עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by rorshach,

לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf

3. שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nikita,

היי. אתמול בא אלי טכנאי מחברה בשם רוטל שבא להתקין את המודם של ה ADSL שהזמנתי מבזק בינלאומי, והוא התקין את התוכנה ישירות מדיסק ההתקנה globespan משהו כזה. אבל אחר כך אחרי שעברתי על כל ההגדרות עם בזק בי"ל ולא היה בכלל תיקשורת עם המודם, הם אמרו לי להתקשר לתמיכה של רוטל, ששם ניסו להתקין איתי מחדש את המודם. אבל הפעם ע"י זיהוי חומרה חדשה ע"י הXP, רק שלא משנה מה ניסינו הXP אומר שהוא לא מצליח להתקין את החומרה החדשה. אמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה שלי ושישלחו אלי טכנאי (ששוב צריך לשלם לו 99 ש"ח). מה דעתכם? יש אפשרות אולי לעשות משהו אחר? הXP שלי זה ה pro edition צרוב. :-/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itay93,

טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by VolTAge,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  13. אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 246810,

לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MiD,

התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by smalery,

שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by no43189,

אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין לחבר את המחשב בו זמנית לטלויזיה ולמסך מחשב באמצעות splitter של hdmi. מסך המחשב לא מסוגל לקבל אודיו. אני מחבר אותו דרך מתאם dvi. אבל אני מעוניין שהטלויזיה כן תקבל את האודיו. בחיבור ישיר של הטלויזיה ל hdmi מתקבל גם קול. כשניסיתי לחבר דרך המפצל (היה לי עד עכשיו אחד זול) יחד עם החיבור למסך, לא התקבל קול בטלויזיה. רציתי לבדוק את החיבור דרך המפצל רק לטלויזיה, מבלי לחבר את מסך המחשב, אך המפצל בדיוק שבק חיים ואינו עובד יותר. האם ניתן בכלל להעביר קול רק למסך אחד? או שהמפצל/מחשב משבית את הקול? האם זה תלוי בסוג/איכות המפצל? זו אמנם עדיין לא תקלה, כי אין לי מפצל עובד - אבל אני מעוניין לדעת לפני שאני מוציא 200 שקל על מפצל איכותי אחר. בנוסף, אם פיצול כזה אינו אפ…

21. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  22. יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  23. ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל? תודה לעוזרים

25. Started by shloosh,

ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.