תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת אבל עם אותו chipset? הלוח אם שלי abit- nf7 הלך לעולמו והוחלף בלוח אם gigabyte- 7n400sl , שניהם מבוססים על אותו chipset .NFORCE-2 הבעיה שמאז שהלוח הוחלף אני סובל ממסכים כחולים והתרסקויות חוזרות ונשנות וגם חלק מהחומרה הקיימת לא מזוהה ולא ניתן להשתמש בה (סורק וכרטיס מודם פקס ). היות ומותקנים אצלי עשרות תוכנות אני מחפש דרך להימנע מפרמוט והתקנה מחדש של xp. ניסיתי לעשות התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה (ללא מחיקת מערכת ההפעלה הישנה ) ,אולם הבעיות לא נפתרו . חשבתי אולי למחוק ערכים מסוימים ב-registry בתור צעד אחרון. רעיונות חברה ?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש [ 5 חודשים] בחנות ניסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז לא הבנתי חשבתי אני לא עושה משהו טוב... אני באתי הביתה ניסיתי שוב, ולא הצלחתי אמרתי טוב מחר זה יסתדר לא מזמן לקחתי את המחשב לחנות אמרו לי נחלףילך את הצורב ותפרמט את המחשב, הוא עמוס וזה בגלל זה. פירמטתי את המחשב,החליפו לי צורב אני משתמש בנירו 6 - 7 ולא מצליח לצרוב. מה לדעתכם אמורה להיות הבעיה? סוג המחשב: E6400 צורב מדגם neck 2 GB זיכרון 250 HD נ.ב יש דבר כזה עידכון בקר לוח אמ? תודה סער
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום בגלל שלפעמים שאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול בדקתי את הזכרונות עם התוכנה memtest בבדיקה קיבלתי 3 שגיעות אז הפסקתי את הסריקה כמו שהיה כתוב במדריך וצילמתי את המסך מה זה אומר שיש בעיה בזכרון?צריך להחליף אותו הנה תמונה מהמסך http://www.silvup.net/img.php?id=6qsqiuas6vhtfa2.jpg זו קצת מטושטשת אבל מבינים את העיקרון http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מסך מחשב מדגם 9005L-TD שבוע שעבר החלפתי מאוור למאבד וכשחיברתי את כל הכבלים ראיתי שהמסך בצע צהוב בוהק ואני בקושי רואה את שולחן העבודה. הוצאתי את הכבל וראיתי שהוא פגום + חלק מהסוגר שלו שבור בתוך הבורג של המסך (ראו תמונות) מיד הוצאתי את הבורג השבור מתוך המסך והנחתי שהכבל פגום (dvi) רכשתי כבל חדש והבעיה עדיין קיימת והמסך צהוב... כשאני מחבר vga אין בעיה... אולי המחבר dvi של המסך הלך? מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו ינתח זה כבר קורה לי יותר מידי פעמים אני לא יודע מה הבעיה .. פירמטטתי את המחשב התקנתי ווינדוס חדש ועדיין אני מקבל ריסטים כנראה שזו בעיית חומרה רק אני לא יודע מה בדקתי זיכרון והכל בסדר. ניקיתי את המחשב מאווררים הכל את התושבת על המעבד כלום לא עזר. העלתי פה גם טמפ' ומתחים ולדעתי זה תקין : '>http://www.2send.us/"] [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 3.00 ghz, לוח אם 865PE Neo/ Neo-L של msi . לקחתי מאורר ninja של synche מאחי התקנתי ועשיתי אוברקלוק. לאחר שניסיתי לעבור את ה 3.50 ghz ניסיתי להמשיך לעלות (וכל זאת כשאני בודק שהטמפרטורות יציבות) ופתאום המחשב נכבה ולא נדלק יותר (כאילו מנותק מן החשמל) חשבתי שהבעיה היא הספק כוח שהוא נהרס אך לאחר שהחלפתי וניסיתי להשתמש באחד שעובד גיליתי שזו לא הבעיה.. כשאני מחבר את המחשב לחשמל הריבוע הקטן בצבע שחור שרשום עליו אינטל רותח ממש..! ולאחר כמה דקות מתחיל להיות ריח של פלסטיק שרוף.. רציתי לדעת אם הלוח אם הלך או חלק אחר.. או שזו בעיה של חיבורים (למרות שלא נראה לי) או כל בעיה אחרת.. זהו.. ותודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, המחשב של אח שלי נכבה לבד בכל פעם שהוא נכנס למשחק World of Warcraft, ממש כמה שניות לאחר הדלקת המחשב. יש לו AMD Athlon 4200 Duel core 1gb ddr, אך נאמר לו שיכול להיות שהמאוררים שלו לא מקררים וזוהי תוצאה של התחממות מחשב. מה אתם אומרים הבעיה? שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל. תודה מראש, Vergil
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-