עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by huhxd,

קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by שבע-שנים,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Jack_g,

היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by flash70,

שלום חברים, לאחר שרכשתי לבד חלקים ישבתי להרכיב בשעה טובה את המחשב. המפרט שלי הוא: מארז: Compucase CI6919 ספק: HEC 300W לוח: Gigabyte SINXP1394 מעבד: P4 2.4 GH זכרון: Geil Dual Channel 2x256 DDR 400 Mhz כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO דיסק: Maxtor 80GB 8MB buffer לאחר שהרכבתי את הכל יחד הדלקתי את המחשב, הלוח מקבל חשמל המאווררים מתחילים לעבוד, נוריות הבקרה של הלוח, המארז, הזכרון וכרטיס המסך דולקות אבל המחשב לא עולה. אפשר לשמוע את הדיסק מתחיל להסתובב אבל לא קורה כלום. המסך נשאר במצב Stand By כאילו הוא לא מקבל בכלל סיגנל מכרטיס המסך. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך נוספים - כרטיס PCI ישן ו GeForce 2 GTS שעובד על מחשב אחר כבר שלוש שנים בלי בעיות. רק בפעם הראשונה שחיברתי את ה GF2 המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Guy Tn,

יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by udi,

האם יש דרך שאני יכול לדעת באיזו מירות אני יכול להוריד קבצים אינטרנט ולא לפי מה שספק האינטרנט אומר אלא ממש בפועל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב שהוא פשוט עושה ריסטרט בעצמו בלי שום מסך כחול ובלי שום דבר הוא כאילו נכבה ונדלק שוב פעם מחדש... מה לא ניסיתי לעדכן דרייברים לבדוק מדריכים ביוטיוב מה לעשות שום דבר לא עזר... נכנסתי לevent viewer וזה רשם לי את event 41 שזה בעקרון רושם שהמחשב לא נכבה כמו שצריך ועוד.. ואז היה רשום שם לבדוק את הPower שהמחשב שלי מקבל ובדקתי ביוטיוב לעומק וניסיתי לשנות הגדרות וזה עדיין לא עזר והוא בכל זאת קורס כל 10 דקות או כל כמה שעות. ואחרי שהעברתי אותו לשקע שמחובר בו המזגן שלי ובשנייה שאני מדליק את המזגן המחשב מקבל ריסטרט, יכול להיות שזו בעיה בספק כוח? אשמח לעזרה לפני שאלך להחליף משהו... תודה מראש עריכה: לא יודע אם יש קשר אבל בחיים לא …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by אור כהן,

אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bibi29,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by CrezyMen,

היה תקופה שהוא היה קורס לי פעם ב... בימים האחרונים זה על בסיס יומי... ועכשיו לא נדלק לי בכלל https://youtu.be/pmgN8U25z6M

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

14. Started by BoriTTo,

שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by vlad2k,

שלום חברים. יש לי את המשחק בנ'ל ,אבל יש בעיה מעצבנת, אני נכנס למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא נתקע לכמה שניות וממשיך,ושב נתקע וממשיך,עכשין תוך כדי שהוא נתקע המשחק קופץ לשולחן עבודה לכמה שניות וחוזר כאילו לא קרה כלום. תוך כדי הקטעים האלו הוינדוס רושם לי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד.(זה קורה כול פעם שהמשחק נתקע). יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה. ושאר המשחקים פועלים חלק וללא בעיות. אני משחר במשחק הנ'ל בהגדרות הכי גבוהות וברזולוצייה 1440X900 המפרט שלי :dual core cpu e6300 2.80ghz 4gb ram motherbord g31 nvidia 220 gt windows 7 ultimate 64 bit יש לציין שהדרייבר המותקן הוא הדרייבר החדש של נבידיה (257 בטא)לפניו היה את 197 הרשמי. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yfz,

אתמול פתאום אני בא לשמוע מוזיקה במחשב פתאום שומעים ממש חלש בקושי שומעים משהו כל ההגדרות על הכי גבוהה עידכנתי דריברים החלפתי אוזניות רמקולים עדיין שומעים חלש זה לא רק במוזיקה זה בכלל הסאונד במחשב לא שומעים מה זה יכול להיות ? הכרטיס קול נראה לי תקין המחשב מזהה אותו במנהלי התקנים ולא רשום על איזה בעיה אני חדש פה אם זה לא המקום תעבירו

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

20. כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by proevo4ever,

היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by o1,

המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים