תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי כי צריך כתובת IP קבועה יש לי כתובת כזאת אבל תאכלס מה אני צריך אם מבחינת ציוד ואם מבחינת הכל איך באמת להתחבר לאינטרנט מי מחשבים מי כל מקום דרך ספק האינטרנט שלי בבית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב שתומכת ב USB 2. בזמן שהמחשב דלוק, אני לא יכול להוציא את העכבר (אופטי אלחוטי) מה USB ולהכניסו מחדש לחריץ (המחשב אינו מזהה אותו אז), כדי שאוכל לשהתמש בו שוב (ובעוד כמה עזרים שמתחברים ל USB) אני צריך להתחל מחדש את המחשב. ככל הנראה אני צריך להתקין דבר שנקרא QFE Fix for USB 2.0 ו ECHI ולאחר מכן את הדריברים שתומכים ב USB 2. אני לא מוצא שום מקום שאוכל להוריד ממנו את הדריברים האלו (מישהו מכיר?) ועוד דבר אחד, ב Device Manager ישנם כמה אפשרויות של הUSB ואני לא יודע איזו מהם אני צריך להתקין לאיזה דריבר. קצת מסובך ;D , מישהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש שם סימן שאלה על הבקר של ה USB !!! הורדתי את כל הקבצים שיש מהאתר יצרן ומדיסק כלום אף קובץ לא מצליח להתקין את ה USB RAID וכו' הדגם של הלוח ECS RS485 אני מתקין את הדרייבר של הגשר הדרומי וכלום .. יש בתיקיה של הדרייבר RAID וכו' אין אני מוצא את הדרייבר ? Universal serial bus עם סימן שאלה <==== נ.ב. העכבר שלי נתקע מדי פעם והוא ב USB זה קשור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אז ככה, המחשב שלי פשוט מתעורר לבד משינה. מהסתכלות ברשת אני רואה שזו בעיה רחבה אך לא הצלחתי להגיע לפתרון. הדברים שניסיתי לעשות: *נכנסתי למנהל התקנים ומנעתי מכל מיני התקנים להעיר את המחשב. *ב CMD עשיתי את פקודת ה LATS WAKE ובגדול מה שרשום שמעיר אותו זה PCI express root port. *נכנסתי גם ל EVENT VIEWER עשיתי סינון לפי POWER TROUBLESHOOTER וקיבלתי את אותה תוצאה "מקור התעוררת - PCI Express Root Port. אובד עצות ומקווה שלמישהו הייתה כבר את הבעיה והוא פתר אותה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, ספק חדש [גנר'י אומנם] , כרטיס מסך ON BOARD , מעבד פנטיום 4 , 2 סלוטים של זכרונות תפוסים 2x256mb. וכו' ... עכשיו , הרצתי בדיקות של המסך הכחול , ממה הוא נובע, בחלק מהמקרים רשמו לי שגיאה memory_corruption , בחלק מהמקרים 0x0000007f [כשל מערכתי] . אין בעיה , memory_corruption ? , הרצתי בדיקה בmemtest86+ , בדיקה של תבייש אף זיכרונות , מעל ל80 פעמים שעבר תבדיקה . אבל ! יש שגיאה ! , רק כשהוא בDual Channel , כשהזכרונות לא במצב של Dual Channel [סלוט אחד כל פעם] , הם עוברים תבדיקה כמו שצריך אפילו 80 פעמים , בdual channel אחרי 8דק' בערך קופצת שגיאה בmemtest86+ , מה שמעלה את החשד שלי לגבי פגימות של הלוח אם . [ובדקתי את 2 הבנקים של הזיכרונות , עשיתי 4 בדיקות , 1 עם זיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-