תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה מהירות לוח האם ? כיצד ניתן לקבוע את תדר לוח האם ואת המכפלה שלו , בשביל מה צריך את זה ??? בשביל מה צריך להיות מכפלה ?? ומה הקשר ביניהם ? אומרים שהתדר לוח אם וותדר המעבד צריך להיות זהה אם תדר המעבד הוא 300mhz אז תדר לוח האם צריך להיות 300 אז למה נגיד כתוב אם תדר המעבד הוא 1700 אז תדר הfsb הוא 400 ??? זה צריך להיות שווה לא? מישהו מוכן לעשות סדר בכל הנושא הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי היום מחשב חדש : לוח אם GIGABITE P43 DS3L .. מעבד E7200 2 INTEL זכרון KINGSTONE VALUE 2 GB ספק THIRMATIC 430 W כרטיס מסך 9600GT OVERCLOCKED EDITION EVGA לא קניתי הארדיסק ו סידרום (יש לי) אבל עם כניסות IDE ... היה מותקן WINDOWS XP שהיה פועל על המחשב הישן...כשהרכבתי את ההאקדיסק על המחשב החדש,הוא בא להפעיל את הוינדוס ופתאום אני רואה את המסך הכחול הזה של DUMP MEMORY ועושה REST לבד... אני הולך מביא דיסק התקנת וידוס מתקין וכשהוא מתחיל להתקין בא אותו מסך אבל לא נכבה כותב DUMP בקובץ(PCI.SYS).... הערה : יש 4 מנורות בלוח אם הראשונה ירוקה השניה גם ירוקה השלילשית כתומה והרביעית אדומה ... לא יודע אם יש בעיה בחיבור,תודה לכל מי שיעזור ... תודה לכל מי שיעזור לי ....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, אני אריץ עליו table top simulator. מדובר בתוכנה שטוענת הרבה אובייקטים ואז רוב האובייקטים נשארים סטטיים עד לטעינה הבאה. אני רוצה לקצר את זמני הטעינה שמתרחשת מפעם לפעם. אני מניח שזה יהיה קשור לכרטיס מסך\זיכרון\מעבד או שילוב כלשהו. השאלה היא האם יש הבחנה בסוג או תת-תכונה מבחינת משימות גראפיות שונות, לדוגמא: משחקי FPS שבהם כל הזמן התמונה משתנה, כריית מטבעות, טעינה של אובייקטים סטטיים. בתודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה.. פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג. ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל. אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש? איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ההודעה שאני מקבל כאשר אני מוציא את הארדיסק של מקסטור מהמחשב. הוא משמש HD משני. HD ראשי זה WD. שעליו יש את הXP. עכשיו ניסיתי לחבר את המשני. להיכנס SETUP ולעשות דיסאבל. ואז להוציאו מהמחשב. אבל זה לא עבד.. אגב שאני מחבר את המשני: אני מקבל הודעה של : PRI SLAVE HARD S.M.A.R.T. STATUS BAD BACKUP AND REPLACE זה למה אני מוציא אותו.. אז חשבתי אולי ההודעה ATAPI Incompatable נובעת בגלל ה CD ROM/ DVD אז ניתקתי את שניהם מהחשמל. אבל זה עדיין לא עזר. ושאני מקבל את ההודעה הזאת: ATAPI Incompatable אז אני צריך לעשות F4 בשביל להיכנס ל SETUP. מה עושים ? בשביל שההודעה הזאת תעלם. HD השני הדפוק יוסר מהמחשב. והוינדס יעלה מHD הראשי. שהוא פסדר. נ.ב. לא יודע אם זה קשור. אבל הבטריה של הלוח אם גמ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שאני שואל בפורום הנכון.... יש לי מחשב חדש, אני מגדיר אותו הגדרות ראשוניות. רציתי לדעת מה צריך להגדיר ב - OnChip Sata TYpe, האם לבחור: 1. Native IDE 2. AHCI ןלמה, מה ההבדל ? ( יש לי דיסק SATA 2 בגודל 320GB ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים! בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת! כאשר עושים הפעלה מחדש למחשב כול ההתקנים שמחוברים ב USB לא מזוהים! רק לאחר שאני מוציא אותם מה USB ומחזיר בחזרה ,הם שוב חוזרים לעבוד. בהגדרות USB שיניתי לכך שהמחשב לא יחסוך בצריכת חשמל וינתק התקנים. מישהו יודע מה הבעיה? בתודה משה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ספק חדש לא ג'נרי הדגם שלו הוא---------->FSP GLN וחיברתי אותו נכון וחיברתי את חיבוריו נכון (ובדקתי אותם)... ואחרי שאני מנסה להדליק את המחשב אז הוא נדלק לשתי שניות ונכבה. אז התקשרתי לטכנאי מחשבים מוסמך והוא בא אליי ובדק לי את המחשב ואמר לי שיש לי קצר בלוח אם, וכנראה צריך להחליף את הלוח אם. כששמעתי זאת נפלו פניי ונעצבתי מאוד.. אני מספר לכם זאת משום שהוא אמר שאני אוכל לקנות לוח אם חדש ב300-500 ש"ח. --עכשיו אני פוחד שלוח אם בכזה סכום יפגע לי ברכיבים האחרים שבמחשב (הארדיסק,צורב דיוידי,כרטיס מסך,ספק המחשב,ובזיכרונות המחשב וכולי..) אז אני צריך את עזרתכם ואת דעתכם בעניין הלוח אם: --איזה לוח לקנות, וכמה הוא עולה. בתודה רבה: Raistelyn. *ד"א הלוח אם שנשרף הוא של ASUS והדג…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-