תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
specs: Acorp 6VIA81 Via Apollo Chipset P-III 450MHz Nvidia Riva TNT 2 32 MB Model 64 128 SDRAM 17" Liteon Creative Vibra 128-bit WD 20GB CD X 44 Teac 32x12x10 Windows XP Proffesional איזה בלאגן... קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ניוב, אני משתמש מנוסה ביותר, ולא עשיתי שום דבר אם לא חשבתי שהוא יעזור. היום בצהריים, בגלל שנתקלתי בכמה בעיות במודם, החלטתי ללכת לביוס ולשנות שם משהו, אולי להעביר את המודם איי אר קיו. הגעתי למקום בביוס של ניהול איי אר קיו. שיניתי לmanual ואז יכולתי לשנות לכל מספר אייארקיו לשתי אפשרויות: או PCI/ISA PNP או LEGACY ISA. מסיבות לא ברורות שיניתי הכל לPCI/ISA PNP והפעלתי את המחשב. הכל היה בסדר, ורק הכ. קול נעלם כלא היה ממנהל ההתקנים. חזרתי לביוס והחזרתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה מדאיגה במחשב הישן שלי. אחריי כמה זמן אקראי שהוא דולק, לפתע האור בחדר מחשב נחלש קצת ואז המחשב נכבה. אבל כמה דברים לא שיגרתיים. קודם כל, המחשב לא קורס, אין מסך כחול. זו בעיה חשמלית. דבר שני, בדרך כלל שהמחשב נכבה מאיזשהיא סיבה, הוא לא נדלק חזרה. ככה אין סכנה שבעליה של המתח הוא ייפגם. הבעיה פה שהוא עושה נכבה אבל נדלק מיד. כלומר המנגנון שמכבה אותו בלי להדליק אותו לא מספיק לעבוד. גם אחריי שזה קרה פעם אחת. הווינדוס אמר שהמחשב לא הצליח לעשות ריסטרט והוא נתן לי אפשרות TO FIX THIS. עוד דבר. יש לי גם מחשב MAC מחובר לאותו מקור חשמל וכשהמחשב הישן נכבה הMAC לא נכבה. זה אפילו שאני רואה שהנורה בחדר יורדת בעוצמתה וחוזרת רגע לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזו בעיה אצל חברת החשמל ו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.
-
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
הי! בזמן האחרון הייתה לי בעיה כל פעם שהייתי מעמיס על המחשב\משחק במשחק תלת-מימדי\ מפעיל את המחשב להרבה זמן, היה מופיע Blue screen of death. קישור ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165420.0 בכל מקרה היום פרמטתי ועדיין הבעיה נמשכת עם המסכים הכחולים. אז זה כמעט בטוח שיש איזה רכיב פגום אצלי השאלה היא מה, כי אני לא יכול לשלוח את כל המחשב לחיפה. איך אני מתקין את Mem-test על דיסק? ניסיתי לצרוב את זה על דיסק כ- Boot Disk ב- Nero אבל זה לא עבד, אם תוכלו להסביר לי איך לצרוב את זה זה יהיה מצוין (אין לי Floppy ולא Linux). ועוד משהו, הנה MiniDump מהיום אולי פה הוא יגיד מה הבעיה (אני לא יודע לפתוח אותם ולקורא אותם) אהה ודבר אחרון - כשאני מנסה להיכנס להרדיסק …
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף. בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני בא להקתין לו את הווינדוס 7 זה חושב כזה וכיאלו בא לעלות את הוונידוס ההצמו מדרך הדיסק ואז נתקע .. למה זה לא נותן לי להקין אותו.. לפעמים זה עושה מסך כחול ולפעמים נקתע פשוט כיאלו כלום לא עולה מסך שחור??????..בבקשה תעזרו לי תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לוח אם asus a7n8x deluxe זכרון geil 2*256mb ddram pc3200 400 geil 1024mb ddram pc3200 400 נסיתי זכרונות שינוי מקום ממקום (סט 1 2 3) לא יודע למה לא עובד.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-