמש? תודה יהודה
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי צורב dvd , כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ מסוים (ניסיתי כבר כמה סוגים ..), הצוריבה נתקעת בנקודה כלשהי (שמשווים פיסית את הדיסקים הנצרבים , אז אפשר לראות שהצריבה הופסקה די באותה הנקודה (לפני גודל העיגול הכה על פני הדיסק). ההודעה שהנרו כתב לי בlog הינה: אשמח לעזרה... Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 10/09/1999 13:06:00 ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\Nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes, created 29/01/2003 22:37:36 Nero Version: 5.5.10.56 (Nero Express) Recorder: <SONY DVD RW DRU-510A> Version: 1.0d - HA 1 TA 0 - 5.5.10.56 Adapter driver: <IdeCh…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 1GHZ, 512MB עד לפני מספר שבועות הוא עבד יפה. מאז הוא היה כבוי. החלטתי להתקין אותו שוב לאחר שה windows לא עלה (נראה כמו בעיית תוכנה) סיימתי בהצלחה התקנה של Vista home premium. כאשר עשיתי restart למחשב, אחרי הצפצוף הוא השמיע תקתוקים. שלפתי החוצה זכרונות כל פעם אחד אחר, הוצאתי כרטיס מסך, הוצאתי מודם-פקס, ניתקתי DVD, צורב CD, אפילו HD ו floppy. והתקתוקים ממשיכים. התקתוקים עצמם לא היו מפריעים לי אילו המחשב היה עולה, אלא שהוא עושה restart מחדש ולא עולה. א. האם מישהו נתקל בתקלה דומה? ב. האם יש אפשרות לוודא סופית שמדובר בתקלת לוח אם? ג. האם למישהו יש לוח אם לפנטיום 3?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה) אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה). לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+. עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב. למישהו יש פתרון? מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע. למרות שזה לא נראה לי הגיוני.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעבד e6300 זכרון 2g מערכת הפעלה vista נגן סרטים קויק טיימ 7. הכל חוקי לחלוטין הורדתי את הנגן מאתר של האפל שאני מנגן את הסרט הסרט מקרטע ולא רואים כמו שצריך.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחי הגדול קנה מחשב חדש, הרכבנו למחשב החדש את ההרד דיסק הקודם 160 גי'גה IDE ובנוסף חיברנו הרד דיסק חדש 320 ג'יגה של היטאצ'י SATA2. מה שקורה, המחשב מזהה את ה160 ג'יגה ככונן הראשי C ולא הצלחנו לשנות את האופציה הזאת, משום שהכוונה שלנו היא להפוך את ה320 לכונן הראשי C. מדוע זה ככה? ומה אפשר לעשות ? (לוח אם של ASROCK)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-