עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by proevo4ever,

היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Guy Tn,

יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by elad the master,

למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Flame of Udun,

שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by saarxee,

יש לי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 HOME PREMIUM, והוא עובד נורא לאט.. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה.. כדאי להשאר עם 7 או לחזור ל-XP? אין כמעט דברים מותקנים במחשב, אין וירוסים וכלום ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimon23,

פתחתי מחשב לצורך ניקוי, שאבתי ממנו את הטונות של אבק שהיו בו וניסיתי גם לנקות את הגוף קירור של המעבד, למרות שלא הצלחתי להזיז אותו. לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב שוב, והוא לא עולה. המחשב נדלק,(המאוורר של המעבד עובד) אבל לא רואים כלום על המסך והוא נכבה לאחר כ-10 שניות. בפעמים אחרות פשוט נורת ההדלקה נדלקת באדום במקום בירוק, וגם לאחר זמן רב לא רואים תמונה במסך. האם ייתכן שהמעבד/לוח אם נפגעו למרות שלא נגעתי ישירות במעבד? ד"א אני לא שומע שום צליל מיוחד או צפצופים. המעבד הוא P4 2.8 ולוח האם Asus P4P800-E Deluxe

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by goldamit,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!

14. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by jfkk,

שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amiros20,

אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eyal491,

יש ברשותי מחשב מסוג acer swift 3 sf314-42 r6t8 https://www.acer.com/ac/en/IL/content/model/NX.HULEC.003 אני רוצה לטעון את הסוללה שלו באמצעות כבל usb c ולא באמצעות המטען המקורי שמשתמש בbarrel plug דקיק. למיטב הבנתי יש אופציה כזו לטעון את המחשב הזה באמצעות usb c אבל אני לא יודע איזה מטען יתאים. ראיתי מטען בסגנון הזה: https://www.ugreen.com/products/65w-4-port-3c1a-gan-pd-charger האם הוא תומך ולא יהיה בעיות? בכללי על מה עליי להסתכל כשאני רוכש מטען ואיך אדע שהוא מתאים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

22. Started by BoriTTo,

שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ההודעה הזאת מופיעה לי בכל פעם כשאני מדליק את המחשב, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, לנקות את המחשב, כל מיני דברים שאמרו באינטרנט וכלום לא עזר, יש לך רעיון איך אפשר לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים